Какво мислят гинеколозите за своите пациенти?

Аз също бях романтичен ... докато не станах гинеколог.

В предишната част на статията обяснявахме какво чувства жена при прием с мъж, гинеколог. Но психолози научили, че мъжете избират специалност гинеколог не е случайно. Гинеколозите-мъжете могат да бъдат разделени на две категории. Първите са несигурни хора, които с помощта на близостта (дори и само на лекар) към жените, се надяват да коригират личния си живот: "и изведнъж нещо ще падне в мен". И наистина, след няколко години работа по избраната специалност, личният живот на такива лекари се подобрява по същество: те вече лесно комуникират с жените и се чувстват много по-спокойни.

Втората категория е, напротив, мъжете "сексуални спортисти", които са свикнали да обръщат особено внимание на жените. Но според тях няма много добро. А гинекология за тях - само златно дъно, където те могат да мигат в цялата си сексуална красота. Но, уви, повечето жени идват при лекаря, за да не се забавляват, а да бъдат лекувани. Така че в този смисъл лекарите са разочаровани. В бъдеще те се успокояват и продължават да работят тихо.

Джордж 32 години, гинеколог, възпроизводител-ембриолог:Препоръчах ми да стана гинеколог на баща ми. Винаги съм искал да бъда само хирург. Но баща ми ме увери, че не се осмелява само веднъж, защото тази професия се задължава да носи отговорност не само за пациента, но и за детето си, т.е. за двама. От училище бях много срамежлив и, честно казано, за пръв път се съпротивлявах на убеждението на баща му. Помислих си как мога да погледна в очите на баба ми, когато тя попита: кой най-после станах. За кавказките мъже това обикновено е срамна тематика. Достатъчно е да кажа, че когато се ожених, професията ми стана една от препънките за баща на моята булка. Той й казал: "Ти ще живееш с човек, който всеки ден ще бъде заобиколен от жени!

Но не съжалявах, че избрах тази специалност. Това ми помогна в това чисто академично и медицинско отношение към избраната специалност. Разбира се, има жени, които поради различни причини искат да стигнем до рецепцията е гинеколог-човек, но повечето от тях (за щастие) все още изпитвам чувство на срам, и ако се държат "правилно", а след това просто губят хляб моя, клиентела. С течение на годините се научих как да се държи с жените, дори и тези, които, може би, се страхуват да дойде при мен на рецепцията, след 10 минути разговор успокоиха със 100%. На работното място - аз не съм човек, аз съм лекар - едно безсмислено същество, иначе няма да мога лично! Моето лично мнение - мъжки гинеколози, които изпитват вълнение на пациентите си, не трябва да бъде позволено да се направи такава работа. В това състояние, главата, меко казано, не се готви, и, следователно, вместо решаване на проблемите, които са адресирани до него, лекарят може да помогне само в още един въпрос (въпроси, които търсят напълно различни места). Честно казано, бях уплашен (не от лекари), че в такава професия ще станам безсилни. И това ме притесняваше много. Директно насочих въпроса към познатите гинеколози - жени. Така че те ме в хор, че повечето гинеколози колеги мъже, които познават, не просто импотентни или хомосексуални, и дори, според тях, а напротив, сексуално хиперактивни. По-късно почувствах това и аз ...

Константин 33 години, акушер-гинеколог:Защо избрахте тази специалност? Кой не мога да си спомня - отдавна беше, тя знае, отива Хрушчов идва Брежнев, растението е по-сложно, никой не взима фермата, а в близост е селски болница с обучителни курсове гинеколози, добре, аз отидох там, не научих 2 месеца и отидох да работя ... Е, някак си (Смее се, изкусно скърцайки очи). Просто се шегувам, разбира се. Просто се случи. Аз дори се чудя, аз бях толкова срамежлив! Разбира се, със спецификата на професията е отразено в интимния живот, а по-скоро, в добрия смисъл - не искат мимолетни връзки, тъй като много красиви момичета имат големи проблеми с гинекология - в най-добрия ППИ (полово предавани инфекции от -. прибл е), а в най-лошия - ХИВ. Но по отношение на импотентността - малко вероятно други причини да причинят импотентност при мъжете. Е, там не е имало нещо такова - като вида на секса в кабинета на гинекологията! Специфика на медицината е, че дойде при болните хора, които не се нуждаят от секс, но решението на техните проблеми, обсъждане на тест драйв в шоурумите, а не в техническите центрове! И така, някой харесва човешко същество, някой не го харесва. Дори красивите момичета на рецепцията силно не изпитват непрофесионални чувства. В гимнакологичната зала няма романтика! Романи с пациентите, приемали по гинеколози могат да се появят по-рядко в сравнение с други лекари (още по-рядко, най-вероятно само в психиатрия). Най-добрият вариант за запознанства е травмата ...

Юри 42 години, гинеколог:Как се чувствам, ако дойде красива жена да ме види? Нищо особено. Важно е да се отделят професионалните и личните. Тогава всичко ще бъде черво. Тук от известния биков ("стажанти") щеше да се окаже отличен гинеколог. Той, Бисков, е много близо до мен. Въпреки че, разбира се, в младостта ми всичко се случи, няма да се крия. Ех, младеж-младеж ... Член там, член на ... През годините дойде професионализмът, който всички поставиха на мястото си.

Виталий 33 години, акушер-гинеколог:Какви романи! Професионализмът трябва преди всичко да бъде. Виждал съм толкова много неща, че е трудно да ме изненадате с нещо. Пациентът идва при нас като жена, ние не я възприемаме. Не, разбира се, не сме нечувствителни гърди ... Спомням си, че бях студентка, която практикувах в женска клиника. На рецепцията дойде едно много красиво момиче от 19 години. Така че тя се събличаше! Очевидно, специално за мен. Аз дори не можех да си взема тестовете, аз я помолих да направи това вместо мен. Защо не можа? Просто не можех да се изправя ... Но преди много време! Бях много млад тогава.

Едуард 37 години, гинеколог:Друг 2-ра година медицинско училище Възхищавах се на сложността и в същото време крехкостта на женската полова система. Тогава реших - това е мое! Понякога, разбира се, че назначаването дойде много красиво момиче, и аз като човек, разбира се, ако не беше доста професионални чувства. Понякога, дори не само възбуда или желание, но още ... Parish жена, която се опита да флиртува с мен, но в такива ситуации, спасява халат. Като цяло, с течение на времето, вие ставате ужасно скърцащи, чувствителни към миризми и т.н. Но с определен кръг от пациенти се създават специални отношения, изградени върху взаимно съчувствие, уважение, взаимно разбирателство. Разграничавам ги, защото по някои начини всеки от тях е необичаен. В мен те намерят приятел, който ги разбира повече, отколкото други, може да помогне със съвети. Често говорим на рецепцията и често не спира да има добри отношения със съпрузите си. Но видях ревност към мен - това е, когато съпругът ми не достигна до нивото на развитие на жена си. Накратко, умствената интимност беше и двамата получихме много от това съобщение. Преди секс, аз не завърши (отиде). Професията ми отразява ли в семейния живот? Ще кажа веднага - не беше отразено отрицателно. Но, първо, това помага да разберем по-добре мъжа си (Аз също съм само на съпруга), и второ, аз започнах да се покаже ужасно високи изисквания, ти-ти-ти-ти, един въображаем идеален.

Така че, въз основа на отговорите, получени от мъже-гинеколози, това е, което можете да посъветвате. Ако искате да се вълнувате от лекаря не само професионален, но и еротичен интерес, тогава трябва да изберете някой, който току-що тръгва по гърдите си в гинекологията. И ако има просто нужда да стигнете до интелигентен лекар, който не се интересува от пола си, е по-добре да отидете при гинеколог с дълъг опит: той е виждал достатъчно, за да сте спокойни за целомъдрието на неговите действия, мисли и фантазии.

Вече завърши статия, внезапно си спомни една позната двойка - той е гинеколог и тя е уролог. Красиви такива, видни, винаги изглеждаха заедно. Продължих да мисля: какво ще кажеш за интимния им живот след такава работа? Но да се питате срамежливо, неудобно в края на краищата. И наскоро разбрах, че са разведени - остави съпруга си на пациента си, който беше лекуван за простатит ... Гайане Валериева

Коментари

От света 11/27/2016 Благодаря, засмя се. Е, сериозно, една много интересна статия и стана повече или по-малко ясно защо и как мъжете избират такава професия. Доктор Майоров М.В. 11/05/2016 Моята статия по тази тема http://mazg.com.ua/article/471.html Андрей 10/17/2016 И така, ще отидем на уролози, мъжки путка да докосне, така че не отиде на гинеколози за жени да се взират. Гинеколог е отклонение в психиката, има унизени жени и онези, които са имали интимна травма. От D до D 09/23/2016 това безсмъртно създание, Джордж, не е ли случайно същият, който ми действаше? Джордж, живееш ли в Грузия? )))) Нина 08/26/2016 Защо да отидете на среща с гинеколог - мъж, ако е пълен с гинеколози - жени? И?! Просто онези, които отиват на селяни, очевидно искат остри усещания. Безсмислено ... Друг въпрос, болницата. Тогава не вдигаш, когато се изкачваш от битките до стената ... Мисля, че една жена трябва да бъде гинеколог, а урологът трябва да е мъж. Аз съм на 55 години, но никога няма да отида при гинеколог - мъж. Това е срамно и отвратително ...
Share:
Comments