За какво се мечтае полето?

Това, за което мечтае полето - в мечтата на Милър

Да бъдеш на голите полета е прелюдия към финансови загуби, изкривеното предсказва трудности в бизнеса. Най-вероятно проектът, на който работите усърдно, няма да даде очакваните резултати. Да видим едно просторно поле, пълна с напечен хляб, обещава голяма печалба, орално - предвещава пряк път към постигането на богатство.

Каква е мечтата на едно поле - според мечтата на Ванга

Плодородните полета в сънищата обещават плодотворна година за човечеството. За вас такава мечта може да бъде предвестник на материален просперитет и стабилност във всички аспекти на живота. Празни, лишени от растителни полета, оскърбяват хората на силна продължителна суша. Ако почувствате сухото под краката си или видите дълбоки пукнатини на земята - това е знак за силно земетресение, което ще остави хиляди хора без дом.

Косене на тревата на полето е признак на старание, скоро ще ви бъде възложена отговорна дейност, трябва да я подхождате по балансиран и рационален начин, за да не "ударите лицето си в калта" пред шефовете и отбора.

Какво мечтае областта - мечтата на Фройд

Скитането около снежната покривка и се наслаждавате на красивата околност в съня си - предвещавайки предстояща среща с човек, който ще ви даде рай на Земята, се очаква да завърши идилия в семейния и сексуалния живот. Останете в разгара на горещо лято - тогава преживете вълнуващо вихрушка от емоции, страст и щастие. Но такъв сън пресъздава една мимолетна романтика и най-вероятно пламтящият пламък, който се разпалва за миг, също бързо изчезва.

Какво сънува полето - книгата за сънища на Нострадамус

Мечтата, в която се разхождате през некултивираните полета, улавяйки всяка секунда на успокоение, означава независимост и спокоен живот, без стръмни възходи и падения. Меца символизира самотата, отричането от обществото, поклонението, самотата с природата. Орязаното поле прогнозира успех, засадена - изобилна реколта, духовно и физическо здраве, стоманена воля. Скритите обещават лоши новини и преживявания за близки.

Ливадите с зеленикави ярки килими предвещават пристигането на щастлива ивица. Вижте как автомобилите свиват ушите - до успешен обрат на събитията. Полетата, напоени с канабис, предупреждават за кавги, кавги и недоразумения в семейството. Езерото в средата на безкрайното поле казва, че преживявате криза, но скоро ще се срещнете с човек, който ще ви помогне да се насладите, да откриете надежда за светло бъдеще.

Какво е мечтаната област - английска книга за сънища

Зелените полета, обвити в топло слънце и пеещи птици, символизират доброто състояние. Скитането през изсъхнали или изгорени пространства е лош знак, обещаващ бедност и упорита работа. Посятото поле свидетелства за влиянието, високите авторитети и полезните връзки.

За какво мечтае полето - в книгата на мечтите на Цветков

- да се разхождате по него - да се срещнете с втората половина - да посеете с пшеница - да печелите, печалба - засети с картофи или царевица - за безпорядъка.

След такава мечта, трябва внимателно да разгледате знаменията, изпратени от съдбата.

Каква е мечтата на едно поле - според мечтата на Хаса

Полето е отражение на живота ви: плодородна - обещава успех и просперитет, небрежно - неуспехи, оран - постигане на материален просперитет от собствения труд и целенасоченост, празен - глад, лукс - добри стабилни доходи.

За какво мечтае полето - мечтата на Менегети

Полето, подобно на Земята, в разбирането на Менегети, е огледало на вътрешния свят на индивида, символизира баланса между външната и духовната действителност. По отношение на конкретните детайли и изображението, които се появяват пред вас, и цялостната картина на съня се развива.

Това, което полето сънува - според универсалната книга за сънища

Цветното поле предсказва: самотен - успешен съюз, пребиваване в брак - щастие, любов и мир в семейството. Орязан - предупреждава за препятствия, които можете да преодолеете, показвайки постоянство и малко остроумие. Пшеница или царевица - да печелите и да подобрите финансовото състояние на вашето семейство. Работата по полето е признак на прекалена работа и липса на сън. За да избегнете неприятни последствия, останете както следва:

Share:
Comments