Топ 8 причини защо мъжете хвърлят жени

Много жени вярват, че човек иска да получи идеална съпруга, която бих съчетала ролята на любовница, любовник, приятел. Желателно е тя да е скромна и умна и да може да изпълни желанията на партньора си. Но самите мъже признават, че жената е само 50% от отговорността за прекъсване на връзката.

Мъжете ни казаха кои случаи искат да напуснат дамата на сърцето.

Жената престана да бъде за него "мистерия"

Жената стана неудобна за един мъж. И няма значение какво се проявява: в сексуалния живот или разговорите. Човек търси дама, с която можете да говорите по интересни теми и с когото ще се радвате да прекарате времето си в леглото. Що се отнася до дългосрочните отношения, той иска да види една умна жена близо до него, умерено еманципирана и малко загадъчна. Той иска непрекъснато да разкрива любимия си. Ако дамата напълно се отвори пред партньора и стане твърде предсказуема, той губи интерес към нея.

Въпросът за сексуалните отношения остава много важен тук. Една жена трябва да е просто добра, а не отлична любовница. Нейното прекомерно скованост може да накара мъжът да търси любовни радости отстрани и сексуалната активност ще го накара да мисли: "Колко мъже са запознати с нейния изключителен" талант "?"

Инконтиненцията на дамата

Човек обича, когато една дама знае как да се държи с ограничения в обществото. Той не иска да се руши за абсурдните и безразсъдни действия на партньора си. Освен това, ако може лесно да превърне друга кавга в скандал, който всеки може да види. Мъжете признават, че животът с такава непредсказуема дама губи значението си. Следователно, една жена трябва да може да контролира емоциите си, особено на обществени места.

Преди да се срещне с него, дамата водеше ласкателен живот

Жена в ролята на "дон Хуан" винаги е била осъждана от обществото. Дори ако приключенията й останат в миналото, винаги ще има човек, който да си спомни, че веднъж я е видял в компанията на този "господин". Човек, който чува това, е изключително неприятно и обидно, защото иска да бъде, ако не и единственият, а не поне двайсетият в живота на любимата жена.

Народната мъдрост е безценна. Колко често можете да чуете, че при следващата кавга съпругът упреква жена си за изневяра, въпреки че няма причина за това. И всичко това заради нейното "весело" минало. Ето защо, преди да имате няколко любовници, помислете как това може да повлияе на бъдещия ви живот.

Жената спря да се взира в себе си

Появата на справедливия секс винаги е изкушаваща за един мъж. Когато се ожени за една елегантна блондинка с тазова талия, която по-късно се превръща в безформена дама с несмляна коса, започва да губи интерес към нея от естетичната страна. Това не означава, че винаги трябва да останете "модел", просто човек иска да обмисли красотата на жените. Ежедневен лек грим, красиво изцедена коса, чисти дрехи - това ще бъде достатъчно, за да задоволи нуждите си от естетическа красота.

Дамата използва мъж като чанта

Когато една жена непрекъснато дърпа пари от човек, давайки му вечер, без особени чувства, мъжете бързо забелязват. Силният секс е много нуждаещ се от любов, защото сексът може да го купи и за пари. Ето защо любовникът бързо "ухапе" страстта ви към парите си и може би утре ще останете в гордост.

Жената откровено демонстрира желанието си да се ожени

Някои дами отиват твърде далеч в преследването на официалния съпруг и успяват да забременеят, за да го завлекат в секретаря. Но както показва практиката, бракът "в движение" рядко е щастлив. Ако човек иска да се ожени, една жена веднага ще го почувства по начин на поведение. В противен случай не натискайте партньора, в противен случай той бързо може да избяга от вас.

Жертвата на жените

Както знаете, един човек рядко прощава предателството на жената. Веднага щом разбере за този неприятен факт, той веднага има желание да прекъсне връзките. Човек не приема никакво извинение за предаването на партньор. И от правна гледна точка би било по-трудно една дама да съди съпруга си "държава" след такъв акт.

Жената печели повече от съпруга си

За един човек желанието да печелите големи пари е естествено желание. Благодарение на това той се утвърждава в живота. Мъжете подчертават, че когато една жена започне да печели повече от тях, тя се изкушава да упреква партньора си за това. Човекът не иска да усеща своята "незначителност" и затова рядко щастливо реагира на новината за увеличението на доходите от съпругата му. Често една успешна жена с кариера и високите й доходи предизвикват пробив в отношенията.

Текст: Светлана Ахи

Share:
Comments