Как да избели кожата между краката?

Много жени имат малък проблем, с който се колебаят да се консултират с лекар.

Този проблем обаче не е толкова малък, колкото изглежда на пръв поглед. Имаме предвид потъмняването на кожата между краката, където поради постоянно триене кожата става по-тъмна. Това може да се дължи на анатомичната структура на фигурата, по-специално на пълнотата, когато краката се търкат един срещу друг по време на ходене. Но дори и за не много дебели жени и момичета, които носят тесни дрехи, къси панталони, панталони и особено джинси, понякога потриват кожата в зоната на стъпване. Конвенционалните кремове няма да помогнат за решаването на проблема как да избелваме кожата между краката.

Можем да предложим едно просто средство: нанесете парче лимон за известно време на тази проблемна област и след това смажете ги с бебешки крем, тогава кожата постепенно ще стане по-лека и по-мека.

Как да избели кожата между краката с водороден пероксид?

Друг начин, по който нашите читатели споделят, е избелването на кожата с водороден прекис. Вземете водороден пероксид (супена лъжица), добавете малко камфор масло и разстилайте сместа с помрачени места. Оставете състава върху кожата за 30 - 40 минути, след което изплакнете.

Успех, надявам се, че нашата рецепта ще ви помогне.

Share:
Comments