Пет дни преди сватбата: ефективна диета за булки

Невестата на сватбата трябва да изглежда по-красива и елегантна от всякога, защото това е толкова тържествен ден в живота й. За да впечатлите всички гости с тяхната хармония и свеж тен, можете да използвате специална диета за булки, която трае само пет дни. Основата на тази диета е използването на плодове - ябълки и портокали.

Полезни свойства на тези плодове са:

1. В ябълки и портокали огромно количество полезни минерали и витамини: С, Е, каротин, витамини от група В1, ПП, фолиева киселина, С, Е, витамини от група В, РР и каротин) и минерали (желязо, калий, натрий, фосфор , магнезий, калций). Това не само ще ви позволи да натрупате полезни вещества в тялото, но и да се предпазите от настинки и други заболявания преди сватбата.

2. Оранжевото е признато като най-мощният антиоксидант, известен на човечеството. Основната задача на биофлавоноидите му е да поддържа тонуса на тялото, дори и в условията на внезапно намалена диета. В допълнение, този плод ще помогне на булката да се справи с преживяванията преди тържествен ден.

3. Портокалът съдържа достатъчно количество фибри, което спомага за бързото намаляване на апетита и непрекъснато натоварване.

4. Оранжевото е нискокалоричен продукт, но много задоволяващо. Като ядете само 32 калории, можете лесно да получите достатъчно за три часа.

5. Ябълката съдържа веществото пектин, който активно изгаря мазнините. Благодарение на него можете да изгубите ненужно тегло, една ябълка - 200 грама мазнини. В допълнение, тя премахва от тялото всички вредни тежки метали, понижава холестерола.

6. Също така в ябълката съдържа фибри, благодарение на които този плод също насища организма за достатъчно време.

7. Ябълките в състава им също имат оцетен ябълков оцет (ябълчена киселина), който участва в активирането на метаболизма и всички метаболитни процеси на тялото, които заедно спомагат бързо да се разделят с ненужни килограми.

8. Тартон и лимонена киселина не позволяват въглехидратите да се превърнат в мазнини, тъй като те активно ги разделят.

Приблизителна версия на менюто на булката:

Храна за закуска:

  • Зелен чай,
  • 1 портокал,
  • 2 ябълки.

Храна за обяд:

2 супени лъжици. мин. вода с освободен газ и ябълка.

Храна за обяд:

  • 2 портокала,
  • 2 ябълки,
  • 2 супени лъжици. чиста вода

Храна за вечеря:

  • Чаша чиста вода,
  • 1/2 ябълка и портокал.

Това меню се повтаря през всичките четири дни, докато можете да пиете вода в желаната сума през деня. След такава диета е желателно в тържествения ден на сватбата да се яде изключително нискомаслено месо, плодове, морски дарове и зеленчуци.

Коментари

парченца 09/23/2016 Знам, че рецептата как да отслабнете с 10 кг в продължение на една седмица е такава диета тествана и тествана Наташа 15/15/2016 Мисля, че можете да отслабнете с помощта на подсилена формула Reduxina Light. Основното нещо, без да навреди на здравето и ефективно. Аз съм на nm преди да отслабна, премахнах 4 см в кръста и бедрата. Мара 08.09.2016 Можно еще надеть магниты для подавления аппетита, на случай если будет терзать чувство голода... для улучшения эффекта Я брала их тут ==> http://c.cpl2.ru/6Ceg Мари 09/01/2016 Не съм се справил с диети, не е мой, нерви и глад завинаги, след като почивката реши да отслабне на Reduxine light sy. формула. По мое момиче-приятел на него през лятото почти 9 кг е хвърлен, сега аз за пет предприети.
Share:
Comments