Значение имени алена

име Алена Тълкуването на гръцкото име Хелън ("хелий" - слънчево, лъчезарно). Тази форма получила на славянската земя в древна Русия. Славяните асоциират Ален с огневия елемент и го наричат ​​"огнена", "слънчева". Има вариант, че името може да дойде от името на древното племе - аланите - предците на настоящите осетинци. Осетия все още се нарича Алания.

Ален - характерни черти

Малката Алена е весела и весела, но тя се отваря само пред познатите. В присъствието на непознати лица, момичето затваря, често се отстранява от колектива, така че бебето понякога е трудно в началните етапи на детската градина или училище. Възрастните трябва максимално да помогнат на момичето да се адаптира, като участва в игри и професии с други деца.

Възрастната Алена е по-спокойна. Тя е интелигентна, момичето има уникална памет - тя запомня всичко до последния детайл. Алена - актриса в живота, често променя маските, но в същото време остава искрена и любезна. Целият свят е театър за нея и тя е режисьор. Представителят на това име е доста универсален човек, опитвайки се да направи всичко малко по малко.

Алена е много впечатляваща, болезнено издържа на проблемите и неприятностите на близките си хора. Тя е проста и отворена, не може да скрие лъжи. Тайната на нейното очарование се крие в безупречността. Понякога е твърде уверена, дори разочарована, че не престава да вярва на хората; любознателен, понякога често избива носа си от бизнеса си, за който често се разправя.

Алена е добре ориентирана към мъжете, изисква комбинация от стабилност, плам, романтизъм и висока духовност. Момичето обича вниманието на мъжете и скъпи подаръци. Като правило Алена се ожени рано, вярвайки, че основното щастие на една жена е семейство и се превръща в добра жена и любовница. Избраният дава оптимизъм, радост, споделя със съпруга лошо време и нещастие.

Алена - имена съвместимост

Очаква се щастлив брак с момичето с Андрей, Игор, Дмитрий, Роман, Константин, Станислав и Захар. Трудности могат да възникнат с представители на такива имена като Анатолий, Иван, Василий и Степан.

Известни хора на име Алена

А. Хмелницка е актриса, А. Арзамаска е сътрудник на С. Разин, А. Сидко е спортист, А. Апина е поп певица, А. Бондаренко е тенисистка, А. Виницкая е певица, А. Телуховская е известен фотограф.

Ален - интересни факти за името

- знак на зодиака - Лъв, Овен, Стрелец - планета-патрон - Слънце - благоприятни цветове - син, жълт, оранжев, бял и виолетов - растения - роза, череша, лавандула - - хризолит, авентурин, диамант.

Интересен факт е, че Алена има необикновено мощна интуиция, често вижда пророчески сънища. Момичето е способно да възприема информация от Космоса, за да получи знание отгоре.

Коментари

Алена 05.12.2016 Всичко е съвпаднало, с изключение на знака на зодиака, аз съм обувка, мога да бъда ограничен, какво ще се случи с мен в бъдещето, всичко се запомня за дребни неща и често съм съвсем различен: агресивен, мил, спокоен, смешен и тъжен. Алена 12/03/2016 Четох всичко тук и всичко е вярно Алена 25.11.2016 Всичко за мен само аз съм Телец и аз не обичам розите лавандула и череша Алена Анатольевна 19.11.2016 г. Всичко е наред с изключение на знака на зодиака и числото i-риба и моят номер 7.pro девойство всички се събира, но за моя външен вид приятелят ми ме нарича вещица))) "Аз гледам в сините си очи и започвам да се удавя! но не съм се възхищавал от външния вид, но заради недоверието ми към хората не им позволявам да ме затварят, докато не знам добре. Alenka са добри))) с Alyonka всичко е сладко и гладко! Alyonushka 11/06/2016 Да, истината за интуицията в училище беше отлична! Тестовете ми минаха без никакви указания, но ако не знаех отговора, аз се обадих на интуицията.
Share:
Comments