Значението на името артър

име Артур дойде при нас от келтския език, от който се превежда като "мечка". Това е името на легендарния крал на британците, за когото са съставени толкова легенди и легенди.

Артър - черти на характера

В ранното си детство Артър се радва на родители и възпитатели с спокоен характер и послушание. Въпреки това, през учебните години, той може да стане бърз и упорит, да отиде дълбоко в своя свят и дори да се оттегли. За да се предотврати това, трябва да го включите в спортния живот, различни социални събития.

Артър има невероятна способност да се отърве от ежедневните тревоги и да ги премести на раменете на други хора. Той е амбициозен, се стреми към просперитет и успех, знае как да избягва конфликти и да покаже воля, когато е необходимо. Независимо от това, Артър е много трудно да оцелее в поражението и зле удря в случай на провал, не обича да преодолява пречките, които възникват по пътя му.

При приятелството Артър не обича да бъде обременен с молби. В същото време това е много морално и чувствително лице, трудно изпитва зло и предателство и никога не забравя доброто. Той има голямо чувство за самооценка.

Артър има много добре развита интуиция, която често му помага да се измъкне от различни трудни ситуации. Той е добър анализатор и в същото време има добро въображение. В професионалната сфера той се стреми към позиция, в която няма да бъде подчинен, и в същото време не привлича отговорността, която предполага ръководството. От Артър може да получи добър митнически служител, администратор, лекар, електроника. Сред успешните хирурзи и зъболекари има много хора, които носят това име.

В отношенията си с жените Артър носи много проблеми в своята висока сексуалност, с която е трудно да се бие. Поради това в живота му има много жени и много връзки, често случайни. Въпреки това, той обича семейството си и се чувства отговорен за него. Като цяло Артур е отличен баща и добър съпруг, но никога не помага на съпругата си в домакинството, тъй като смята, че такава работа е изключително женска окупация.

Артър - Съвместимост на името

Артър може да създаде щастлив и силен брак, като се ожени за Анна, Валентина, Диана, Лидия, Любова, Людмила, Райса. Избирайки Хенриета, Нели, Нора, Олга, Руслан, Стела за съвместен живот, едва ли ще бъде щастлив.

Артър - известни хора, носещи това име

име Артур носили многие известные люди. Безусловно, самым прославленным из них был король Артур, герой британского эпоса. В российской истории это имя оставило след благодаря Артуру Непокойчицкому, участнику многих войн, в том числе русско-турецкой; полярному исследователю Артуру Чилингарову; художнику Артуру Фонвизину. Другие известные Артуры - Кларк, Миллер, Конан Дойль, Рубинштейн, Уэлсли, Хейли, Шопенгауэр.

Артър - интересни факти за името

- зодиак на име Артър - Водолей - планета-покровител - Нептун - цвят-талис - бял - тотем животински - мечка - тотем растения - дъб, ябълка - талисман - талисман - халцедон.

Коментари

Елена 04/04/2016 Съдейки по описанието на героя - Артър, по-скоро повърхностно лице. И много не задължително. И те са готови да пренасочат всичко към другите и те не обичат да изпълняват исканията на някого ... С такива хора е лесно да общуват, но няма да започна сериозна връзка. Олга 04/04/2016 Аз, по някакъв начин никога не мислех за ... И сега аз гледам - ​​колко много известни хора носи и носеше името Артър. Наистина оценявам работата на Конан Дойл и Хейли. Добре изпълнено Артър, или нещо, което няма да кажете! Най-вероятно и просто Артур, необикновена личност. Люси 04.04.2016 Не, добре, това е много добро качество - способността да се преместят всички притеснения и тревоги за раменете на други хора и дори така, че този човек без никакви оплаквания е направил всичко!)) И ще имам такова умение)) И с висока сексуалност - Артър обикновено няма цена!)) ейл 04.04.2016 За мен и отношението към Артър се развива въз основа на телевизионния сериал "UNIVER"!)) Там той е такъв женкар, велик любовник и ценител на жените. Радостен, общителен, с чувство за хумор - видът, който жените обичат като цяло. Валерия 04.04.2016 Е, за сметка на Артуров, имам много категорично мнение и мисля, че нямам такъв. И това се основава на телевизионния сериал "Универ"!)))) И какво? Ако не познавам други Артурове? И това мига всеки ден на екрана и вече знаете основните му характеристики.
Share:
Comments