Топ 10 най-желани мъжки актьори според списание "женско

Една жена може безкрайно да прави три неща: пазаруване, гледане на любими телевизионни предавания и гледане на снимки на секси красиви мъже.

По-долу е даден списък на мъжете, които заслужават правото да бъдат наречени най-желаните.

Те завладяха сърцата на много жени и много жени продължават да се появяват в сънища.

10 место: Джейми Дорнан

Ирландският актьор, който стана известен на света едва тази година, получи ролята на милионера и садомасоциста Кристиан Грей във филма "Петнадесет нюанса на сивото". Този филм стана популярен още преди премиерата. Всички очакваха възможността да го наблюдават и да оценят представянето на актьорите, които бяха взети за основните роли. Джейми не разочарова фенове и напълно отговаря на очакванията на всички.

Dornan е известен не само като актьор, но и като модел и музикант. След "Петнадесет нюанса на сивото" един мъж беше по-често поканен да участва в модни ревюта и фотосесии.

9 место: Бурак Озчивит

Актьорът е роден в Турция. Там той продължава да живее и работи до този ден. Човекът се занимава с моделиране на бизнеса, е лицето на няколко турски марки. Бурак е надарен с външен вид, за който всички момчета мечтаят, а всички момичета искат да видят своя идол поне веднъж, за да го възхищават. Ozchivit многократно спечели в конкурси за красота, оставяйки зад кандидатите, които дойдоха на конкурса от цяла Турция.

Кариерата Бурак във филма е най-добрият начин. Често получава важни роли в добри филми и телевизионни предавания. Красивият мъж се влюбва в руската публика, след като изпълнява ролята на Малкочоглу Бали Бей в историческата серия "Великолепната епоха".

8 място: Саймън Бейкър

Австралийският актьор, който започва кариерата си през 1980. В продължение на 35 години той успява да се появи в десетки филми и сериали (сред които основното място е окупирано от известните и любими от милиони сериали "Mentalist"), както и да събере огромна армия от фенове и фенове от цял ​​свят. Той е номиниран няколко пъти за "Еми" и "Златен глобус", а през 2009 г. Бейкър получава наградите Fugly, което е голяма чест.

Във филмографията на актьорите са представени филми от различни жанрове. Това означава, че Саймън обича разнообразието, опитва нещо ново и се стреми да усъвършенства играта си. От февруари 2013 г. на холивудската разходка на славата има звезда с името Симон Бейкър. Актьорът успява да напише името си завинаги в историята на кинематографията.

7 место: Марио Касас

Невероятно талантлив испански актьор, който за своята късометражна кариера получи много награди в различни категории. Касас стана известен на широка аудитория благодарение на филмите "Три метра над небето", "Секс, партита и лъжи", "Мозъчен канал" и поредицата "Корабът", "Хора Пако".

Марио Касас е много обещаващ актьор. Той има големи надежди. Всички режисьори, които някога са работили с човек, говорят за това по най-добрия начин. Казват, че той се занимава много сериозно и полага много усилия да успее.

6 място: Гаспар Уел'ел

Той е особено известен във Франция. Ули е много талантлив и обещаващ актьор. В тийнейджърските си години той се занимава с моделиране на бизнеса и вярва, че точно това е призванието му, докато се опита в киното.

Филмът "Hannibal: Rise", заснет през 2007 г., не придава на Гаспар голяма популярност, а картината "Сен Лоран". Стилът ми е "при условие че актьорът има универсална любов и признание.

5 място: Грег Салкин

Актьорът е само на 22 години, но вече е успял да се появи в много филми и поредици, да стане обект на въздишка на момичетата от целия свят и да спечели място в нашия рейтинг на най-желаните мъже. Дебютът на Грег като актьор се състоя през 2002 г. След това играе ролята на Сергей във филма "Доктор Живаго". Следващата роля бе дадена на момчето 4 години по-късно. Салкин казва, че му харесва да се превъплъти в различни герои, затова се съгласява само с онези роли, които ще му помогнат да научи нещо от всеки от героите му.

Популярността му донесе роли в "Lovely deceivers" и "Falsification". Тези серии са се радвали на мнозина и до този момент имат най-високи оценки.

4-то място: Иън Джоузеф Сомерхалдер

Струва ми се, че този човек не е необходимо да представлява женската част на аудиторията. Всяко момиче, което някога е видяло Сомерхалдър на екрана, не може да се влюби в него и да я направи идол. Той има очарователен външен вид и пиърсинг вид. Това го прави един от най-желаните мъже в света. Популярността на Сомерхалдър дойде, дори когато се занимаваше с моделиране на бизнеса. Идеалното му лице е украсило много популярни списания.

Актьорската кариера започва на 17 години. Оттогава той се появява в много филми и сериали. Признанието и световната любов му донесе ролята на сексуалния вампир Деймън в поредицата "Дневниците на вампирите". Неговият характер е смел, смел и остроумен, точно както самият Иън. За тази роля актьорът получи повече от една награда Teen Choise, която се присъжда само на онези, които могат да се превърнат в идол за младите хора.

3 място: Джей Ернандес

Филмография Ернандес се състои от повече от 40 филма и сериали. Този талантлив актьор завладя слабата половина на човечеството с външния си вид.

Ето защо той има място в нашата класация на най-желаните мъже.

Той е носител на такива известни награди като ALMA Award и Teen Choice Award.

2-ро място: Мат Бомер

Момчето обича детския спорт и мечтае, че един ден ще стане известен футболист. Този вид спорт Мат е ангажиран досега, но само в свободното си време от снимките. Красива кариера се изкачва по нагоре, след като поредицата е била освободена под името "White Collar". Това беше този проект, който донесе славата на Бомер.

През 2012 г. актьорът призна своята неконвенционална сексуална ориентация. Такова изявление го добави към феновете сред силната половина на човечеството. Много жени бяха разочаровани, но те не преставаха да обичат своя идол.

1 место: Кристофер Чейс Кроуфорд

Известният красив човек никога не е смятал, че ще стане актьор. Той винаги се интересува от науката и медицината. В далечното бъдеще Кроудфорд видя себе си като велик лекар. Но съдбата му даде шанс да покаже на света таланта на актьора. През втората година от университета Часе получава първата си роля в театъра.

Дебютът на Кроуфорд във филма се състоя през 2006 г. Той участва във филма "Long-lost son". Известни директори го забелязват само когато филмът "Deal with the Devil" се появи на големи екрани, където Chase играе една от ролите. Човекът беше облян с покани за добри картини, но разкри желание да се появи в поредицата "Gossip Girl" Mark Piznarsky. Ролята на Нейт Арчибалд донесе на Крауфорд нечувана слава.

Той се превърна в любимата на всички момичета. Фенове прекарваха нощта близо до къщата си и наблюдаваха всяка стъпка на човека. В едно интервю, Чейс каза, че това не му причинява никакви неудобства, защото точно това мечтаеше, когато започна кариерата си. След сериала Crawford участва в много други филми, но всеки ще го помни завинаги като сладък и секси Nate от "клюките".

Share:
Comments