Меню за отслабване с коктейли "кеймбридж храна"

Отслабването винаги е свързано с ограничаването на храненето и следователно с недостига на хранителни вещества. Както знаете, ако тялото ни липсва, реагира с апетит, опитвайки се да получи тези много хранителни вещества, ни провокира да ям много.

Оказва се един порочен кръг: първо стриктна диета, а после разбивка, след което печелите още повече.

Какво трябва да направя? Как да направите меню, така че да има малко, но в същото време да получите всичко, от което имате нужда? Трудно е да направите това сами.  

Но специалистите по хранене имат своите тайни. Една от тях е храната в Кеймбридж. Това е името на световноизвестната серия от диетични продукти, които имат минимално съдържание на калории, но съдържат голям брой витамини и микроелементи и най-важното - протеини, които са толкова необходими за намаляване на теглото.

В една бара съдържа 14 грама протеин, почти като цяла част от говеждо пържола.

Кеймбридж храна се произвежда под формата на некалорични зърнени храни, супи, барове и добре познати на всички прахообразни коктейли.

Всъщност формата на продуктите се прави само за разнообразие, тъй като всички те имат почти същия състав - с много високо съдържание на протеини, както и витамини като най-добрите мултивитаминови комплекси.

Например: в една порция от всеки продукт на Кеймбридж, независимо дали е каша или бара, съдържа най-малко 14 грама протеин, практически като в цяла част от говежди пържола. Каква е разликата? И че, като сте изяли част от месото, в допълнение към протеина, вие също ще получите много мазнини, което е абсолютно ненужно за тези, които губят тегло. И с бар, калории и съдържание на мазнини ще бъде минимално.

Това не означава, че за да отслабнете, трябва да преминете изцяло на камината в Кеймбридж, коктейли, барове, но за да намалите калоричното съдържание на диетата, добавянето им към менюто е много полезно.

"Можете да посъветвате използването на храната на Кеймбридж като помощно средство, когато трябва да получите минимум калории, но е добре да ядете", казва диетолог Татяна Алексеевна Солодяжника. - Например, можете да ги използвате като пълно хранене - вместо закуска или вместо вечеря. Или заменете тези продукти със закуска и вечеря, оставяйки една пълна вечеря от традиционно ястие.

Добре е да давате храна на Кеймбридж по следния начин: направете зелена салата от зеленчуци и пийте с нея, например, коктейл от Кеймбридж. Ще получите добър протеин, богат на витамини, нехранителни ястия.

За леки закуски може да се използва бар. Например, на работното място, когато няма време за ядене или постоянно пътувате. Много хора закъсняват на работа, уморени, трапезарията вече е затворена, не ядат нищо за няколко часа, а след това се приберат в глад и се хващат за храна. Така че, за да предотвратите такива прекъсвания между храненията, така че захарта да не падне в кръвта ви, можете да опитате лека закуска с некалорични барове на Кеймбридж храна.

Или да вземеш кефир с теб за работа. Разбъркайте в него прах от коктейл и пийте. Това ще бъде пълноценно хранене. Високо протеини, витамини и без калории.

Ако искате да прекарате ден на гладно, можете да седнете напълно в Кеймбридж. Оказва се, че за един ден ще ядете около 450 kcal. Но е по-добре, в края на краищата, да се допълни тези ястия със зелени зеленчуци, дори и в този ден на разтоварване. Ще бъде по-удобно. За пример еднодневно меню за тези, които искат да използват Кеймбридж храна веднъж на ден

закуска Салата от зелени зеленчуци. Кеймбридж коктейл или супа, или овесена каша. Чаша зелен чай без захар.

Обед

Зеленчукова салата. Част от пилешки гърди без кожа с кафяв ориз (кафяв ориз също се нарича "здраве" или кафяв ориз) Ако смятате, че ще има голяма почивка между обяд и вечеря, можете да си поръчате закуска с продукти от Кеймбридж.

вечеря

Вечер можете да направите обикновена вечеря. Пригответе гръцка салата, но вместо сирене от фета можете да добавите например морски коктейл - смес от морски дарове. Тук е прекрасна вечеря, без калории и високо съдържание на протеини.

Дадох това меню като пример. По-безопасно и по-ефективно е да въведете храната на Кеймбридж в диетата си под наблюдението на лекар. Живеем във време, когато има достатъчно специалисти по хранене.

По-добре е поне веднъж да дойдете и да се консултирате, вместо да правите всичко на случаен принцип и да правите грешки, които ще ви струват безсилие ".

Кеймбриджската храна може да бъде закупена в специализирани аптеки и дистрибутори.

Share:
Comments