Женската чанта като неразделна част от холивудския стил

Женската чанта не е просто аксесоар, а нещо повече - това е мултифункционален атрибут на всяко облекло. Тя също така е пазител на ценни неща, които винаги трябва да бъдат под ръка, и модно нещо, което подчертава модерния стил на нейния собственик. И колко анекдоти, разказващи за невероятното пространство на този елемент на женския гардероб ...

Какви чанти сега са избрани от модерните представители на Холивуд Beau Monde?

София Вергара, звездата на "Смърфиков" и "американското семейство" носи ярка торбичка от класическа форма. Неговият цвят се комбинира само с цвета на червилото, тъй като целият ансамбъл остарява в тъмни цветове.

Виктория Бекъм - и любител на класиката. Облечена с бял връх и черно дъно, тя добави масивен текстуриран съединител с каишка.

Огромна "чанта" в ръцете на Кати Пери шокира много от външния си вид. Смешни пастелни цветове и хладни остриета придават тази ретро чанта модерен вид.

Пътуване или просто проверка на околния район, е по-добре да изберете чанта като Кири Найтли, Благодарение на каишката на рамото, ръцете ви винаги ще бъдат безплатни и в същото време няма да забравите чантата навсякъде.

Ако трябва да прехвърлите половината от нещата си, можете да го направите поне толкова стилно Анна Фэрис от "Много страшен филм". Чантата с ярки печат и кожени каишки не прилича много на спортна чанта, но също така е многофункционална.

Чанта като Ванеса Хъджънс, бившето момиче Зах Ефрон, много прилича на училищен чантата. Може би дизайнерите Майкъл Майкъл Корс бяха вдъхновени от съвместните си музикални филми "The High School Musical". Въпреки това торбата има богата текстура и изискани текстурирани ръбове, което не е характерно за атрибутите на училището.

Оскароносная Дженифър Хъдсън Купи чанта с квадратна форма от C. Wonder. Изглежда, че стрелбата в "Сексът и градът" не е напразна и Дженифър вече знае много за модата.

Ако не сте фенове на чанти с традиционни форми, като Никол Ричи, можете да си купите този вид алтернатива. Star аксесоар от Simone Camille и изглежда като моден велур покриване на дантели с ръчно бродирани мъниста и метални ивици.

Старши сестра Бионсе, певица и актриса Соланж Нулц предпочита ярки класически реколта. На пръв поглед тази чанта - от 50-те.

Огромна чанта в ръцете на отчаяна домакиня Ева Лонгория изобщо не прилича на чанта. Акцентите от златните вложки добавят торба с перфектен и звезден вид.

Share:
Comments