Как трябва да тичате, за да отслабнете?

 • 1 Работа за отслабване - колко трябва да тичате?
  • 1.1 Програма за отслабване
  • 1.2 На място, движението помага да отслабнете?
  • 1.3 зимна тренировка на улицата
  • 1.4 Загуба на тегло на бягащата пътечка
  • 1.5 Текущи стълби
  • 1.6 Коя е най-добрата бягаща пътека или велоергометър за отслабване?
  • 1.7 Разходка или бягане?
  • 1.8 Какви могат да бъдат резултатите?

Много хора на земята са с наднормено тегло. Причините за този проблем са различни. Някой има генетичен код, т.е. в семейната линия има роднини, които имат вродени малформации или придобити болести, водещи до наддаване на тегло.

Но хората не трябва да се отчайват - има решение на тези проблеми и им се препоръчва Работещи за отслабване.

Някои скептици твърдят, че усилията, положени за това, ще бъдат напразни, но всъщност това е много ефективен метод.

Интересно е да знаете:
 • Интервал за изгаряне на мазнини
 • Работа за отслабване - тренировъчна програма
 • Сутрешно бягане за начинаещи
 • Как да стартираме правилно - съвети за начинаещи
 • Работейки на стълбата за отслабване
 • Програма за обучение за отслабване във фитнес за мъже

Бягането е в състояние да ускори загуба на тегло и ще ви подкрепя в голяма физическа форма. Интензивното движение допринася за насищането на кръвта с кислород и включва почти всички мускулни групи.

Работейки за отслабване - колко трябва да тичате?

Човек има желание да отслабне. Той незабавно започва да тича, както се изгаря, два часа на ден, прекарвайки много време и енергия в процеса. Една седмица минава и резултатът остава същият. Въпросът е: колко трябва да тичате за начинаещи, за да отслабнете?

Експертите съветват първо да не вървят много. Това е от три до пет леки тренировки на седмица - един вид загряване преди да започнете по-сериозно обучение. Сутрин отивате за спорт или вечер - разликата не е голяма, основното е, че човешкото тяло постепенно започва да свикне с програмата на товарите.

Срокът на първия етап на обучение за начинаещи достига около месец и половина. Възможно е и по-дълго.

Скоростта на такова обучение по страни трябва да е малко. Никой не се нуждае от записи тук. Джогингът на разстоянието също не трябва да изглежда като маратон. Норма - един или два километра. За да намалите риска от нараняване, винаги започнете с подгряване и завършете разтягането. Облеклото и обувките трябва да бъдат проектирани за движение.

Програма за отслабване

След като завършите подготвителната фаза, трябва да започнете разработването на програма за отслабване. Важно е максимално да го настроите сами. Идеално подходяща програма, която включва интервал на действие.

Така нареченият интервал, трябва да редувате с маратон от разстояние. Това се прави, така че тялото няма време да се адаптира към вида товари. Тя може да осигури обучение за всеки ден или за отделно избрани дни от седмицата.

Например:

 1. Понеделник: Утринният джогинг 300 м., 100 м ходене. И така 6 интервали.
 2. Вторник: 100 м спринт, 200 м бягай. 5 интервала.
 3. Сряда: люлка на пресата, 200 m бягай. 3 интервала.
 4. Петък: бягане на разстояние 2 000 м., Джогинг 2 000 м.
Кръгло обучение за дома на жените и мъжете

Текущи програми за отслабване, можете да промените както ви моля във времето. Не претоварвайте тялото, когато провеждате курсове за бягане или други упражнения, включени в програмата. Пуснете каквото искате.

Много е важно да дишате с устата си и да наблюдавате пулса. По време на преминаването на теста за отслабване е необходимо да се решат всички нюанси с храната. Консумацията на висококалорични храни трябва да бъде сведена до минимум. Изпълнението на програмните условия ефективно помага да отслабнете. При всички, процесът на отглеждане на тънки проходи или се извършва по различен начин.

На място, движението помага да отслабнете?

Если дождь или метель, а программа предусматривает занятия бегом на этот день? Может ли помочь в сложившейся ситуации Работещи за отслабване на месте?

Този вид занимание - там.

Работещи на място - не толкова ефективни, но по-малко травмиращи, Този тип бягане се практикува самостоятелно или посещават фитнес центрове, където се провеждат симулатори. Велосипедът за упражнения може да е полезен. Ако не са налице необходимите условия, тогава трябва да създадете имитация на джогинг и промяна на ритъма.

Промяната в ритъма стимулира максимално изгарянето на калориите. За да се движите на място, ако има такива, трябва да използвате обувки с двойно почистване. Тя ще избегне наранявания на краката и гръбначния стълб.

В процеса на подобно протичане загубата на тегло се получава по-малко интензивно, но експертите все още настояват да се ангажират с това задължително. Работата на място ви позволява да затоплите цялото тяло, да се занимавате с работата на повечето мускули и да обогатите кръвта с кислород, което е благоприятно условие за намаляване на теглото.

Заключение: работи на място и е възможно да намалите теглото си!

Обучение през зимата на улицата

Красотата изисква жертвоприношение и загуба на тегло. Процедурата за отслабване с помощта на джогинг изисква много време и може да се случи, че зимата ще ни изненада. И ние трябва да бягаме. така че не забравяйте, че отслабване джогинг през зимата на улицата се счита за идеален вид упражнение. И за да не хванат студа, известни състезатели прибягват до следното.

По време на зимния сезон, за да не уловите студ, съветвайте да дишате през носа и да не вдишвате твърде много въздух. Фрост няма да създаде проблеми, когато гърлото и носът са увити с шал или специален ярем. Пътеката трябва да бъде избрана изчистена, по време на самия процес, да се опита да избегне ледените участъци от пътя. Ако те са покрити със сняг - това няма да доведе до желания резултат.

Тренирането през зимата е прекрасен метод на втвърдяване. Въпреки това, не сваляйте веднага дрехите без подходящо обучение. Пътниците често мислят, че състезателите през студения сезон - ekstrimaly. Не е така.

Зимните писти не се различават от кънките или играят снежни топки. И все пак, те не само помагат да отслабнете, но и да получите много необходимо витамин D.

Теглене на теглото на неблагодарна

Сред различните симулатори, по целия свят, най-популярна е неблагодарна. Основното предимство на уреда е, че може да бъде пуснато вкъщи на всяко място и, след като е включено в гнездото, да започне обучение, независимо от метеорологичните условия.

Работа за отслабване - тренировъчна програма

Фитнес залите на всички градове използват активно действащи машини на практика. Те могат да бъдат намерени във фитнес центрове.

На течаща пътека, както на улицата, редовно правейки тренировки по международен път може да отслабнете. За разлика от процедурите за обучение на улицата, на неблагодарна е възможно да се настрои желаното темпо автоматично. По този начин се задават параметрите на наклона. Специална програма може точно да определи количеството изгорени калории. Потребителите често си купуват симулатор за себе си, опитвайки се да отслабнат веднага, но те не могат да го направят и накрая да оставят своето обучение. Това е цялата неприятности. Отърви се от излишните килограми, може да бъде, като се използват добре проектирани програми.

Продължителността на уроците не трябва да бъде по-малка от 20 минути. Също така е важно да започнете с умерено темпо и само след 5 минути ходене, за да отидете на бягството. През седмицата е необходимо да се включите в бягащата пътечка поне 3 пъти. Продължителност на обучението до 40 минути, за да отслабнете. Ако целта е да запазите формуляра, достатъчно е 20 минути.

Тичане по стълбите

Наблюдая утром за людьми, которые бегают вверх-вниз по лестнице, возникает предположение, что они экономят на карточках спорт-клубов. Однако это ошибочно. По лестнице Работещи за отслабване считается очень эффективным, а преграды всегда считались эффективными, в особенности, когда похудеть нужно в ногах.

Стартирането на стълбата дава добър натиск върху краката, а също и хората, които се опитват да отслабнат в тази част на тялото. Постоянните клиенти на необичайни атракции, предимно млади майки, студенти и просто искат да бъдат тънки.

Първо трябва да поддържате един ритъм в продължение на двадесет минути. С течение на времето, увеличаване на товара до половин час, а след това до един час. След една седмица трябва да тичате два или три пъти, така че да има поне един ден почивка между тренировъчните сесии. Не трябва да забравяме за загряването и разтягането, за да не пострадаме докато бягаме.

Веднага ще бъде трудно да се преодолее това разстояние при скоростта на движение. Ето защо можете да изпълните стъпките и да слезете надолу по една стъпка. И така няколко пъти. Можете да направите пауза веднъж, но в този момент също трябва да се преместите. Също така, отлично обучение може да бъде и обичайното ходене напред и назад по стъпалата.

Често преодоляването на стъпките има някои негативни аспекти. Известно е, че не е желателно да се ангажират с такива хора, болни от сърдечни заболявания и пациенти с хипертония. Съществува и повишен риск от нараняване на коляното или глезена.

Преди да се преместите на ново ниво за себе си, да получите обучение за начинаещи, и едва тогава, придобиване на сила и опит, можете да и по стълбите. Такива упражнения могат да бъдат включени в ежедневната програма, която помага да отслабнете по-добре. Излишно е, че със сигурност няма.

Какво е по-добре от бягаща пътека или велоергометър за отслабване?

Понякога е трудно да се определи какво помага да отслабнете по-добре, упражнявайте велосипед или неблагодарна. Хората, които се опитват да отслабнат, започват да играят спорт. След като преминат през всички подготвителни процеси за начинаещи, те искат да придобият за себе си някакъв симулатор и възниква въпросът какво точно трябва да спрете:

 1. Предимства на пистата. Тя може да замени ходене или бягане на улицата, също така чудесно за начинаещи, без да изисква специална подготовка. Когато работите върху действащия механизъм, мускулите на краката и гърба работят повече. Също така, постоянна практика по него, дава възможност за отслабване по-пропорционално. Следователно, желаейки да бъде тънък, този симулатор се вписва по-добре.
 2. Треньор за велосипеди. Основното натоварване се дължи на мускулите на краката, бедрата и корема. Той е удобен за всички, защото позицията на седалката, дръжките и т.н. са регулирани. Той не създава шум, не е възможно да падне от него. Някои велосипеди упражняват допълнителни натоварвания на мускулите на лумбалния гръбнак, което помага да отслабнете по-бързо. Той е удобен за транспортиране и е поставен дори на балкона, осигуряващ достъп до чист въздух.
Как да отслабнете в телетата на краката?

Коя от тях зависи зависи от всеки човек. Опитът показва, че и двете ефективно помагат да отслабнете.

Ходене или бягане?

Ходене или бягане - което е по-добре за отслабване, поискайте отслабване. Експерти посочват, че много от тичане сутрин или вечер, хората мислят, че ще отслабнете по-бързо. Разходка за 5-7 километра, също не е панацея.

Необходимо е да се вземе предвид количеството на наднорменото тегло, здравословното състояние и възрастта на дадено лице, след което да се вземе решение за избора на метод за отслабване. Течаването води до по-голямо натоварване на ставите и сърцето. Ето защо, в допълнение към добрата физическа форма, не забравяйте да наблюдавате импулса.

Оптималният пулс е около 65-70% от максималната. И така, той трябва да бъде в рамките на 20 минути от тичане. Ходенето е най-сигурният вид физическа активност. Той може да се използва при всякакви метеорологични условия и с изключение на загуба на тегло, подобрява цялостното здраве.

По-добре е да въведете алтернативно движение и ходене. Първо загряване, на базата на бързо ходене, и едва тогава тичам. Този подход допринася за по-добро изгаряне на мазнините.

Какви могат да бъдат резултатите?

Необходимо е да се разбере: какъв вид работа е най-ефективният? За да изгаряте напълно мазнините, трябва да се включите интензивно в движение, с обща продължителност от 70 до 90 минути. Независимо от това какъв вид раса е - велоергометър, бягаща пътека, стълбища или тротоари на паркове.

Специалистите не могат точно да определят най-ефективния тип работа. Основното е, че това е интервал. И цялата причина е, че мазнините започват да се изгарят след 25-30 минути активни упражнения.

За да прекарате толкова много време без проблеми за вашето здраве, трябва да преминете тренировъчната сцена за начинаещи, чиято основна цел не е да отслабнете, а да подготвите тялото правилно за големи натоварвания, които помагат да отслабнете.

Това е предимно психологически трудно, опитайте се да намерите подкрепа в близки хора или още по-добре - потърсете хора със сходни мисли, с които, след като преодолеете първия труден период, непременно ще отслабнете.

Резултатите за всеки ще бъдат различни, тъй като всичко зависи от човешкото тяло и времето на пистите. Но със сигурност ще го направят.

Текущи за отслабване - резултати:

Share:
Comments