Ден на разтоварване на краставици и видовете

Напоследък започнахме да обръщаме много внимание на диетите и напълно забравихме за дните на разтоварване. В тази статия ще ви разкажем за особеностите на дните на разтоварване на краставици и техните видове.

Разтоварване ден на краставици и его виды

съдържание

  • Характеристики на глада дни на краставици
  • Правилата за дни на разтоварване на краставици

Характеристики на глада дни на краставици

Всеки продукт на ден на гладно има свои собствени полезни свойства, така че краставицата има и такива. Краставиците са отличен ускорител на метаболизма на вода и сол в организма. Благодарение на това се извлича течност от тялото ни, която не се "утаява" и не предизвиква увеличаване на теглото. Следователно, трябва незабавно да се каже, че в деня на разфасоването на краставици ще отслабнете не за сметка на загубата на мазнини, а именно поради отнемането на излишната течност от тялото.

Друго неоспоримо предимство на краставиците е ниското съдържание на калории, така че с помощта на краставици, няма да спечелите точно тегло.

Използвайте дни за разтоварване на краставици е най-добре, когато в много големи количества използвате течност в някоя от проявите си.

Денят на разтоварване трае краставици - един ден. В един ден можете да повторите този ден на разтоварване, но не повече от три пъти седмично. Диетолозите често не препоръчват да се ядат дни за краставици.

Ден на разтоварване на краставици - резултати

Ако говорим за резултатите, разбира се, за всеки от нашите читатели ще бъде различно. Ако анализирате отзивите на момичетата във форума, резултатите им са достигнали около 2-3 килограма загуба на тегло на седмица, като се използват данните за разтоварване на ден всеки ден и това е достатъчно важен резултат, тъй като за много от нас да отхвърлим поне един килограм на седмица, проблем.

Нарязана краставица

Правилата за дни на разтоварване на краставици

Сега нека разгледаме основните типове гладни дни и техните правила

  • Разтоварване ден на краставици, Един и половина килограми пресни краставици ще трябва да се разбият на 5-6 приеми през деня. Използвайте краставици в сурова форма, без да добавяте сол и други подправки. Ако сте гладни, то заедно с краставиците можете да ядете 2 яйца, но не повече. За един ден можете да пиете 1,5 литра вода.
  • Разтоварване ден на краставици и кефире, Този вид дни на разтоварване е малко по-тежък, тъй като трае 3 дни и включва употребата на коктейли само с кефир-краставица, в рамките на 1-1,5 литра на ден за 5-6 хранения на ден. Кефирът трябва да е с ниско съдържание на мазнини или с 1% мазнина.
  • Разтоварване ден на краставици и яблоках, Този ден на разтоварване също така продължава един ден, в който трябва да ядете 1 килограм краставици и 1 килограм ябълки.
  • Разтоварване ден на краставици и зелёном чае, Денят на разтоварване осигурява 1 кг краставици и се пие най-малко 1 литър зелен чай без захар.
Share:
Comments