Ние ставаме тънки. защо, защо и ... трябва ли?

90% от жените на планетата се интересуват от загуба на тегло. Гланцирани списания, модни ревюта, реклами и филми - всички те ни дават възможност да размишляваме върху вашата фигура, като се стремим да следваме съветите на една от героите на великолепната американска серия "Madmen": " "Вземете хартиена торба, изрежете очите й, поставете я на главата си, съблечете се, погледнете се в огледалото и честно разкрийте вашите силни и слаби страни", Пълнотата, според по-голямата част от жените - препятствие на пътя на един щастлив личен живот (в тайна, голяма част от мъжкото население мисли по съвсем различен начин). Вярно ли е? Трудно е да се каже. Колко щастливи пълни жени и колко много нещастни. Така че си заслужава? Има ли смисъл да се носят надолу диета, изчисляване на калории гони редки продукти с антиоксиданти, отказвайки далеч от луксозни храни, с горд или нещастен казва "Аз съм на диета?" Нека си го кажем, от различни страни считат тази очарователни с много процеси: загуба на тегло.

Има много причини за пълнота: нездравословна или ненормална диета, генетично предразположение, ендокринни заболявания. Всеки от тях, независимо дали е пречка за идеалната фигура, трябва да бъде изучен подробно, преди да изберете за себе си техниката на отслабване, разработване на диета и стриктно придържане към нея. Разбира се, пълнотата е не само ефект, но и възможна причина за много заболявания: тя създава напрежение върху сърцето, опорно-двигателния апарат, който често ви лишава от възможността да води активен начин на живот. Но, за съжаление, за много жени това не е най-важното. Основното нещо е естетическият аспект на въпроса: плосък стомах, тънки крака, гладка, равна кожа, красиво овално лице. И тогава, без да разглежда причините за нейната пълнота, жените започват да се втурне от една диета в друга, безкрайно нараства по скалата, да изпадне в депресия от факта, че теглото продължава, а ако намалява, е съвсем прекомерни усилия. Диета според метода Mirimanova, Valley, херцог malyshevoy, участници в програмата "Къща 2", Кремъл, ябълка, елда, шам-фъстък, - всичко, което се сетите. Всеки дава възможност за летящи фантазии и всеки може би има право да съществува. Но коя е подходяща за вас? Наистина ли е необходимо да опитате всеки? Или просто трябва да се придържате към тайнствената фраза на великата Фаяна Раневская: "Ако искате да отслабнете, изядете по-малко кофи на пода"? И добавете сами: бъдете активни, отидете във фитнес залата, ако искате, бягайте, скачайте, винаги се движете и след това няма да забележите как теглото ще изчезне от само себе си.

Това се отнася до диети. Разбира се, ние ще бъдем в нашите позиции, за да ги разгледа, се говори за тях с положителна и отрицателна страна, демонстрирайки успешни и неуспешни случаи на тяхното прилагане, всичко е в бъдеще. А сега ... Да кажем, може да не е много популярен и за много неразбираемо нещо, което, странно, е мястото да бъде. Понякога заедно с теглото на листата и женския чар, загуби жар, средно личност. Ние не разпространяваме пълнотата по никакъв начин. Забранено! Ние просто искаме да бъде, ако сте уморени от неравна борба с наднорменото тегло, ако е така, въпреки всички усилия, всички печалби за себе си любов към кой си, което прави една малка част от по-голямата част от огромния си чар.

Текст: Ирина Шейхетова

Share:
Comments