Значение имени мария

Мария, Мери, Мери - идва от древното библейско име Мариам, което предполагаемо означава - тъжно, горчиво, упорито.

Мария е най-популярното и широко разпространено име в света и това се дължи на ширината на християнството в много страни. Името карма и нейната енергия са уникална комбинация от строгост, сърдечност и противоречие. В дълбините на душата на Мария може да узрее значителна странност, която тя внимателно прикрива от другите.

Мария - черти на характера

Голяма роля в развитието на характера на Мария играят такива образи като веселото, общително момиче Машенка от руските приказки и в по-напреднала възраст християнската Дева Мария.

Положителни черти: - психическа топлина - способност за саможертва - висок морал - самоувереност - смелост - веселба.

Маша е много общителен и отдаден, най-добрият приятел и спътник на живота не може да бъде намерен.

Отрицателни черти на характера: - прекомерна възмущение - капризност - Мария много често се занимава с емоциите си; - слаба воля - упоритост.

Мария, Мери, Мери са винаги елегантност и чувство за вкус. Собственикът на това име е много любопитен и страстен. Мария е много предана майка.

Мария е съвместимостта на имената.

Високата вероятност за успешен брак с Мария с Александър, Валентин, Виктор, Григорий, Юджийн, Сергей, Иван.

Връзката на Мария с Борис, Вячеслав, Феликс, Едуард е доста сложна.

Мария - известни хора, носещи това име

- Майка на Исус Христос - Света Богородица - Вярна последовател на Христос - Мария Магдалина - Кралица на Франция - Мария Медичи, Мария Антоанета - Павла съпруга - Мария Фьодоровна - Принцеса и съпруга на Декомбита - Мария Волконская - Велика руска актриса - Мария Ермолаева и др.

Мария - интересни факти

- Зодиак на име - Дева - Щастлив цвят - синьо, тюркоазено - Планетен патрон - Слънце, Просерпин - Каменен талисман - диамант, яспис - Честит ден - Сряда - Честит сезон - лято.

Коментари

Александър Санич 09/20/2016 Обичам Маша! Но сестра ми Маша Александър 08/18/2016 Аз съм против съюз с Мария! Евелина 04/10/2016 Не разбирам как може слабият да укрепи съседа си със самочувствие? По мое мнение тук нещо не е наред. Макар че ... Мария е доста общо име. И такъв капризен Маш, аз не знам малко))) Но това изобщо не ги разваля. Бианка 04.10.2016 Маша е много емоционална. Това е техен проблем, разбира се, но не и от универсален мащаб. Маша бързо ще се охлади, ще мисли внимателно и ще се съгласи с вас. Но можете да сте сигурни, че тя не държи гняв вътре и няма да отмъсти. Настя 04/10/1966 Не мога да кажа нищо лошо за Мария, просто не какво! Това са много готини момичета. И дори и с малките си недостатъци, можете лесно да се примири. Просто не е нужно да забележите капризите им и всичко останало. Маша не се ядосва дълго и оплакванията бързо изчезват.
Share:
Comments