Диети: за да седнете или да не седнете - това е въпросът!

Седях на диета за 14 дни и загубих само две седмици. Тоти Филдс

Съвременният свят прави доста трудни изисквания за това, какво трябва да бъде една успешна жена. Добра кариера, уютна къща, щастливо семейство. Но успехът е самата жена, нейното лице, фигура, външен вид като цяло. Гледайки боядисаните красавици с перфектни фигури на телевизионни екрани и списания, жената също иска да изглежда привлекателна и съблазнителна. И как да направите това? И тогава дойдете в помощ на много списания, като им дава 100% ефективни рецепти за намиране на идеалната фигура.

Всяко женско списание смята, че е задължително за тях да дават съвети за здравословно хранене и диети на техните страници. Има дори специализирани списания с говорещи заглавия, които са изцяло посветени на тази тема: "Ние отслабваме лесно", "Figurka", "Отслабвам!", "Диетика", "Отслабвам прекрасно", "Диети, които работят" "Отслабваме правилно" ... И имената на интернет ресурси, посветени на диети и загуба на тегло като цяло, могат да бъдат изброени за много дълго време.

Изглежда, защо толкова много списания, уебсайтове и рубрики по една тема? Може би те пишат същото нещо? Но когато започнах да изучавам въпроса директно за диетите, се оказало, че тези много начини за отслабване и диети са просто огромно количество!

Най-голямо разнообразие от диети за плодове и зеленчуци: зеле и "petrushechnaya", краставица и цвекло, целина и лук, зеленчук и диета с ябълков оцет, банан и диня, грозде и ананас, грейпфрут и лимон. и ябълка.

Млечните и кисели млечни диети не са толкова много: кефир, мляко и кисело мляко. Зърнени храни: ориз, елда, овесено брашно, диета на трици. Дори има сладки диети - мед и шоколад. Диета под степента - вино. Широко представените диети са национални: гръцки и японски, китайски и холивудски, английски и италиански, бразилски и индийски, канадски. Диети във версията на автора: Кима Протасов и Татяна Тарасова, Лариса Долина и Валерия, диета от Карл Лагерфелд и Дукан от Деми Мур и Дженифър Анистън. Специални диети за булки и бременни жени. Друга диета със сирене и диета върху чашата, Кремъл и инсулин, белтъчини, бързи и спешни, триседмични и месечни, висококалорични и кислородни ... И това не е всичко. След толкова впечатляващ списък, човек си спомня анекдот: - На каква диета седяш? - Аз веднага седя на 5 диети. - И защо? - И аз не ям.

Вицове са шеги, но ако пишат за диети, тогава някой ги чете? Или не? Търсенето създава търсене или търсене създава търсене? Колко жени "седят" на популярните диети? Дали диетите помагат на никого? След като разговарях с жени от различни възрасти и професии, се опитах да разбера дали те се придържат към диети, дали четат списания и статии за правилното хранене за отслабване? Ето отговорите, които получих.

Жените седят на диета само в три случая: ако съпругът им ги напусне, ако харесват човек, ако това е понеделник. Екатерина Филимонова.

Анна 28 години, счетоводител:На това, което само диетите не седях: ориз, елда, Кремъл, плодове, глад, албумин, кръв и ... дори не си спомням. Видели различни таблетки, прахове и др. Изхвърли 5 кг, а след това набрани още повече! Сега се придържам към една диета: не ям преди лягане, опитвам се да се въздържам от сладко и брашно. Също така съм наблюдаван при ендокринолога. А що се отнася до списанията, понякога прочетох тези заглавия, но навсякъде същото!

Татяна 31 години, продавач:Преди около 15 години бях на диета. След 18.00 не ядох, направих гимнастика и резултатът беше отличен! И така, всичко се хранеше, но малко. Тъй като сега жените страдат от такива трудни диети, не можех. Така че зареждането, преди всичко! Сутрин и вечер.

Аида 32 години, управител:За диетата прочетете повече от залепени. Обикновено не повече от 2-3 дни. Резултатът е веднага забележим, но не и за дълго. В крайна сметка съм убеден, че фитнес + анулиране на късни закуски = идеален за мен. Аз наистина не обичам диети. И четях списания и рубрики, като всички момичета, повече на ниво интуиция. Ние трябва, не ... винаги е интересно ...

Татяна 30 години, финансистОпитвам се да ям по-малко брашно (въпреки че е трудно да се даде), аз не следват специфична диета. Често правя упражнения, опитвам се да ям малко, но по-често. Преди това не седях на диети. В заглавията на женските списания, понякога мога да прочета за диети, но аз не се придържам към тях - това не е интересно за мен. Имам собствен подход. Вярно е, че докато резултатът от моите места - по-малко брашно, повече физическо натоварване - не!

Мария 22 годишна възраст, управител:Преди шест години седях на жестока диета - просто не ядях нищо. Разрасна се за 20 килограма, но вътрешните органи започнаха да отхвърлят, а на главата им изчезнаха почти всички коси. Бях уплашена и родителите ми бяха в шок. Започва да ходи на лекари, активно да се лекува. Имах реакция - непрестанно лакомия. Много бързо се върнах с 20 кг. Пумнев, то беше само тихо изхвърлено с помощта на умерено хранене, отказ от брашно и леки закуски. Разбира се, спортът все още е важен. Сега съм абсолютно против всяка диета! Мисля, че просто трябва да се ограничите умерено, да не позволявате на стомаха да избухне от много храна.

Sulya 39 години, дизайнер:Мисля, че диетите са необходими периодично, но те трябва да бъдат подхождани много сериозно. Само под наблюдението на диетолог! Което е подходящо за моята приятелка, тогава за мен може да е лошо. И обратното.

Светлана е на 27 години, началник отдел:Диети, разбира се, са необходими. За предпочитане под формата на дни на гладно 2-3 пъти седмично. Не чета списания за диети, не виждам нуждата от това.

Ана 23 години, журналист:Лекувам диетите положително. Имам собствена диета - това не е след 18 часа и периодичният отказ от брашно в продължение на две седмици. Но не чета списания и статии за диети.

Гуля 33 години, домакиня:Диетите не се придържат и никога не седи на него. Понякога чета в списания за диети. Опитвам се да не ям след 20 часа.

Олга 37 години, Главен счетоводител:Диетите не се придържат. Вместо тях предпочитам да пия билкови чайове.

Катерина 29 години, началник отдел "Кредитиране":Имах късмет с фигурата, така че не спазвам диети и ям това, което искам! При четенето за диети в списания, съответно, не ми трябват.

Олга 23 години, офис мениджър:Мисля, че всичко е наред с умереност. И най-добрата диета за мен е здравословна диета.

Алена 23 години, счетоводител:Аз съм постоянно на диета, като предразположени към пълнота. Подреждам почивните дни, пия билкови чайове, ям само храна с ниско съдържание на въглехидрати и мазнини. Опитвам се да ям главно зърнени култури и кисело мляко. Не яжте след 18-00. Е, спортът, разбира се. Не се придържам към определена диета, правя собствена диета. Не чета списания или статии за диети, знам всичко без тях.

Мария 28 години, финансов мениджър:Не спазвам диети и не се лишавам от нищо! Аз съм толкова добре.

Елена 28 години, учител:В навечерието на сватбата реших да загубя някаква тежест, да бъде така, както се казва, в най-добрата възможна форма. Избрах диета от елда, но аз бях в състояние да седя само веднъж. И тогава си помислих: преди сватбата много вълнение, това е от тях, от вълнението, и да отслабнете. И стана.

Разбира се, за да се определи пълната картина, трябва да се интервюират много повече жени, но дори дадени отговори могат да послужат като показател. Изхождайки от това, се оказва, че много жени, дори тези, които се придържат към диети, не четат статии и списания за тази тенденция. Тогава кой ги чете? Въпросът остава отворен.

Що се отнася до личния ми опит. По-рано чух нещо от ръба на ухото ми за някои имена на някои диети, но аз ги срещнах само когато пишех тази статия. Признавам, че за да проуча подробно каква е определена диета, нямах търпение, можех само да видя поне имената им.

Но също така не бях пощадена от желанието да подобря моята фигура. Точно преди писането на статията, най-накрая реших най-накрая да изпусна допълнително 3-4 кг, което толкова разруши живота ми. Нямах нужда от помощта на статии или списания за диети, аз действах сама. Започнах да постепенно намалявам количествата храна и спирах да ям преди лягане (идеалният вариант не е след 18-00 г., за съжаление, не работи). Всичко това започнах да правя на изгряващата луна, казват, че тя е най-намаляващата луна - помага много да изгуби излишните килограми. В едно от женските списания, комплекс от упражнения забелязаха, че обещават идеална фигура на редовни интервали от един месец. Аз наистина не се качвам съвсем редовно, но остарявам, дори вечерта след края на целия бизнес. Резултатът - за 2-3 седмици аз все още паднах 4 кг! Сега мисля, че си струва да отслабнете по-нататък или по-добре да спрете и просто да поддържате постигнатата форма?

Стремейки се да постигнем идеална фигура с помощта на диети, не трябва да забравяме, че проблематичните места отиват на последното място, а първите изчезват гърдите и лицето. Трябва да наблюдаваме внимателно това. И ако няма желание да приличаш на лицето на Косхей Безсмъртните (както на външен вид, така и на възраст), по-добре е да намериш сила в себе си и да спреш на етап, когато външността все още не е претърпяла. Трудно е да се види дали човек е дебел от диети или не, в този случай е по-добре да попитате доверени приятели или роднини, които не се срамуват да разкажат цялата истина за лице лично.

Връщайки се към въпроса дали някой чете статии за диети. Най-важното тук може би е да приведем линия от големия руски поет Владимир Маяковски, леко да го променим, според нашата тема: "Ако пишат за диети, това означава, че някой има нужда от това!"

Share:
Comments