Месо хранене за отслабване

Според мнозина от нас диетата е вид гладна стачка, която ви позволява да ядете малко количество избрани храни. В допълнение към ограничаването на количеството храна, има и цял списък от храни, които са "враговете" на диетата. Но на един от тези "врагове" се основава цяла диета, за която ще ви кажем.

Месо хранене за отслабване

съдържание

  • Характеристики на диетата на месото
  • Правилата на диетата на месото
  • Месо диета за отслабване Меню

Месото, най-често е една от храните, която, когато се храните, е или забранено да се яде или да се позволи, но в много ограничени количества. Всъщност, трудно е да се вярва, че има диета, базирана на месо - но това наистина е така. В нашите предишни статии ние вече говорихме за такива екстравагантни диети като: шоколадова диета, диета за кафе и лук диета. Ако вече знаете за тези диети от нашия сайт, диетичната храна не трябва да ви обезкуражава. Така че, нека научим за полезните свойства на месото и менюто му.

Характеристики на диетата на месото

Едва по-горе говорихме за отрицателните страни на много диети, както и "плюс" месо диета са "против" на много известни, които имат повече ограничения и забрани. Повечето от нас са много трудно да се толерира диета поради простата причина, че ние сме постоянно в състояние на глад и постоянна желанието да се яде се в крайна сметка, по-добре от нас и на диета веднага свършва. Цялата вина не е само ограничаване на храната, но и нискокалорични храни, които просто не можем да наситим нашето тяло. Много от нас са на диета искам да ям, но повечето могат да задоволят глада само месо, толкова по хранене са решили да развиват тази диета.

Не е нужно да мислите, че няма да има полза и ефект от тази диета - това ще бъде! Основното нещо е да се ядат определени видове месо, да се приготвят правилно и да се яде в предписаната сума. Месната диета се отнася до протеина, но в някои моменти тя се различава от тази категория диети.

Маринована месо

Правилата на диетата на месото

Сега ще докоснем същността на диетата на месото. При използване на диетата с месо може да се използват всички видове месо, без мазнини, всяко животно. Не по-малко важно е начинът на приготвяне на месото. Най-препоръчително е да ядете месо, приготвено на скара, задушено, печено и варено по време на месото. Освен това се допуска да се яде дори пържено месо, но само със слънчогледово олио. Независимо от това, въпреки това препоръчваме да не се налага твърде много на пърженото месо, трудно е за възприемане и храносмилане от стомаха, този вид месопреработка трябва да бъде по-скоро изключение от вас.

В допълнение към месото по време на храненето трябва да ядат яйца и зеленчуци. Възможно е също така да се използва риба, също така постно. Това са всички продукти с протеинов компонент и, както вече беше казано, диетата на месото се отнася до протеина.

Що се отнася до зеленчуците, тяхното използване не е ограничено. Можете да ги изядете както сурови, така и варени: печени или на пара. Използването на зеленчуци в салата не може да бъде осолено и подправено със слънчогледово олио. Като дресинг за салата можете да използвате само зехтин в малки количества и лимонов сок.

Диетата за любителите на месото включва редица забранени продукти, от своя страна: хлебни изделия, печени сладкиши, картофи, моркови, царевица, зърнени храни, кисели млечни продукти, плодове. Също така, не можете да пиете сладки напитки с газ и алкохол.

Като напитка можете да пиете обикновена минерална вода и да пиете 2-3 чаши чай без захар. Но сокове не могат да се пият, защото плодовете са в забранителната група. Един ден може да се пие 2,5 литра вода.

Самата диета е много добре комбинирана с малко физическо натоварване, тъй като месото е дълготрайно смилаем продукт, физическата активност ще бъде много полезна.

Сега за най-интересните - резултатите. Говорейки за резултатите от диетата на месото, заслужава да се отбележи нейната ефективност, тъй като въпреки факта, че тя не се основава на диетичния продукт, за 10 дни правилно използване на диетата, можете да отслабнете с 5 килограма.

Месо на скара

Месо диета за отслабване Меню

Е, в края на статията ще говорим за менюто и хранителните правила за диетата на месото.

Така че храната трябва да включва 5-6 хранения на ден. Последното хранене трябва да бъде не по-късно от 4 часа преди лягане. Размерът на порциите трябва да бъде еднакъв във всички ястия. Важно е също да пиете вода: преди да ядете, можете да пиете половин чаша вода половин час преди хранене, следващия път, когато можете да пиете половин час след хранене. По време на хранене приемането на вода е забранено.

Месото диета за 10 дни от менюто като такава не е. Тя дава само препоръки и указания в подготовката на диетата, която трябва да планирате самостоятелно. Всяко хранене трябва да включва 100-200 грама месо, докато месото се добавя към храни, на които е позволено да се хранят по време на хранене.

Желаем бърза и лесна загуба на тегло.

Share:
Comments