Кафе диета

Понякога е толкова трудно да изберете диета, която ви подхожда. Необходимо е да се ограничим в употребата на каквито и да е продукти и ястия, като по този начин се натрапват. Бихме искали да ви предложим оригинален вид диета - диета за кафе.

Кафе Диета

съдържание

  • Характеристики на диета за кафе
  • Меню на диета за кафе
Всеки един от нас не може да живее ден без чаша кафе. В същото време много често много диети категорично настояват този продукт да бъде изхвърлен от диетата и да се поглези с изключително зелен чай. Разбира се, много от вас са си помислили как можете да организирате диета на "забранения" продукт, но въпреки това наистина е така.

Характеристики на диета за кафе

Преди да започнете да опишете диетата - трябва да говорите за характеристиките и предимствата на диетата на кафето. Въпреки факта, че много от читателите ни са достатъчно скептични, за да преценят, че кафето е основата на диетата, кафето има редица неоспорими предимства като основен продукт на диетата.

Кафето - много ободряваща напитка, така че тази диета ще бъде полезна за тези, които наскоро се чувстваха летаргични и уморени. По отношение на свойствата на кафето е необходимо да се подчертаят добрите качества на кафето при отстраняването на отпадъчните продукти от тялото заедно с това кафе помага да се изтегли и излишната течност. Освен това, ако пиете кафе с черен шоколад, това ви позволява да ускорите метаболитните процеси в организма и по този начин да има активно изгаряне на калории. Независимо от това, струва си да се разбере, че значителна роля в намаляването на теглото играе отнемането на излишната течност.

Независимо от това, въпреки ползите от кафето, тази диета не може да се използва за онези, които още не са навършили 18 години, а също и за хора над 35 години, което се дължи на факта, че кафето в тези хора може да причини негативни последици. Също така диетата за кафе е противопоказана при хора, страдащи от сърдечно-съдови заболявания, повишаване на кръвното налягане и заболявания, свързани с стомашно-чревния тракт.

Що се отнася до дните, в които има интензивна топлина, тогава тази диета се препоръчва да се отложи. На фона на интензивната топлина повишеното налягане, причинено от кафето, може да се отрази неблагоприятно на благосъстоянието, освен това оттеглянето на излишните течности заедно с прекомерното изпотяване при горещо време може да доведе до дехидратация на тялото.

Чаша кафе

Меню на диета за кафе

Диетата на кафето може да бъде от два вида: проста (обикновена) и екстремна. Една опция за диета е предназначена за една седмица и включва доста безплатна диета. Вариантът на диета за екстремно кафе се изчислява за 3 дни, поради което диетата му е достатъчно тежка. Както разбирате, вида на диетата директно зависи от това какви резултати искате да постигнете.

Преди да влезете в диетата, опитайте да разтоварите тялото си, постепенно да намалите количеството "тежки" храни, които използвате, а също така да се опитате да не преяждате диетата на кафето.

Използвайте с диета за кафе може само естествено зърно кафе, разтворими и други видове - не се допускат.

Сега нека разгледаме характеристиките на двете версии на диетата на кафето.

Кафе диета за 7 дни

Простата диета за кафе е проектирана за една седмица и ви позволява да изгубите до 5 кг от наднорменото тегло. Храната е разделена на 3 набора. Сутрин, моля ви с любимото си кафе, но само без захар. Кой не харесва горчивината на кафе, може да добави малко мляко в чашата, диета за кафе позволява.

За обяд използвайте постно месо като пилешки гърди или риба - във варена или печена форма. Можете също да ядете парче хляб от зърнени храни, а за десерт, да се поглезите с плодове и чаша кафе с лимон.

Вечерята се свежда до минимум: нискомаслено кисело мляко и ябълка. Въпреки това, трябва да се отбележи, че прекаленото потребление на кафе води до липса на калий в организма. Така че, като си избирате за себе си диета за кафе, успоредно започнете да използвате комплекс от витамини, съдържащи калий.

Момиче, пиещо кафе

Кафе диета 3 дни

Както вече споменахме по-горе, все още има диета за кафе. Тя дори продължава само 3 дни, но е много строг, но ще помогне бързо да отслабнете.

На първия ден можете да пиете само кафе, колкото тялото ви е готово да преодолее. Разликата между всяка следваща чаша трябва да бъде най-малко два часа! Тази диета позволява използването на горчив черен шоколад. За 3 дни можете да хвърлите 3 кг. Имайте предвид, че пиенето на много кафе може да доведе до здравословни проблеми, така че при първите признаци на неразположение - спирайте диетата незабавно!

Обърнете внимание не на количеството консумирана течност. Дневният курс трябва да бъде най-малко 1,5 лита, а през лятото са разрешени 2 литра. Препоръчва се да се пие директно негазирана вода, понякога можете да се поглезите с чаша пресни плодове, но възможно най-много да го избягвате или да го правите изключително рядко.

Категорично е строго забранено диетата да се използва по-дълго.

Share:
Comments