Как да намалите обема на бедрата и бедрата у дома

 • 1 Как да намалите обема на бедрата и бедрата?
  • 1.1 Упражнения
  • 1.2 Ефективна диета
  • 1.3 Как да се намали вътрешното бедро на дадена жена?
  • 1.4 Как да се намали бедрата и задните части след раждането?
  • 1.5 Упражнения за мъже

Красивите хълбоци са един от основните признаци на женственост. Всяко момиче мечтае за еластични и гладки бедра и бедрата. За щастие, това може да се постигне дори и у дома.

За добър резултат, трябва да следвате определен режим - това е балансирана диета и задължително тренировка. Без натоварване на мускулите на краката, но спазвайки диетата, размерът ще бъде намален, но качеството на тялото няма да бъде по-добро. Дори обратното, кожата ще стане по-слаба поради липсата на мускулен тонус.

Зоната на тазобедрената става е една от най-проблематичните при загубата на тегло и е доста трудно да се даде желаната форма, затова бъдете търпеливи и имайте воля.

Интересно е да знаете:
 • Упражнения у дома за бричове на бедрата
 • Упражнения за пресата с валяк у дома
 • Упражнения за отслабване на краката
 • Упражнения за бедрата и бедрата у дома
 • Кръгло обучение за дома на жените и мъжете
 • Йога за отслабване у дома

Как да намалите обема на бедрата и бедрата?

За да намалите бедрата в силата на звука у дома, ще ви трябват дъмбели, претегляне на краката, еластична лента и подложка за упражнения. Можете да работите със собственото си тегло или със симулатора, ако имате такъв.

Ако целта ви не е само да поддържате мускулен тонус, но също така да намалите силата на звука, без да можете да правите товар с кардио. Отидете на бягство до най-близкия парк или преди и след тренировката, скочете на въжето поне за 10 минути. Не забравяйте за опъването, това е много важно за фигурата. Протягането стимулира еластичността на мускулите, което ви позволява да правите упражнения по-качествено.

Ако току-що започвате вкъщи, изберете опростени възможности за обучение. Да учиш у дома си е много удобно и ефективно, ако не си мързелив и се стремиш към желаното отражение в огледалото.

Плосък стомах за една седмица: диета и упражнения

Упражнения

В интернет има много готови комплекти упражнения за намаляване на обема на бедрата и задните части. Въпреки това, съществуват основни упражнения, без които работата по проблемите няма да бъде пълна.

Най-добрите упражнения за намаляване на обема на бедрата и задните части:

 • клекове (15-20 пъти 2 подхода) Широчината на краката определя изработването на различни мускули. Застанете на желаната позиция, вземете гири в ръцете си и започнете да клякате възможно най-дълбоко. Тежестта се разпределя равномерно върху крака. Когато вдигате, почивайте по петите си. Гърбът е плосък. След упражнение, починете гръб на стената в седнало положение и стойте там за една минута;
 • Дъмбели с дъмбели (10 пъти 2 подхода) Няколко групи мускули - преса, хълбоци, бедрата действат незабавно. Направете голяма крачка напред, така че ъгълът на коляното да е 90 градуса. Застанете в стартовата позиция. Променете краката си;
 • Страничен вход на пейката (15 пъти 2 подхода) Намерете нисък стол и го поставете настрани. Преместете десния крак на стола, като държите гърба право. Огънете левия крак в коляното и го вдигнете. Използвайте гири за претегляне. Променете краката си. Стъпките-упражнения активно спомагат за намаляване на мастните депозити в бедрата;
 • Повдигане на краката (15-20 пъти 2 подхода) Легнете на ваша страна, почивайки на ръката си. Вдигнете горната част на крака, като държите чорапа към вас. Задръжте в горната точка.

Докато свиквате с мускулите, увеличете товара или разредете упражнението с други упражнения.

Ефективна диета

Както се казва, пресата се прави в кухнята. Същото може да се каже и за бедрата и задните части. Наблюдавайки калоричния дефицит, нежеланите отлагания постепенно ще се стопят.

Диета за намаляване на обема на бедрата и задните части предполага ограничение на захарта, солта, простите въглехидрати, пушенето и алкохола.

Приблизителна диета за продължителността на храненето, за да се намали обема на бедрата и задните части:

закуска: чиния от овесена каша, приготвена върху водата. Добавете плодове или плодове. Захар замести с чаена лъжичка мед; парче ръжен хляб с резени от домати и чаша зелен чай;

Упражнения на респираторна гимнастика за отслабване от Стрелникова

закуска: зелена ябълка, банан или протеинова лента;

Обед: зеленчукова супа с парче ръжен хляб без коричка; зеленчукова или рибна салата; чаша вода;

закуска: 10-15 ядки (орехи, бадеми, шам-фъстъци), бар или сезонен плод;

вечеря: елда, постна риба;

За час-2 до сна пийте чаша кисело мляко.

През деня не забравяйте да пиете вода. Най-добре е да носите бутилка вода в чантата си. Веднага след като искате лека закуска, вземете глътка вода, защото тялото понякога обърква чувството на главата и жаждата. Като цяло, пиенето на повече вода трябва да бъде добър навик, дори и без да седи на диета.

Как да намалите вътрешното бедро на дадена жена?

От всички части на бедрото вътрешно, най-малко участва в работата. Поради това, извършват специални упражнения, насочени към изследване на вътрешността на бедрото. Например:

 • Развъждане на краката с легнало тегло (15-20 пъти) Легнете на гърба си и вдигнете двата крака нагоре. Разпръснете ги наоколо и ги върнете бавно;
 • Привеждане на бедрото, лежащо на неговата страна (15-20 пъти 2 подхода) Легнете на подложката от едната страна, опряна на предмишницата. Горната част на крака се огъва в коляното, почивайки на петата. Право надолу, задържайки чорапа върху себе си. На върха останете;
 • клекове сумо (40-50 пъти) Застанете в по-широка позиция от раменете и разгънете краката, така че чорапите да изглеждат отстрани. Като държите гърба си прав, бавно сгънете правия ъгъл в скута си. Останете по-дълго в най-ниската точка. Върнете се в началната позиция. Използвайте гири за по-голяма ефективност.

При редовно физическо натоварване мускулите на вътрешното бедро се стягат и мазнините започват да се разцепват.

Как да се намали бедрата и бедрата след раждането?

Бременността е един от най-желаните периоди за една жена. Но след раждането, качеството на тялото се влошава, мускулите губят тонуса си и жената се втурва по-бързо, за да се запише в залата.

Комплексни упражнения за корема и страните в дома

Не бързайте, започнете тренировка само след разрешение от Вашия лекар. Като правило, можете да започнете физическо натоварване в рамките на 2-3 месеца след раждането.

Започнете основните упражнения у дома за 10-12 повторения. Не увеличавайте рязко натоварването.

В къщи можете да направите следните прости упражнения:

 • Застанете на коленете си, починете дланите си на пода и вдигнете единия си крак, наведен в коляното, успоредно на пода. Доведи го в ръката и обратно. Повторете 10 пъти. Променете крайниците си;
 • Застанете изправен, сложете ръцете си на стената и редувайте краката си възможно най-високо. На върха, кратко останете за известно време;
 • Легнете на гърба си, огънете коленете и вдигнете таза. Задръжте и се върнете в началната позиция. Повторете 15 пъти.

Дори след бременност и раждане може да дойдете при предишната форма, ако не загубите мотивация и ще властвате. Придържайте се към правилното хранене, упражнявайте редовно и вашите деца ще се гордеят с вас.

Упражнения за мъже

С възрастта мъжете започват да получават наднормено тегло, но успяват да се оформят много по-лесно от жените. Следователно, човек може да приведе мускулите си в тонус, дори и без да купува абонамент за фитнес залата.

Ефективни упражнения за намаляване на бедрата при мъжете:

 • Редовното джогинг ще донесе плодове по-бързо, отколкото можете да си представите. Когато се движите, е важно да повдигнете коленете си високо и да натежавате бедрата си.
 • Скачащото въже също е вярно помощник при намаляването на бедрата. Започнете скокове за 15 минути и постепенно увеличете времето и комбинирайте различни техники за скокове.
 • клекове являются универсальным упражнением для борьбы с лишними отложениями. Возьмите в руки гантели потяжелее и выполняйте приседания технически правильно. Спину держите ровно и приседайте как можно глубже.

По принцип упражненията за намаляване на бедрата работят също толкова ефективно, колкото и за жените и мъжете. Увеличете броя на повторенията и подходите, както и теглото на използваните гири.

Share:
Comments