Тайните на стилистите: коя цветна коса се доближава до

Мислиш ли за промени във външния вид?

Имате ли такива моменти, когато искате да направите нещо подобно, например да промените живота, образа, цвета на косата или прическата?

Може би принадлежите към типа жени, които мислят за цвета на косата за сиви сини очи или мислят за цвета на косата, която се доближава до сивите очи?

Има моменти, в които една дама си позволява да се опитва психически върху друго изображение, защото жените са природа, мечтани и емоционални!

И ако, промяна на мястото на пребиваване или почивка, сферата на дейност, гардероб, да се ревизират кардинално за кратко време е много трудно, а след това да промените цвета на косата - лесно!

Изборът на подходящ цвят на боята за коса, разбира се, се определя, като се има предвид естествения вид на всяка жена. Има, разбира се, тези, които рискуват и обръщат живота си с главата надолу и се разделят дори с любимите си рокли, в името на актуализирането на изображението, без да обръщат внимание на каквито и да било съвети и препоръки. Няма нищо лошо в това. Чрез изпитания и грешки често намираме отговори на основните въпроси, свързани с "изображението".

Основи и определение на типовете цветове

Всички хора на планетата могат да бъдат разделени по образец на четири цветови групи. Това е естествен външен вид, който определя какво може да ви хареса - цвета на косата, грима, дрехите.

За да направите това, е достатъчно да вземете косата, да отворите лицето си и да обърнете внимание на цвета на кожата, устните, космите, веждите и очите. Ако имате налични парчета цветна хартия или плат, просто ги приложите върху основата на лицето си и гледайки цялото изображение, ще можете да определите принадлежността си към определен цвят, за да разберете кой цвят е за предпочитане пред вас.

Есен, зима, пролет, лято - така се разпределят основните типове цветове, които помагат да се определи подходящата гама за всяка жена.

За да определите цвета на косата, който перфектно ще съответства на вида ви, ще разгледаме някои от функциите.

пружина

Това е видът на външния вид, който може да се определи, ако сте собственик на светло синьо и светло сиво, синьо, сиво-синьо, кехлибарено, кехлибарено-зелено или зелени очи. Коса с цвят на пшеница, нежно злато, лек мед. Тези жени имат лека кожа с праскови, има лек руж.

лято

Цветът на очите често е сив, сиво-син, сив със зелено. Косата, най-често, всички нюанси на светло кафяво, с пепел оттенък. Светли тонове на кожата, включително светло сив оттенък. Кожата се поддава добре.

есен

Очи зелени, кехлибарени, светлосиви, светло кафяви. Кожата с розов нюанс е почти прозрачна. Често покрити с лунички. Неблагоприятно слънчеви бани - стават червени. Коса от меден цвят до яркочервен.

Зима

Очите са светлосиви, сиви, с петна от синьо, синьо, тъмно кафяво, черно, синьо. Цветът на кожата е праскова или с жълтеникав оттенък. Тя също може да бъде много лека почти бяла, но без розово. Не се страхувайте от слънчево изгаряне. Коса от кестен, тъмно кестен до синьо-черно.

Метаморфоза на изображението: "правилните" цветове на косата за сиви очи

Предвид информацията за цветовите характеристики на екстериора, заключаваме, че собствениците на сив ирис - най-често срещаната категория. Безопасно е да се каже, че тези жени са имали късмет. В края на краищата сивото е неутрален цвят. За сиви очи, цветът на косата, който не се вписва правилно, не съществува, най-важното е да се вземат под внимание и други особености на екстериора.

Какъв цвят косата съответства на сивите очи

Ще можем да определим цвета на косата за сиви очи, гледайки цвета на кожата.

Кожата ви е деликатен прасковен цвят? Леко ли е докосната от руж? Естествени цветове вежди светло кафяв или светло кафяв с лек маслинен нюанс? Разбира се, цветовете на косата ви: златисто жълто, пшеница, светло руса, лек мед, цвят на най-деликатната охра. Добавете към устните нежен блясък или блясък на праскови и сте готови да завладеете света със своята красота, защото принадлежи към нежния тип "пролет".

Една дама със сив ирис на очите и лек маслинено-сивкав тон на кожата са типични "летни" красавици. Тяхната гама от коси варира от пепеляво-кафява до интензивна кафява пепел.

Ярките цветове на есента на косата ви, като червено, активно злато, бургунд с меден нюанс, кафяво със златисти петна, ако сте собственик на светло розова кожа и сиви очи, ще изрази перфектно вашата рядка красота.

Какъв цвят на косата приближава към сивите очи за тип "зима"? Отново обърнете внимание на сянката на кожата. Дамите от този тип могат да си позволят богата кестен, черна кестенява коса. Изрази красотата си с ярки цветове в дрехите и грима.

Цвят на косата за сиво-сини очи в типове "пролет", "лято", "есен", "зима"

Много нежна комбинация от всички нюанси на светлокафява коса за сиво-сини очи ще подчертае идеално "топлата" личност на вашия външен вид. Не забравяйте, че "пролетните" жени винаги са свързани със светлите и свежи цветове на пролетта. Задължителното присъствие на цветовете на пшеницата винаги ще бъде от полза. Лейди Пролет може да направи без грим. И ако я приложите, отново, без "крещящи" цветове.

За сиво-сините очи, цветът на космите на женско-есенните рингове, напротив, може да бъде ярък, контрастен. Червената коса ще засили нежността на синьото в сянката на ириса ви, защото тези цветове стоят в противовес на хроматичния кръг, което показва тяхната отлична комбинация и удивителен правилен акцент.

"Летни" момичета със сиво-синьо красота на очите ще бъдат луксозни с косми от пепеляво-кафяв оттенък, кафяви със сивкав оттенък. Тези красоти трябва да усещат наличието на лека мъгла в техните ключалки, за да бъдат в хармония с външния им вид.

Видове "лято", "зима": сиви очи, светла кожа, цвят на косата и акценти

Искам да подчертая два вида цветове на жени, които могат да се похвалят не само с красотата на сивите очи, справедлива кожа, цвят на косата, но и естествена възможност за прераждане. Появата на "летните" и "зимните" дами е съвсем "студена". Всичко се отнася до цвета на кожата, който, по-често, не е характерен за тези видове. Комбинацията от светла кожа и сиви очи диктуват характеристиките на цвета на косата.

Основни цветове на косата. Сиви очи, приятна кожа

Дамите от "зимния" цвят с лека кожа и сиви очи, разбира се, могат да избират нюанси на косата от шоколад до антрацит. Това е вид женски вид, който може да си позволи повече наситени цветни разтвори. Контрастът на светла кожа, сиви очи, цвят на косата ще бъде забелязан от вашето семейство и приятели. Добавете към дрехите ярки студени цветове, сочно червено червило и тези акценти ще ви измъкнат от тълпата.

Собствениците на "летния" цветен тип, със сиви очи и справедлива кожа трябва внимателно да изберат цветовата палитра. Тези дами подчертават своята индивидуалност с цветя, в които има "прашни" нюанси, а в дрехите и грима се засилва влиянието на студено розово, червено, виолетово.

Основният извод от прегледа на цветовата палитра за промяната на изображението е много проста: ако сте красота на естествения летен цвят, а след това промените цвета на косата на по-ярки и наситени цветове, можете да станете "зима". Едно "пролетно" момиче, добавящо израз и огън в ключалките си - изгаряща "есен".

Не се страхувайте да експериментирате по свой начин. Уверете се, че ако сте идентифицирали правилно естествения си вид и сте рискували да смените нюанса на косата си, тогава ще успеете!

Share:
Comments