Хороскоп за септември 2016 г. за всички признаци на

Хороскоп за септември 2016 Овен

През септември, Овен ще трябва да премине тест за приятелство. Не позволявайте на хората да говорят зле за хора, които са скъпи за вас. Може би вашият шеф ще клевети колега, с когото сте с добри условия. Или човекът, с когото съчувствате, няма да каже много добри неща за вашия приятел. Звездите препоръчват да не се поддържа неутралитет, а да се застане за защита.

В средата на месеца ще дойдат неочаквани новини. Това може да бъде както добри новини, така и не много добри новини.

Краят на септември ще даде възможност на Овен да се отпусне. Ако имате избор - почивайте сами или с приятели, тогава знаете, че хороскопът за септември 2016 г. препоръчва да сте сами. Няма да ви липсва, за да спечелите сила и енергия.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Овен за всеки бизнес или предприятие: 1 септември, 10 септември, 13 септември, 23 септември 2016 г.

Дни, в които Овен трябва да внимава: 3 септември, 11 септември, 25 септември 2016 г.

Хороскоп за септември 2016 Телец

В Телец през септември може да има триене с любимия ви човек. Може би партньорът ви ще има възможности за професионален растеж и в неговата разработка бързо ще ви изпревари. За да не се карате за това, трябва да продължите. Не е нужно да търсите ново по-високоплатено работно място, просто можете да се развивате духовно.

Не обръщайте внимание на умората, която буквално ще ви нападне в средата на септември. Това е следствие от комбинираното въздействие на вашата работа и домашни задължения.

Ако успеете, тогава за уикенда опитайте да избягате от града, за да прекарате известно време в природата. Близостта до земята ще ви даде жизненоважна енергия.

Особено благоприятни дни от хороскопа на Телец за всеки бизнес или предприятие: 2 септември, 7 септември, 16 септември, 27 септември 2016 г.

Дни, в които Телецът трябва да бъде предпазлив: 4 септември, 12 септември, 26 септември 2016 г.

Хороскоп за септември 2016 г. Близнаци

В началото на месеца внимавайте: може да сте клюки или неприятни слухове. Злите думи не могат изобщо да отразяват действителността, а просто да бъдат интригите на нечестивите. Не се опитвайте да разберете кого сте притеснявали, няма да можете да научите истината. Просто се държи с достойнство и чакайте този път с главата си задържана.

В средата на месеца ще се хвърли информация за мислене за работа. Може би ще ви бъдат предложени нови, по-благоприятни условия на работа или ще научите нещо за вашите колеги или началници. Във всеки случай, не си заслужава да се "хакне", като се вземат бързи и безмилостни решения. През септември е по-добре да не се променя мястото на работа, тъй като това може да се превърне в неприятни последици.

Много полезно за Джемини ще бъде участието на изложби или панаири. Шумна тълпа наоколо, хората с добро настроение ще ви напълнят с енергия.

Особено благоприятни дни от хороскопа Джемини за всеки бизнес или предприятие: 6 септември, 9 септември, 14 септември, 20 септември 2016 г.

Дни, в които Близнаци трябва да бъде предпазлив: 16 септември, 22 септември, 30 септември 2016 г.

Хороскоп за септември 2016 г. Рак

В началото на месеца добри новини буквално ще попаднат на Раков. Ако се опитвате да постигнете нещо на работа от дълго време, това ще се случи в първите дни на септември. Също така всички проблеми, свързани със здравословното състояние на вас и вашите близки, ще бъдат успешно решени.

Не обръщайте внимание на кавгите в семейството. Възможно е да има алтернативи и пропуски. Това се дължи на влиянието на осветителните тела, а не на поведението на близките ви или на обстоятелствата, които са се развили. Просто оцелете този път, като го възприемате като неизбежна.

Краят на септември ще даде на Раковете увереност, че всичко, което правят наскоро, е вярно. Продължете да развивате в същия дух, не спирайте там.

Особено благоприятни дни на хороскопа Ракова за всеки бизнес или предприятие: 3 септември, 15 септември, 23 септември, 26 септември 2016 г.

Дни, в които раковете трябва да бъдат предпазливи: 13 септември, 19 септември, 28 септември 2016 г.

Хороскоп за септември 2016 г. Лъв

Не се страхувайте от промяна! Нека те да дойдат неочаквано и временно да почукат земята от краката ти, с времето ще разбереш, че е за най-доброто. Ако Лъвовете са извън зоната на комфорт, не се паникьосвайте - да се наслаждавате на новите усещания, дори и да сте малко екстремни.

Може би ще се случи, че в средата на септември ще бъдете безмилостно поласкани, за да постигнете вашето местоположение или внимание. Не се оставяйте да бъдете измамени, не се поддавайте на такава приятна провокация, ако не искате да бъдете използвани.

Много добро настроение ще бъде в Лвов в края на месеца - вашият партньор или близък човек ще ви го повдигне. Самотните лъвове в края на септември ще се усмихват с късмет под формата на хубав и приятен непознат в разговор.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Лвов за всеки бизнес или предприятие: 7 септември, 12 септември, 17 септември, 26 септември 2016 г.

Дни, в които Лъвовете трябва да внимават: 6 септември, 19 септември, 28 септември 2016 г.

Хороскоп за септември 2016 г. Дева

Ако сте в романтична връзка, дайте малко пипер на живота си! Понякога, когато всичко е добро и гладко, партньорите могат да се отегчават и може да отидат в търсене на приключения. За да предотвратите това, е непредсказуемо. Подредете неочаквана и необичайна среща, "бягайте" от града за уикенд или създайте си нов загадъчен и мистериозен образ. Разбира се, не отивайте твърде далеч и нека вашият любим човек нервен. Но умерено "разклащане" със сигурност няма да навреди.

Ако мислите за продължаването на семейството, тогава септември е страхотно за зачеване на дете. Също така точно сега, ако се омъжите и легализирате връзката си, звездите обещават силен и дълъг съюз.

Не забравяйте, че "времето е най-важно в къщата". В края на септември съберете близките и роднините си, говорете, споделете новини.

Особено благоприятни дни от хороскопа на Дев за всеки бизнес или предприятие: 3 септември, 18 септември, 19 септември, 30 септември 2016 г.

Дни, в които Virgos трябва да бъде предпазлив: 10 септември, 23 септември, 28 септември 2016 г.

Хороскоп за септември 2016 Везни

Ако сте сами, бъдете внимателни. Някой ще се опита да създаде връзка с вас. Ако човек е приятно за вас, тогава защо не - да се запознаете, да говорите, да се срещнете. Но ако натрапчивият фен причинява раздразнение във вас, тогава не му давайте никаква надежда.

Искате ли да станете по-добри, но нямате достатъчно мотивация? Хороскопът за септември 2016 г. обещава на Везни да се появи мощен стимул.

Обърнете внимание на вашите деца и родители. Най-близките хора сега се нуждаят от вас повече от всякога, дори и да не го казват на глас. Слушайте сърцето си, тя непременно ще отговори на повикването. Стани психолог и съветник.

В края на септември трябва да се страхувате от чернокоси жени на възраст, те могат да ви клеветят.

Особено благоприятни дни на хоризонта на Везни за всеки бизнес или предприятие: 2 септември, 5 септември, 11 септември, 24 септември 2016 г.

Дните, в които Везни трябва да бъдат предпазливи: 9 септември, 13 септември, 26 септември 2016 г.

Хороскоп за септември 2016 г. Скорпион

Може ли да има нещо по-добро от пътуване? Това е септември, което ще даде на Скорпиос нови емоции и пресни впечатления от пътуването. Къде да тръгнете по пътя, зависи от вас. Това може да е пътуване извън града, ваканция в чужбина или дори обиколка по целия свят. Каквото и да е, внимателно събирайте и внимавайте, когато тръгвате по пътя. И тогава звездите ви обещават късмет и невероятно удоволствие!

В средата на месеца единичните Скорпиони могат да станат обект на вниманието на приятен непознат. Не трябва обаче да "води" сладки думи.

Но тези Скорпионите, които са в една връзка, могат да се отпуснат. Вашите отношения са стабилни. Правете щастие и вие сте ваш партньор. Не давайте скъпи подаръци, ще има достатъчно и вкусна торта или записани специално за любим човек от музиката.

Особено благоприятни за Хороскоп дни за Scorpios за всеки бизнес или предприятие: 3 септември, 5 септември, 11 септември, 27 септември 2016 година.

Дни, в които Скорпионите трябва да бъдат предпазливи: 9 септември, 12 септември, 20 септември 2016 г.

Хороскоп за септември 2016 г. Стрелец

През септември всички Стрелци ще се почувстват зле. Това може да бъде изразено като обща умора, замайване, гадене, слабост или лошо настроение. Не търсете причини в кабинета на лекаря - такъв е отрицателният ефект от местоположението на звездите и планетите. За да се сведат до минимум тези проблеми, Стрелецът се препоръчва да спазва ежедневието, да яде правилно, да се чувства достатъчно сън.

В средата на месеца не се претоварвайте с работа. Ако има такава възможност, по-добре да ги отложите за следващия месец. Също през септември преговорите ще бъдат неуспешни, подписването на договор или договор не може да се осъществи. Стрелецните лидери не се препоръчват по това време, за да разяснят силно връзките с подчинените си, в противен случай те могат да загубят доверието и уважението си от други колеги.

Особено благоприятни дни от стрелтския хороскоп за всички случаи и предприятия: 4 септември, 12 септември, 16 септември, 24 септември 2016 г.

Дни, в които Стрелецът трябва да бъде предпазлив: 2 септември, 13 септември, 26 септември 2016 г.

Хороскоп за септември 2016 Козирог

Извън прозореца може да е лошо време, но не и в душата ви. Всички септември Козирозите ще пеят психически и на висок глас, така че те ще имат добро настроение. Това не е случайно - ще се радвате на това как вървят нещата по време на работа. Ще бъдете поглезени от фен или любим човек. Освен това са възможни неочаквани приятни срещи със стари приятели.

В средата на септември звездите ви препоръчват да инвестирате пари в някакъв бизнес. Не се страхувайте да "изгорите" или да загубите спестяванията си, най-вероятно сте напротив, спечелете голяма печалба. Не е необходимо да провеждате бизнес само в случай, че вашият женски роднина се бори срещу това ревностно.

В края на месеца е подходящо да се отпуснете малко. Отидете в увеселителен парк, нощен клуб или филм с някой от близки приятели.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Козирог за всеки бизнес или предприятие: 3 септември, 12 септември, 17 септември, 29 септември 2016 г.

Дни, в които Козирозите трябва да бъдат предпазливи: 7 септември, 11 септември, 30 септември 2016 г.

Хороскоп за септември 2016 г. Водолей

Ако имате желание да промените нещо в живота си, то през септември можете безопасно да действате в тази посока. За да не бъдете обект на вашия експеримент - външен вид, хоби, работа, най-вероятно ще постигнете това, което искате.

В средата на месеца отделните Водолеи трябва да бъдат по-внимателни. Вашето желание да намерите половин скоро може да играе срещу вас. Водолеят има шанс да стане жертва на рали или дори измама. Не вярвайте на непознати, освен ако не искате да бъдете измамени.

След двайсетте септември, консумирайте повече млечни продукти. Напитки, кисело мляко, извара ще увеличи "защитата" на вашето тяло, така че стресът и инфекцията няма да бъдат ужасни за вас.

Особено благоприятни дни за хороскопа Водолей за всеки бизнес или предприятие: 6 септември, 11 септември, 17 септември, 30 септември 2016 г.

Дни, в които Водолеите трябва да бъдат предпазливи: 5 септември, 19 септември, 21 септември 2016 г.

Хороскоп за септември 2016 г. Риби

Вие всички ли сте толкова добри, колкото се опитвате да докажете на другите?

Можете спокойно да мамите другите, но не и себе си. Ако имате душевна котка, това е повод за искрен разговор с някой, на когото имате доверие.

Един месец ще бъде успешен за Риби във всички въпроси, свързани с парите. Можете да заемате или да отпускате заеми, да инвестирате пари или да теглите от депозитна сметка в банка. Използвайте този път и за укрепване на финансовото ви състояние. Установяване на връзки, сключване на сделки, намиране на партньори. Точно сега Риби очаква успешно решение на всички въпроси.

В края на месеца трябва да си починете малко. Ако сте уморени, отделете няколко дни и ги прекарайте със семейството си. Ще бъде много полезно да дадете тези дни на родителите си - посетете ги, поканете ги на кино или вечеря в ресторанта.

Особено благоприятни дни на Хороскопа на Риби за всеки бизнес или предприятие: 5 септември, 12 септември, 19 септември, 29 септември 2016 г.

Дните, в които Риби трябва да бъдат предпазливи: 2 септември, 16 септември, 26 септември 2016 г.

Хороскопски прически за септември 2016 г. (общо за всички знаци)

4, 6, 7, 9, 12, 14, 15, 17, 19, 20, 21, 25, 26, 30 септември - Чувствайте се свободни да се свържете с вашия господар, като се доверите на него и на ножицата му. Експериментирайте с изображението, създайте нова и интересна прическа. Такава метаморфоза ще ви позволи да изглеждате по-добре и също така да привлечете финансовото благополучие за вас.

1, 2, 3, 5, 8, 10, 11, 13, 16, 18, 22, 23, 24, 27, 28, 29 септември - в дните от месеца Лунният календар категорично не ви препоръчва да направите подстригване. Прическата може да се окаже неуспешна и да разваля външния ви вид: косата ще лежи лошо до следващото пътуване до фризьора. Освен това използването на подстригване може да ви донесе заболяване или дребни домашни наранявания.

1, 3, 9, 10, 12, 24, 30 септември - тези дни смело украсяват косата с фиби, блестящи камъчета и еластични ленти. Това допълнение към прическата ще ви направи по-щастливи в наши дни.

4, 11, 15, 21, 28 септември - не претоварвайте косата с аксесоари днес. Оставете ги свободни или ги поставете в опашката, ако искате денят да премине лесно и без проблеми.

2, 8, 13, 14, 20, 22, 29 септември - не гребете косата с пластмасов гребен, а използвайте дървен гребен. В този случай ще избегнете измама и провокация.

1, 8 9, 14, 19, 27, 28 септември - оцветете косата си в светли тонове. Такова изображение ще ви освежи и ще ви даде нов приятен познат.

2, 10, 11, 18, 25, 30 септември - особено подходящо е да оцветите косата си в тъмни цветове или тонове, близки до естествения ви нюанс на косата. Такова оцветяване не само ще е привлекателно от естетическа гледна точка, но и ще спести от финансови загуби.

5, 12, 15, 20, 21, 29 септември - можете да промените цвета на косата си с естествени бои, но химическата боя е по-добре да не използвате. Също така в наши дни е много полезно да направите хранителни маски от масла, яйца и растения, които дават на вашите коси блясък и сила.

3, 6, 7, 23, 24 септември - те могат да оцветят косата ви дори в екстремни и неестествени цветове. Не се страхувайте да изглеждате екстравагантни, ще отидете смела промяна на изображението.

4, 13, 22, 26 септември - не използвайте химически и естествени багрила. Новият цвят на косата може леко да легне или да разваля качеството на косата, както и да донесе проблеми при комуникацията с близки.

Любовен хороскоп за септември 2016 г. (общ за всички знаци)

Всички представители на зодиакалните знаци, които са във взаимоотношенията, месецът ще премине спокойно и напълно стабилно. Светът във Вашата двойка няма да бъде разбит от кавги или караници. Обърнете внимание на любовта си и поне от време на време хвърлете жаравата в огъня на страстта. В края на септември съвместното пътуване ще бъде успешно.

Що се отнася до тези знаци на Зодиака, които са все още самотни, тогава бъдете бдителни. Не е необходимо да се "гмуркате" във връзката с главата, веднага щом хоризонтът "стане" потенциален приятел. Можеш да разбиеш сърцето за пръв път в дните на отношенията предателство, предателство или измама. Преди да декларирате себе си с някого, проверете този човек в условията на живот. Разберете какво е готова за вас, отколкото е готов да ви угоди. Може би просто искате да го използвате. За да избегнете разочарование, пазете своята мъдрост и разум.

Share:
Comments