"тридесетгодишна жена" в шекспир: любовта на младия ромео

Е, тук. Отново. Отивате вечер от работа, носете две кутии картофи, наденица, мляко и друга храна, мислите за какъв вид абракадбар е даден на децата у дома и кучето се разхожда ... И изведнъж ИТ изскочи от мрака , Облечена не за времето, но с шик букет, който доскоро беше цветно легло в парка. Той ви гледа и пита с жален глас:

- Наталия Сергеевна (Taisiya Petrovna, Alevtina Vasilyevna - в зависимост от обстоятелствата), уплашени ли сте?

- Бях възхитена. Това, че сте вие, не маниак. - И разбирате, че казвате истината. И след това, от състояние преди инфаркт, вие ставате полу-истерични. Защото знаете, че сега ще има доставка на цветна метла, придружена от клетва за признание, влюбена в гроба. Че сте с дузина години по-големи, Ромео не се притеснява. Както и вашият брачен статут, защото, за да бъдеш заедно, той се съгласява дори да приеме текущата ти съпруга. Ех, младежки максиализъм ...

Познати?

Ако не, тогава късмет.

И ако е така, тогава най-вероятно в главата се превръща един милион и няколко дузини варианта как да се процедира. Да, и мъчителни съмнения измъчвани - съпругът ми забрави дълго време, от какви думи се състоят комплименти и това сладко малко момче е готово да носи на ръцете си. Може би наистина е развод? Въпреки че не, вероятно не си заслужава. Ще трябва да разделите дачата и няма да получите кола. Но как можете да поставите материала над сетивата? Това е въпросът!

И този въпрос е грешен. Трябва да започнем от самото начало - с любовни серенади. Малко това прави младия човек да докаже, че всички възрасти са подчинени на любовта. Това например може да бъде:

  • лична изгода - особено ако жената вече е постигнала много в живота;
  • желанието да докажа себе си или приятелите, принадлежащи към каста на "истински мъже" - има стереотип, че ако такава сериозна и уважавана дама обръща внимание на мен, тогава съм много готин;
  • пикап е модерно развлечение за млади и зелени мъже, които вярват, че всяка жена може да постигне;
  • Е, не можеш да отречеш истинската любов. Само не забравяйте, че веднъж сте инвестирали в тази концепция - ходи под луната, плюшени мечета със сърца в лапите, балони с надпис "Обичам те" и замаяни целувки на пейката до входа. И в какво тези забележителности са се развили с течение на времето? Това е същото. Така че няма нищо, което да очаквате от един млад джентълмен от всичко, което получавате от съпруга си, въпреки че често не го забележите. Морална и физическа подкрепа, разбиране за това, от какво се нуждае една жена - мъжете отиват в тази възраст.

Така че, метла - във ваза (не си струва в кошчето, цветята не са виновни за нищо), пакети - на кухнята, нерви - в ред. Животът продължава. И е добре, че понякога сивият ежедневен живот е озарен от такива приключения. След като си помислите, започвате да оценявате повече и да погледнете към бъдещето реалистично.

Share:
Comments