Тайните на мъжете. за кого се женят мъжете

Фактът, че всички жени искат да се оженят, е мит. Не всички! Но иронията на съдбата е, че колкото по-малко момиче иска да се ожени, толкова повече се опитват да я хванат в короната. За кого се женят мъжете? От детството ни бяха разказвани много митове за това, което е нужно, за да се оженим, тези абсурди проникват толкова силно в главата ни, че момичетата, които наистина искат да кажат любимия "да", могат да седят до прозореца, чакайки принцът да е на възраст между 30 и 40 години , Какво момиче искат всички мъже през цялото време?

Нека да помним всичко съвети, които ни дадоха нашите майки и баби:

- никога не се обадете първо

- не целувайте на първата дата

- няма секс преди сватбата

- трябва да сте икономически

- колкото по-добре готвите, толкова повече желаете да се ожените за вас

- той е човек, трябва да му се подчинявате във всичко (как да удължавате секс преди сватбата, това е неясно)

- Не бъди умен, опитайте се да говорите по-малко и да слушате повече

- одевайся скромно

Вие заявявате тази тиха жена по прост чистач син халат, който отчаяно търси в устата си гадже си? Момиче с израз на малоумен човек, който не разбира нищо от това, каза спътникът й, и подкопава първа възможност да се готви супа. Чудя се къде трябва да се срещнат? Клубът не пасва - няма да пропуснете контрола на лицето. Ресторанти и барове - каква любовница е, ако не може да готви сама. Дори и най-доброто старо библиотеката не е опция, по дяволите интернет отсече последната възможност да се оженят, има мъже, не бяха виждали от 1996 г. насам.

И така, какво трябва да бъде наистина да се ожениш. Много текстове от интернет и списания предлагат 2 опции.

Бъди кучка! Обичайте себе си, преструвайте, че нямате нужда от никого, да се къпете в хората, да се забавлявате и да се наслаждавате на живота. Само когато започнете да се наслаждавате, тогава ще се появи уникалната и уникална визия. Кой пише такива неща? Те наистина мислят, че едно момиче на 20, 25 или 27 години, което отчаяно иска да се ожени, лесно може да забрави за възрастта си и да започне всичко трудно? "За миг-миг, о, аз забравих за всичко! Хм, аз наистина не се нуждаят от някой, аз съм наистина секси котка. Аз ще играя на мъжете, никога не е направил, но аз отворих мантрата ще помогне инстинкти за борба!" Дори и да се случи чудо и новосформираната кучка да се запознае с много приятен човек, а след една седмица по-късно bitchiness й ще духа, и това, което остава? Как да се държим тогава? Не отговаряйте, не се обаждайте, не се забърквайте за всичко и потърсете още? Такива предмети са добри, ако просто хвърли или все още не бе взел, тогава можем да мислим за отмъщение над нещастника, смяна на 100% и други глупости. Той трябва да бъде нормално момиче, за да се срещне един човек, тъй като тя започва да го обича и не може и не трябва, мъчите с план за завладяване на света и неговите отделните елементи. В този случай тя решава да стане себе си.

Станете себе си! Е, тук всички момичета са хитро. Какво означава да станеш сам? На третия ден той имаше мозък по темата: "Не е ли време да се оженим, какво трябва да издържим?" Не всички момичета, като самите себе си, щели да оближат апартамента си толкова добре, преди да пристигнат. Как не можете да правите диви скандали за обаждания от жени или да не питате: "Кой вика?", Ако аз съм себе си? Какво момиче в правилния си ум и ярка памет ще последва с такъв интерес сюжетът на някой войн със Стейтъм? Един нежен съвет да отидете при приятели, докато почиствате, измивате, гладейки и приготвяте вечерята, че наистина нямате нужда от помощ? - Ще преместя шкафовете и ще ги прахя под тях, защото винаги правя това.

Какво да станем? За начало забравете супер актрисата. Човек избира жена за себе си, а не слуга. Не се втурвайте към печката, при първа възможност, не предлагайте да се измие всичките си неща, докато е на работа. Той също така усеща къде посочвате и колко дълго няма да ви предложат да се омъжите. И защо трябва да направи това, когато всичко е наред, но какво ще стане, ако промените?

Опитайте се да му направите всичко интересно с вас. Предлагайте ему куда-то поехать, сходить в какой-нибудь ресторан, устраивайте сюрпризы, пусть он отдыхает и не ломает себе голову. Женщины любят конфетно-букетный период, так пусть и у вашего мужчины он будет! Предложите отправиться на речку зимой, в красивом месте поиграть в снежки! Летом отправляйтесь на крытый каток. Будьте оригинальной, покажите что с вас весело.

Мужчины не такие глупые, как мы привыкли думать, не надо их обманывать своим хорошим поведением. Они только больше насторожатся. Пусть мужчина знает, что вы можете устраивать праздники, а умение готовить, убираться и стирать — это все дело наживное. Если вы умеете устраивать праздники, то он точно захочет взять вас замуж, потому что в его семье не будет никаких скандалов из-за невымытой посуды, это не главное в жизни. Если вашему парню будет с вас легко и интересно, то ему будет все равно как часто вы ему звоните, как готовите борщ и во что вы одеты. Не надо быть собой, меняйтесь.

Коментари

Света 11/01/2016 Точно така! Но най-важното е да бъдете сами Рустем 30 май 2016 г. Изрично е написал жена и несемейна = D света 26.03.2016 Катюш, полностью с вас согласна! Катя 03/14/2016 Имам различно мнение за мъжете. те гледат как готвите и се измиват толкова, колкото и! Особено, ако не са толкова защитени да намерят слуга. За първото обаждане - не знам, но когато една жена показва на мъжа твърде много как го харесва, той се свиква с нея и тя става неинтересувана за него. Ето защо, да покажете понякога, че може да не сте на разположение и все още не е неговата трофея, е много полезно. Спомняте ли си как каза граф Алмавива в "Сватбата на Фигаро"? - Жените ни обичат и обичат и така любов и любов. - Странно е, но фактът, че от толкова голяма любов човек се чувства неудобно. Защо? Нека ги попитаме! Tongi 03/03/2016 Празникът е прав! И ако това е празник през цялото време, и това ще стане всеки ден?
Share:
Comments