Елда диета в "десет" параграфи

Диета на гречке - предметът на нашия днешен разговор. Параграфите ще бъдат много повече от 10. В тази нова статия ще намерите интересна история за диетите, чийто основен елемент е елда. Започвам да пиша статията в 11 ч., Защото преди това бях зает с доста други неща, да видим дали ще легна преди 6 ч. Или не. Мисля, че ще бъда навреме, въпреки че съм малко сънлив.

Елда диета в

съдържание

 • Въведение.
 • Ефектът от загуба на тегло върху диетата на елда. №1
 • Основната рецепта за диетата на елда. №2
 • Бързо елда диета за 3 дни. №3
 • Елда диета за чуплива коса. №4
 • Диета на елда с кисело мляко. №5
 • Елда диета за една седмица. №6
 • Аналогията на елда диета е! №7
 • Елда диета от акне. №8
 • Отговори на въпросите за диетата на елда. №9
 • Елда диета и упражнения по време на това. №10
 • Заключение.

Въведение.

Момичетата дори на улицата ядат елда, за да отслабнаНещо ми е малко разсеян, описвайки сайта за обновяване. Нека да преминем към новата ни, елда диета.

на първо място, трябва незабавно да се каже, че методите за отслабване на гръцки са моно-диети, така че веднага да разчитате на възможностите си и да разберете дали можете да ядете една елда в продължение на няколко дни.

на второ място, в елда съдържа огромно количество въглехидрати, което го прави особено полезно, но те могат да ви заблудят - благодарение на въглехидратите, ефектът от загубата на тегло може да започне не веднага, но само след няколко дни. Това се дължи на факта, че тялото най-напред поглъща всички най-полезни от елда и само тогава, след като придобие полезност, започва да гладува за други продукти.

трета, Не мога да ви кажа всичко за диетата на елда само в един пост, но ще ви дам най-основната информация и препоръки. Както обикновено, постът ще бъде в стила на Диети 10.

Между другото, мисля, че тази диета може да се припише на категорията на зимните диети, в студения сезон тя губи по някакъв начин по-бързо, отколкото, сега е точно времето.

Ефектът от загуба на тегло върху диетата на елда. №1

Поради какъв е ефектът от загубата на тегло? В крайна сметка, всъщност, елда е много питателна и здравословен продукт, който съдържа море от витамини и микронутриенти.

Елда е много богат на въглехидратиОт училищната програма ние си спомнямече зърната от тази зърнена култура съдържат такива вещества, жизненоважни за човешкото тяло, като магнезий и калций, както и калий с желязо. Теглото от него трябва да се напише само. И тук не.

Целият фокус в това, че ефектът се постига точно поради моно диета, т.е. да се яде само един вид храна, в нашия случай тя е тинктури и порции на елда.

По-горе вече обясних на пръстите, че най-напред тялото поглъща всичко най-полезно от овесената каша, а след това в следващите дни, вече пълна с всички необходими не взема излишък и започва изгаря мазнините които бяха назначени по-рано.

Тук е необходимо да се каже, че ефектът от елда върху това не свършва, но започва само. Елда, с оглед на описаните по-горе полезности, подобрява кръвообращението, укрепва стените на кръвоносните съдове. А витамин Б, която се съдържа в голям брой укрепва ноктите, косата и, разбира се, особено засяга кожата.

Основната рецепта за диетата на елда. №2

Има няколкостотин варианта на рецептата, но това може да се счита за основната. За разлика от други, тя включва само няколко незначителни допълнителни съставки - мед и лимон.

Препоръчвам незабавно да запомните, че в никоя от диетите, предвидени тук не могат да бъдат консумирани нито сол, нито захар. Маслото, както и много домакини, също е строго забранено.

Така че ние готвя елда каша за отслабванеЕ, тогава. рецепта: Напълнете 200 грама чаша елда, след това го изсипете в саксия с вряла вода. Пригответе го, докато се приготвите напълно, като разбъркате от време на време с лъжица.

След готвене - измити. Цялата елда е готова. Сега се нуждаем да се разделят това са точно 3 порции, които ще трябва да се консумират през целия ден.

 • Преди закуска - Чаша топла вряла вода с лимон и мед (1 час лъжица). След 30 минути не ядем нищо.
 • закуска - 1/3 част от кашата от елда. Можете да пиете зелен чай.
 • Обяд и вечеря - Ние довършваме яденето на овесена каша, можете също да изпиете обикновена вода или чай.

Не забывайте пийте вода во время диеты. Нужно выпивать до 3х литров в суткиза да не измъчвате организма, между храненията пийте минерална вода, само без газове. Обикновена вода може да се пие и дори да се наложи, пийте около 2x3 литра на ден. Кафето или силните чайки са противопоказни, както и всичко останало. Само каша и вода!

Чрез многобройни отзиви, резултатите от диетата варират от 5 до 10 килограма на седмица.

Съгласен съм, доста приличен и ефективен вариант за намаляване на теглото. Между другото, аз не препоръчвам заседание за повече от седмица. Повтарянето на диетата не трябва да е по-рано от 3 седмици след първото и следващите курсове.

Бързо елда диета за 3 дни. №3

Картината е само в темата - екстремна диетична напитка, само ние нямаме, но елда и водаОпция за екстремни диети, Въз основа на това се взема основната рецепта, но се променя само времето на приемане на храната. Менюто се състои в следното: Сутрин се приготвяме половин чаша ечемик от елда, изплакваме.

Всичко, което се получава, трябва да се яде на закуска, след което през целия ден пийте вода (за предпочитане минерален, не газирани). На следващия ден повторете, а после също.

Диетата е гладна, но е ефективна. За тези 3 дни можете да възстановите до 5 кг, които някои спадат само за един месец. такъв мощен резултат се постига поради факта, че тялото всъщност ще изчезне от теглото на деня, но въпреки това в началото на деня ще получи необходимата част от въглехидратите.

Отзиви за тази диета някои казват, че това е опасно за тялото, а напротив, някои от тях разказват за невероятните си свойства да карат излишни килограми. Искам да кажа, че никой не е умрял от такава тридневна гладна стачка и ако наистина спешно трябва да загубите тези допълнителни паунда - тогава тази опция е за вас.

Елда диета за чуплива коса. №4

С правилното хранене, косата седи перфектно. Вие дори не можете да прибягвате до гръцката диетаАко имате разделена и чуплива коса - диетата елда е готова дойдете на помощ, за да коригира това недоразумение. Но само тя не може да се справи. Ако искате косата ви да е буйна или копринена, тогава трябва да се грижите за нея много.

И трябва да започнете с храна. Необходимо е да се яде здравословна храна и за предпочитане всеки ден през целия ден 3-4 месеца да ядат чиния от варена, елда каша. Между другото, тя ще помогне не само косата ви, но също така да се подобри качеството на ноктите, да се помогне да се отървете от бели петна върху тях.

Както можете да видите, диетата е много проста, просто включете елдата в ежедневната диета. Е, разбира се не хвърляй този бизнес след първата седмица и да яде по правилния начин за 3 месеца. Можете да направите снимка преди и след това - не разпознавате косата си.

Диета на елда с кисело мляко. №5

Опитайте се да купите обезмаслен кефир за диетата на елдаКефир-елда диета. На нашия сайт вече е написано, в рекорда на кефир диети, за гледане отидете на връзката, която се отваря в нов прозорец.

Тогава няма да говоря за това. Но тогава, Аз ще я избера като най-добрата диета от диетата на елда.

Това е преди всичко най-оптималното, както и доста бързото и най-важното - работата. Позволява ви да хвърляте за седмица 8-10 кг.

Елда диета за една седмица. №6

Всеки ден от седмицата различна диета от елда, кефир и плодове, които трябва да се редуват помежду сиМного диети за елда продължават цяла седмица, например с кефир, както и стандарт - рецепта за елда диета, но и двете са малко твърди и скучни, въпреки че те са доста ефективни.

Предлагам да се запознаете с още един диета на елда, която може да бъде разтеглена за една седмица. Тя ще бъде моно диета от 3 продукта, които можете да ядете по всяко време. Варени елда, Плодове (с изключение на банани и грозде), както и кефир.

Кефирът не трябва да пие мазнини, плодовете могат да се консумират до 2 кг на ден. Елда - 1 чаша (все още не се вари) за целия ден. Можете да ядете така, както ти харесва, но основното е, че всеки ден приемът на храна трябва да бъде колкото е възможно по-разнообразен. Например:

 • 1 ден. закуска: Каша, яблоко. Обед: остатки каши, кефир. Ужин: Кефир с яблоками.
 • 2 дни. закуска: Кефир и киви. Обед: каша с кефиром (кефир не пить, а вылить в гречку). Ужин: Апельсины или мандарины.
 • 3 дни. закуска: Фрукты любые и каша. Обед: Только кефир. Ужин: Остатки каши с кефиром.
 • 4,5,6,7 ден мислете си, въз основа на въображението си.

Какво получаваме в резултат на това? Получаваме това диета, при което тялото не може да се адаптира и започва да работи буквално постоянно, защото не знае какво го очаква в бъдеще. В резултат на това, излишните калории започват да се изгарят и теглото започва да изчезва.

Ако това е комбинирано с физически упражнения, тогава за една седмица може да получите отличен резултат, например, нулирайте 4-6 кг. А? Как вам?

Аналогията на елда диета е! №7

Преди да готвите перлен ечемик, като еквивалент на елда, е по-добре да се накисва за няколко часа в студена водаАко по някаква причина не носите елда и всичко свързано с нея, аналогично. Вместо елда, можете да използвате перлен ечемик. Да, това е ечемикът. Перловая каша има практически сходни свойства, както и елда, и като моно диета, ще помогне за отстраняване на стомаха или отслабване на бедрата.

С перловкой та же самая история, както при елда. Не можете да го солите, добавете и захар. Изпийте овесена каша за около час, ако никога не сте го приготвили преди това, не забравяйте, че една шепа сух ечемик се превръща в пет шепи в процеса на готвене! Ето защо, предварително, изчислете неговия номер.

Като основа за диета, можете да вземете рецептата за елда, само да намалите броя на дните до 5, защото перленият ечемик е по-малко питателен от кашата от елда, вашата диета ще бъде малко по-трудна, но не по-малко ефективни.

Елда диета от акне. №8

Елда диета предотвратява, както и премахва появата на акнеГоляма възможност за Отървете се от акне - диетата на елда. В началото на статията ви казах, че елдата е богата на витамин В и много минерали, те имат положителен ефект върху състоянието на кожата на лицето и ръцете. С помощта на такава диета може да се освободите от малки пъпки или дори от черни точки.

Като такъв - диетата не е, а е диета. Всичко, от което се нуждаете, е да включите в обичайното меню неселена каша от елда, например вместо вечеря, но по-добре вместо закуска. Кушать её на протяжении всего времени, пока не удастся Отървете се от акне. В остальную часть дня можно питаться всем, чем угодно, но советую исключить всякие чипсы, сухарики и т.д.

Този привидно прост метод помогна на няколко от моите познати да премахват тийнейджърските пъпки по-бързо, отколкото в рамките на един месец - само за 3 седмици, Всичко е за витамини. Може би, за вас тази диета няма да донесе резултат, тогава ще трябва да опитате друга опция.

Отговори на въпросите за диетата на елда. №9

Отговори на въпросите за диетата на елдаНе мога да преминем по няколко популярни въпроса, на които просто трябва да даде отговор, защото без тях статията няма да бъде пълна. 3 най-популярни въпроса:

В: Как да се измъкнем от диетата на елдата?О: Лично аз ви съветвам да го направите постепенно. Например, след седемдневно пътуване - на осмия, деветия и десетия ден продължавате да ядете ечемична каша в 50% от вашата диета.

В: Как да готвя елда?О: Това е написано в основната диета рецепта. И рецептата е в самото начало на статията.

В: Как да се храните след диетата на елда?О: Трябва да ядете винаги сдържано, особено след диета, която на теория трябва да ви служи като урок. Ако с помощта на елда сте постигнали резултата, тогава вземете тази бележка - елда помага на тялото ви да контролира наднорменото тегло.

Елда диета и упражнения по време на това. №10

Нищо не намалява теглото по-добре от комбинацията от диета и упражнения за отслабване. Ефективност на упражненията е доказано многократно, ще говорим за това по-подробно в следващите статии на уебсайта. Сега помислете за най-полезните "движения на тялото" във връзка с диетата на елдата.

Скуотите по време на храненето се извършват по този начин

 1. Squats са чудесна възможност за тези, които искат да отстранят бедрата си.
 2. Натиснете - ако имате голям корем.
 3. Накланянето - ще помогне за отстраняване на теглото отстрани.

Всичко това трябва да се повтори сутрин и вечер, Ако седнете на седемдневно пътуване, започнете с 10 седящи места, за една седмица постепенно увеличавайте броя до 50. Същото важи и за пресата и склоновете. Не бързайте да правите колкото е възможно повече в първия ден!

Повярвайте ми, на следващия ден ще съжалявате. Също и на първия ден, първо, препоръчвам лек джог, поне около стаята.

Това са 3 прости упражнения, които ще повишат ефективността на всяка диета, а не само елда. Остани с нас и скоро ще видите публикация за 10-те най-добри упражнения за отслабване, тя ще бъде написана в същия стил като тази статия - с подробна информация и илюстрации.

Заключение.

Микимайъс никога не седеше на диетаПрочетете го? По какъв начин поне статията? Може би си заслужава да се регистрирате, за да напишете ревю? Добре, дясно. За днес с елда, аз приключих, остава да обобщим. И резултатите, които имаме, са:

Най-ефективната диета - Рецепта за елда диета. Това беше втората точка, която спечели. Референтното предписание е най-надеждният начин на хранене, сред всички предвидени тук и гарантирано, че ще изхвърлите най-малко 3 кг (дори и ако не се напрягате твърде много).

Най-новата диета - Диета №6 (за една седмица). Изобретен от моя добър приятел - диетолог, само преди месец. Изпробвано е от някои жени, 3 от 5 тя помогна да се отърве от 4 килограма.

всички, Както обикновено - ако имате някакви въпроси - попитайте в коментарите, ще отговоря. Просто не пазете мнението си в себе си, ако мислите, че съм в нещо нередно - посочете грешката ми.

За днес, кажете сбогом на вас, следващата длъжност трябва да се очаква след края на уикенда, най-вероятно в понеделник. Вземи дневника си с нас и отслабвам върху здравето!

Share:
Comments