На какви уши горят - знаците на хората и медицинските

Народните знаци правят живота ни приятно предсказуем. Лявата ръка е плетена - очаквайте бързи печалби. Врабците се къпят в праха - вземат чадър, скоро ще започне дъжд. Целият падна - на подаръка. Но защо изгарят ушите ви?

Възбуда, срам, мозъчна атака, злонамерени злодеи - това са най-популярните интерпретации. И все пак, защо изгарят ушите ви? Наблюденията на хората, натрупани от много години, и съвременните научни знания позволяват да се отговори на този въпрос много точно.

Защо ушите угарят

Нека започнем с знаците на хората. Ако ушите ви изведнъж се запалиха, има няколко възможности:

• Някой говори за вас;

• Скоро ще се срещнете с някой, който мисли много за вас, с нетърпение;

• някой мисли за вас;

• Времето ще се промени скоро.

Ако има силна треска без допълнителни "симптоми", тогава се съмнявайте в това за теб те мислят или казват, не е необходимо: той се проверява от векове. Но контекстът на тези разговори зависи от това кой го прави. Човешката енергия може да възприема в еднаква степен негативните и положителните. Ето защо, ако ушите горят, само силата на емоцията е недвусмислена. Но това, което те казват, е лошо или добро, зависи от това кое ухо изгаря по-силно.

Популярният знак за промяната на времето свързва две усещания: топлина в ушите и тежък сърбеж. И ако човек се е родил през лятото, скоро ще стане по-топъл. Ако треската и сърбежът усещат "зимната" рождена дата едновременно, изчакайте студения удар.

Съвет! Ако искате да разберете кой точно измива костите ви или мисли за вас с ужасна сила, просто преминете през последователността на всички възможни кандидати. Веднага щом се докоснете до този човек, топлината ще спре.

На какво изгаря лявото ухо

Лявата страна традиционно е сърцето, душата и затова много знаци я свързват с отрицателна енергия, По тази причина свекърва, обяснявайки на млада свекърва, на която лявото ухо изгаря, суетно изплю ... правилно! Чрез лявото рамо. Избягвайте злите духове.

И те го правят. Според популярните знаци, ако левият лоб изгоря, тогава вас нещадно бранят, говорете зло и без причина, като цяло, внимателно излейте отрицателна енергия. Ако енергийният обем е слаб, тогава такъв ефект може да повлияе на здравето. Особено, ако някой лош човек в лицето се усмихне, а зад гърба му се отървава от гняв, клюки, използва мръсни думи.

Не е достатъчно да знаем какво изгаря лявото ухо. Необходимо е да можем да отблъснем невидимия враг, Какво можете да направите:

• измийте отрицателната с вода. Водата - много мощен енергиен асистент, има невероятна сила на пречистване и възстановяване, физическо и умствено. Можете да се освободите от изливането на крайниците или дори просто от измиване (помнете как да измиете бебетата от злото око - същия принцип);

• Ако има свещена вода, трябва да я измиете три пъти, като винаги сграбчвате върха на главата. Ако знаете молитвата - прочетете непременно. След измиване със свеж вода не изтрийте - влагата трябва да изсъхне естествено. Заедно с нея топлината ще изчезне;

• Вместо да се молим, някои хора четат клевети. Ако този метод работи за вас, моля, прочетете.

Между другото, холандците използват особен начин да заглушат човек, който разговаря с езика от разстояние. Вярно е, че те не мислят за това, което лявото ухо изгоря, защото смятат, че това е знак на гърба зад звъненето в лявото ухо. Но това е особено важно! Така че, ако имаше неприятно усещане в лявото ухо, Просто трябва да ухапеш малкия пръст, В същия миг клюките ще похапнат мръсния си език. Да, за да не можеш да говориш и да говориш зло за теб отдавна.

Това, което изгаря дясното ухо

Що се отнася до това, което изгаря дясното ухо, народната мъдрост също не се ограничава до една опция, има няколко:

• Приятелите казват нещо много добро;

• един от тях се опитва да се свърже с вас, да се срещне, но не може да го направи, и следователно е изтощен, може би дори проклятие;

• те просто говорят за вас в неутрален контекст;

• някой ви възхвалява;

• Добрата вар чака;

• Приятелите ви казват истината;

• Някой се втурва към вас и скоро ще се състои среща.

От дясната страна - винаги е нещо добро, правилното и затова не се притеснявайте за това, с което изгаря дясното ухо. За нещо добро. Ако наистина искате да знаете кой ви е необходим толкова много, който говори за вас думи мила или се нуждае от спешен разговор или среща, умствено преминете всички роднини и приятели. Принципът е същият като при лявото ухо: когато стигнете до точното лице, ухото ще спре да гори.

Възможно е да се направят някои паралели между народното правило за това, какво изгаря дясното ухо и научните изследвания. Учените твърдят, че когато адреналинът започне да гори точно това. Следователно, силна радост, страх, вълнение от срам - всяка силна емоция може да предизвика точно такава физиологична реакция.

Защо ушите угарят: приметы по дням недели

Има един очарователен начин да се познае от дните на седмицата. Но с карти или боб, и с ... уши! Вместо това, до деня, когато те пламнаха.

1 вторник: сутрешната топлина - някой силно завижда, ден или вечер - ще има кавга.

2 Вторник: за любителите е тъжно раздяла, за самотните хора - клевета и измама.

3 Среда: ушите горят на сутринта на дългоочаквана среща или среща следобед - до появата на завистлив човек вечерта - на ново романтично приключение, лесна флирт или пълноценна любовна история.

4. Защо да изгорите в ушите си? четвъртък? Добри новини.

5 петък: дата, от която дълго мечтаете, ще се случи най-накрая.

6 събота: вечерната топлина - към неприятностите. Сутринта или денят не означава нищо.

7 неделя: да се възползват независимо от времето на деня.

Ако знакът е добър, просто чакайте радостното събитие. Но ако горящите уши предсказват неприятности или неприятности, трябва да се опитате да се справите с лошата реакция, да се успокоите и да се концентрирате. Предупреден - означава въоръжен.

Защо ушите горят от медицинска гледна точка

Съвременната наука, която в миналото десетки години се опитва да разбере защо толкова често напълно ненаучни фолклорчета изглеждат по-точни от измервателните инструменти и изследванията на епруветките, има мнение за изгаряне на ушите.

Защо ушите горят от медицинска гледна точка? Има няколко хипотези, потвърдено с различна вероятност.

Мозъкът работи в засилен режим, Австралийски учени, след извършване на серия от сериозни изследвания, стигнаха до извода, че съществува пряка връзка между избухването на мозъчната активност и изгарянето на ушите. Повишеният приток на кръв към мозъка стимулира потока на всички тъкани на главата. Следователно учителите в USE трябва да се запознаят по-отблизо с учениците. Който има уши горящ, той се подготвя дълго и внимателно. Но братя с бледи уши може и да не са готови за текстовете. Честно казано, една много неубедителна теория. В противен случай, защо има изтъкнати ученици, чиито уши не горят изобщо, и тези, които страдат от пламъци, които са прави, а след това лявото ухо?

Ушите просто измръзване, Да, ако човек прекара час-два в студена студ, без да покрие правилно главата му, му се гарантира леко измръзване. Друго нещо е, че такова събитие в Русия, например, не е необичайно. Самият организъм напълно се е научил да възстановява кръвообращението в мястото на измръзване.

Загрейте в ушите — физиологическая реакции на жару. Защо ушите горят от медицинска гледна точка? Потому что так организм пытается охладиться, отдать лишнее тепло за счет прилива крови.

Лека вегетативна дистония, Просто казано, няма достатъчно вода в тялото и следователно нормалното кръвоснабдяване е нарушено. Мозъкът не получава правилното хранене, реагирайки на закъснението по този начин.

Характеристики на структурата на кръвоносната система и кожната тъкан, Червените и тънките лица са първите в риск. Жестоката идея, че всички червени глави са скандали и често са измамници и измамници оттук. Просто хората с такава нежна кожа са много близо до повърхността на дермата. Ето защо, всяко дори и най-малкото вълнение може да причини грозни петна по бузите или врата, зачервяване на ушите.

алергия, постоянно неизправност на някои вътрешни органи. Струва си да се обърне внимание на вашето здраве, ако ушите ви постоянно горят. Нещо не е вярно. Реакцията е най-често причинена от алкохол, пикантна храна, наркотици, пчелни продукти, какао, горещ чай, кафе.

Високо кръвно налягане - и един от най-страшните признаци, защо ушите горят от медицинска гледна точка. Нарушаването на кръвообращението може да причини зачервяване на ушите и ако е придружено от повишен сърдечен ритъм, главоболие, усещане за тежест в главата, натиск върху ушите, е необходима диагноза. Тя може да се извършва независимо на основното ниво - с помощта на тонометър и редовни измервания през нощта през седмицата. Ако нарушението е трайно, незабавно трябва да отидете при лекар. Не се шегувайте с натиска.

Болести на вътрешното ухо, несъвместимо с тъпанчетата. Симптомът на нарушението е постоянно изгаряне на ушите в продължение на няколко дни, придружено от сърбеж, болка.

обида, Това е един от признаците на опасен приток на кръв към мозъка. Много опасен знак, особено ако човек е склонен към хипертония, е постоянно нервен, стресиран, попада в агресивно състояние. Необходима е незабавна хоспитализация и пълен преглед.

Защо ушите горят от медицинска гледна точка? Причин очень много, и некоторые из них требуют серьезного обследования, а иногда — немедленной медицинской помощи. Не нужно относиться к этой рекомендации с улыбкой. Наша жизнь состоит из мелочей, и каждая может оказаться фатальной.

Горещи уши: как да се предпазите от злото око

Горещи уши - един от признаците на злото око.

Има много начини да се предпазите от недоброжелатели и просто хора, които привличат вниманието.

Малко джобно огледало, които трябва да се поставят от отразяващата повърхност навън. Смята се, че цялото зло ще бъде отразено от огледалната защита и няма да бъде за вас, а за онзи, който се е отклонил.

чар, Комплектът им: от дърво, естествен камък, плат, кост, стъклени мъниста, клони, струна. Самият обект не е важен, а вярата, че може да помогне. Опитайте.

Психологическо приемане, което по същество е подобно на носенето на огледало. Той носи името mirroring и се използва като умствена защита. Трябва да поставите умствен блок пред вас и хипотетичен злодей, визуализиращ го като голямо огледало или огледална бариера, стена, отразяваща всички злини. Негативните обещания вървят назад и нанасят вреда на злодейците. Методът работи добре.

• Ако знаете, че човекът, който е близо до вас, е потенциално опасен в енергийния план, може да го наречете или сте в затворено пространство с много хора, можете да се защитите по доказан начин. Прекарайте ръцете или краката си, като затварят защитна поза. Ако това е трудно, можете просто да затворите палеца и показалеца, образувайки защитен пръстен.

Горещи уши: как да премахнете вълнението

Ако топлината в ушите ви съпровожда вълнение и човек знае за това, той трябва да усвои някакъв ефективен начин да успокои нервите, да облекчи напрежението. Особено, ако това наистина е вълнуващо събитие - представление на голяма аудитория, сватба, защита на дипломата и т.н.

Общи методи:

• успокояващ билков чай;

• аптеки леки препарати: валериана, майстор, глицин;

• Топла баня или душ;

• дълги разходки;

• четене на любимата си книга с весел или любезен парцел;

• Добра серия с любимия си герой;

• приятелски разговор;

• фитнес зала или танцов клас;

• шопинг.

Обикновено чаша коняк се препоръчва в терапевтична доза. Но трябва да бъдете изключително внимателни с него. При повечето хора тази терапия причинява, напротив, кръвотечение в главата. Успокой се, може би, и ще се успокои. Но тя лесно може да направи ушите ви да горят.

Какво да правим с физиологията: да се борим или да бъдем приятели?

Справянето с физиологичната реакция на тялото на студа, топлината, възбудата е много трудно. Ако сериозно измръзвате ушите, например, тогава температурният спад в бъдеще ще доведе до зачервяване на кожата на мястото на измръзване.

Същото важи и за дълъг престой на открито слънце. Хората, които са изложени на постоянна слънчева слънчева светлина и не покриват главата си, могат да получат хронично предозиране на ултравиолетова радиация. Затова вечер ушите им непременно ще изгорят.

Силен спад на температурата, дължащ се на топлинни процедури, може да предизвика реакция: сауна, парна баня, парна баня, басейн, душ - всичко това може да доведе до топлина в ушите. Разбира се, реакцията ще премине сама по себе си, но за да ускори процеса, можете да използвате готини компреси, успокояващи кремове, лосиони.

Възниква въпросът: дали изгарянето на ушите се дължи на физиологични причини, дължащи се на активиране на мозъчната активност, възможно ли е да се започне обратният процес? Например, разтривайте ушите си до червения цвят в изпита, за да предизвикате кръвен поток и да управлявате мозъка в най-голяма степен? Ще ви помогне ли да получите добра оценка на тест или изпит?

Колко странно може да звучи, но да: може да помогне. Въпреки това, ако има нещо, което да помогне, тоест, някои знания са вградени в мозъка. Не е чудно, че има лесен начин да се развесели с масажа на лъчите и черупките на ушите. Наистина успокоява, прави ви да събирате, но в същото време увеличава имунната защита на тялото. Не е случайно, че ушите се пречупват преди всичко, за да оживеят човек, който е загубил съзнание или е мъртъв пиян.

Можете просто да разтривате ушите си енергично на усещането за топлина и това ще бъде достатъчно, за да се концентрирате върху задачата. Може би от тук се разраства друг знак на ученик: необходимо е да проклинате и майката на изследователя за това какво стои светлината. Смята се, че такова злоупотреба за добро - изпита ще бъде приет задължително. Това се опитват да направят родителите и най-добрите приятели, те изстрелват студента за нищо.

И това вече е - от областта на знаците на хората. Изгарящи уши, това означава, че сте зле или емоционално разказвани, оскърбени, запомнени, сънувани да говорят или да се срещнат. На изпит се оказва, че точно това е необходимо, за да се стимулира мозъчната активност чрез притока на кръв към главата. Така че знаменията на хората могат да се използват не само за да се предскаже бъдещето им, но и да се коригират.

Share:
Comments