Как да премахнете стрии

Как да премахнете стрии? Този въпрос все още обърква много жени, пълни и тънки, възрастните и много млади. Къде са грозните ивици на талията и бедрата и как да се справят с тях, решихме да разберем от специалиста.

Отстраняване на стрии с фрекселов лазер - преди и след

"Когато човек внезапно се хвърли или побегне, понякога кожата просто няма време да" легне за измерване ", за да се приспособи към нови томове. Намръща се или обратното. В резултат на това се появяват микротрамус - стрии на кожата ", обясни диетологът Елеонора Дудар.

Борбата срещу стрии, тя препоръчва започване на ранен етап - докато се простира все още бургундски цвят, Маслото от маслина или бадемовото масло работи най-добре: съдържа витамин Е, което прави кожата по-еластична.

Маслото трябва леко да се търка в проблемните зони или да се компресира два пъти дневно - сутрин и вечер. Борба с чума, докато пълното изчезване ще бъде поне един месец. И особено упоритите и неудобни стрии се изчезват само след шест месеца. Но това се отнася само за пресни стрии.

"Опитвайки се вкъщи да премахне плътна, избелени, хронични стрии - е безполезно ", - предупреждава Елеонора Дудар. "Единственият изход е да отидеш на козметик." Козметикът може да ви освободи от стрии с помощта на лазерния пилинг.

Има много имена на процедури, но всички работят на един и същи принцип. Лазерният лъч полира кожата, изгаря и отстранява горния слой, което води до намаляване на контраста между кожата в зоната на опъване и съседните области, като създава ефект на изравняване.

Последната дума при лечението на стрии е процедурите на фракционни лазери, например Fraxel лазера. Тези лазери не полират, а действат на дълбоките слоеве на дермата, без да увреждат кожния защитен слой на кожата, така че стриите могат да бъдат премахнати в най-деликатните области, например деколтето и гърдите.

Fraxel унищожава белези и стимулира растежа на нормална тъкан на този сайт. От процедурата до процедурата, повърхността на опън е подравнена по цвят, текстура и текстура. В крайна сметка, стрии стават почти невидими.

Fraxel е подходящ за лечение както на пресни, така и на стари, груби стрии. Лечението на Fraxel е доста трудоемка процедура, отнема няколко месеца, се извършва под местна анестезия и не е евтино.

Така че е по-добре преди появата на стрии, не е необходимо да повдигате нещата: ако е възможно, стават тънки и постепенно нарастват. Не е за нищо, че диетолозите осъждат феновете на гладните диети, припомняйки едно от основните правила: без да навредите на здравето, можете да намалите до килограм на седмица.

Share:
Comments