Възможно ли е да се оцветява бременна, ако няма

Лятото е много скоро, слънцето започва да се нагрява и много от тях вече са могли да се накисват под красивите си лъчи.

Да си представиш лятото без слънчево изгаряне е доста трудно.

Ето защо бременните жени също планират своите летни планове, които искат да се слънчеви бани.

Но преди да отидете под приказните лъчи, трябва да знаете, но може ли да бъде направено?

Независимо дали е възможно да се слънчеви очи на бременни жени: плюсове и минуси от слънчево изгаряне

Преди да дадете отговор на този въпрос, е необходимо да разгледате положителните аспекти на слънчевото изгаряне:

1. Под влиянието на слънцето има развитие на витамин D, което възпрепятства развитието на рахит при бебе.

2. След като бременната жена "се" слънчеви бани, настроението й се подобрява забележимо.

3. Ако в обикновения живот една жена прекарва малко време на слънце, а след това малкото слънчеви бани, можете. Топлите лъчи подобряват и укрепват имунитета.

4. На слънцето, потенето се увеличава, заедно с пот, шлака от тялото.

Слънцето е най-добрият източник на енергия и сила за бъдещата майка. Ето защо, след като сте на плажа, жените се чувстват много по-добре, а много от тях дори изчезват от токсикозата.

Запрет на загар

Много експерти смятат, че ползването на слънчеви бани за бременни жени е противопоказано и затова имат свои собствени обяснения:

1. Дълъг престой в сух въздух, може да повлияе неблагоприятно на вашето здраве.

2. Можете да получите слънчев удар.

3. Когато сте на плажа, където голяма тълпа от хора, е възможно да се нарани стомаха. Например, ако някой играе топка, той може да отлети и да влезе в жена.

4. Ако плажът не е много чист, може да се нараните и да заразите раната. Той оказва неблагоприятно въздействие върху майката и бебето.

Опасни ултравиолетови лъчи се разглеждат и в случай, че в тялото на бременна жена има много бенки. Те могат да провокират развитието на рак на кожата.

Дали е възможно да се слънчеви бани на бременни жени: правила за слънчево изгаряне

Ползването на слънчеви бани бременни жени може, но за това трябва да спазвате редица важни правила:

Експертите позволяват на жените да се полагат на слънце само сутрин, до 10 часа и вечер след четири. През останалото време рискът от слънчев удар се увеличава няколко пъти;

• прекарвате много време на плажа, не можете. По време на носенето на плода, тентата върху тялото на жената лежи няколко пъти по-бързо. В никакъв случай не трябва да легнете и да изчакате кожата най-накрая да стане златна. По-добре е да посетите плажа няколко пъти седмично, но останете там не повече от два часа;

• Необходимо е да носите кърпа или капачка на главата си и очила - на очите си;

• лежат на пясък или камъчета не могат, защото на слънце имат свойство да се нагорещят до 60 градуса. При тази температура тялото може да изгаря. Бременната жена трябва да остане на специален шезлонг, така че главата да е леко повдигната;

• Инсталирайте шезлонга точно в средата на плажа, разбира се, не е най-добрият вариант. Ето защо трябва да търсите място на сянка, например под дърветата;

• Когато отидете на плажа, трябва да вземете не-газирана вода с вас. Пиенето на студени напитки не си заслужава, защото внезапната промяна в температурата може да доведе до настинки;

• Не се препоръчва да посетите плажа сам, да вземете съпруга или приятелите си например;

• Купете слънцезащитно средство, за да предотвратите слънчево изгаряне.

Мога ли да се слънчеви бременни: възможни опасности

Необходимо е да се вземе предвид факта, че по време на бременност организмът на жената извършва двойна работа. Кожата на жената изисква по-внимателно отношение. На лицето, ръцете може да има пигментирани петна. За да се предпазите от последиците от ултравиолетовите лъчи, трябва да се откажете от тен през деня, както и да не посещавате солариума.

Когато тялото на майката прегрее, плодът има отрицателен ефект. В края на краищата, бебето в утробата на майката не може самостоятелно да регулира температурата на тялото си, тъй като потните му жлези все още не се образуват. Най-негативната последица, която може да възникне при прегряване, е неправилното функциониране на нервната система на бебето.

Експерти отдавна са доказали връзката между слънчево изгаряне и появата на рак на кожата. Следователно е невъзможно да останете на слънце дори за обикновените хора, които не са в положение.

Очевидно има много противопоказания за слънчево изгаряне, но също така не си струва напълно да се откажем от това. Ако слънчеви бани е правилно, а след това, не вреди на тялото, той няма да се прилага.

Възможно ли е да използвате autosunburn?

Ако мислите, че е възможно да бъдете на слънце по време на бременност, майките мислят, че за това, че са загинали, те, за съжаление, не мислят и не го използват без никакви ограничения. Всичко това може да доведе до сериозни, нежелани последици. Работата се състои в това, че след нанасянето на ауспуха се образува ефект, подобен на този на дихидроксиацетон, който прониква през кожата през кръвта. Плацентарната бариера не е пречка за веществото, така че лесно може да навлезе в системата на плода.

Ако прегреете на слънце, трябва да знаете какво да направите, за да не се навредите дори на себе си и на бебето:

1. Скрийте се от слънцето, отидете в прохладна стая.

2. Легнете в хоризонтално положение за 30-40 минути.

3. Свалете излишните дрехи.

4. Пийте леко солена вода, което ще ви помогне да възстановите баланса на минералите в тялото си.

5. Ако след няколко часа състоянието ви не се подобри, не забравяйте да се обадите на линейка.

При много горещо време тялото не винаги може да се справи със собственото си охлаждане, а тялото на бременната жена, още повече. Бременността е най-красивото време в живота на всички родители, през този период трябва да сте по-внимателни за тялото си. Не злоупотребявайте с престоя си на слънце, веднага щом се появи бебето ви и няма да има ограничения за слънчеви бани! Така че просто бъдете търпеливи и чакайте.

Share:
Comments