Средни прически. модни женски прически за средна коса 2015 -

Средни прически - идеално решение както за бизнес дами, така и за домакини. Практичност и елегантност, женственост и красота, способността да регулирате формата на лицето и фигурата, стотици възможности за прически и стилизиране - всичко това се предлага със средна дължина на косата.

Преди няколко десетилетия се усещаше невероятната популярност на средните допустими отклонения, след което имаше известен спад на интереса от страна на справедливия пол. В миналите сезони традиционните "квадратчета", "боб" и "страница" триумфално се завърнаха и всичко започна от модния подиум и бързо се превърна в ежедневието.

Средните прически са гъвкавост и естественост. Независимо коя версия на прическата е избрана от справедливия представител на секса, тя ще може да се чувства уверена на работа, у дома, и по време на вечерното излизане до ресторант или театър. Средните прически отварят много възможности за оформяне, което позволява на жената да бъде различна, но винаги очарователна. Подстригване на снимки на средна коса, вижте края на този преглед.

Средни прически с бретон

Средните прически обикновено се допълват с бретон, има много такива варианти: къси, дълги, гладки, стъпаловидни, наклонени, прави, закръглени и т.н. Бандата се избират, като се вземе предвид формата на лицето и косата.

Склонни банди се препоръчват на представители от справедливия пол с широки скули и тежка брадичка, разделят лицето на асиметрични сектори, омекотяват ъгловата страна на лицето и създават ефект на гъста коса. Видовете коси са много дълги и къси, странични и под формата на арка. Ударите отстрани прилягат на жени и момичета с дълги къдрави коси, ако не са изправени, но буйни и с достатъчна дължина.

Раздразнени бретон обикновено се препоръчва да се носят на справедливия секс с овално лице, неравномерни съвети създават ефект на удължаване. При видимо разстройство на главата, средната прическа с разкъсана удара прави жената елегантна.

Long Bangs - идеалното решение за жени с кръгло лице или високо чело. Кратките брекети правят една жена по-млада, добавят допир на зло и дявол. Фото подстригване за средна коса с взрив, вижте по-долу.

Прическата прави средно каскада

Рязане на каскади на средна дължина на косата изглежда особено впечатляващо, с помощта му създава атрактивен обем. По правило стълбата започва от нивото на брадичката, преходите могат да бъдат гладки или резки. Често в прическата на каскадата има бретон, дълъг или къс, равен или наклонен. Основното предимство на рязането на каскади е голямото разнообразие при подреждане: фризьорът може да бъде създаден със сешоар, косачка, гладене или кърлинг.

Прически прави средно Боб

Дължина на косата при подстригване Боб може да достигне до раменете или да е малко по-къса, ръбовете са полукръгли или стъпаловидни. Разреждането и стъпките визуално увеличават силата на звука. Haircut Bob изглежда чудесно на прави и къдрава коса, с взрив и без бретон. С този модел можете визуално да удължите врата си, да направите лицето по-удължено, да омекотите острите скули. За прическа бретонът е действителен. Боб е съвършено допълнен от оцветяване, така че се постига ефектът от многопластовото. Фото подстригва на средна коса Боб виж по-долу.

Средни прически за фини коси

Има стереотип, че тънките прически са подходящи за изключително къси прически, това не е така, средните допустими отклонения в този случай са най-подходящи, просто трябва да изберете правилния модел. Идеална дължина с фина коса - от ушната лъжица до брадичката, например пикси, квадратчета, боб, стъпкови прически. Често представителите на справедливия секс с тънка коса се съветват да ги впръскват на ролките, като по този начин създават образи на обем.

Култури със средна дължина върху вълнообразна (къдрава) коса

Вълна коса - гордост и украса на справедливия секс, които правят жените и момичетата меки и очарователни. Средните дължини на космите са чудесни за къдрава коса, като правило изборът им зависи от възрастта, стила и смелостта на жената. Най-популярната прическа по вълнообразна коса със средна дължина е каскада, често представителите на справедливия секс предпочитат стълбата, малко по-рядко - квадрат. С тези прически можете да направите къдрици, да ги съберете с панделки или да ги залепите с гребени или фиби. Кратки банди с къдрава коса не са твърде подходящи, те са твърде трудни за поставяне, най-подходящи са бреговете, дълги до върха на носа или на брадичката.

Среден стълб за прически

Скелето е много популярна многопластова прическа, направена под формата на стъпала. Благодарение на подрязването на различни дължини, косата е получила името си. Скелето е подходящо за всички видове коси, независимо дали те са обемни или тънки, къдрави или прави. Тази прическа може да промени формата на лицето, така че често се използва, за да се скрият недостатъците и да се подчертае достойнството на справедливия секс. Нарязването на стълбата се комбинира с взрив с всякаква форма и дължина. През последните години косата на стълбата обикновено се извършва с горещи ножици.

Среден прически за кръгло лице

Кръглото лице може да бъде поднесено визуално с различна форма с помощта на подстригване, например, да го удължи и да го направи по-изразителен. За кръглата страна и средната дължина на косата, бретонът (особено дългият и асиметричен) са действителни, горната част трябва да бъде триизмерна, но хоризонталните линии и кривата коса не се препоръчват. Идеална дължина - малко под брадичката.

Средни прически за овално лице

Хората с овално лице могат да си позволят всякакви прически, е важно да се обърне внимание на вида на косата и формата на носа. Представители на справедливия секс с дълъг нос се препоръчват буйни коси. Fringe е много подходящ и, също толкова красив изглежда буйни, дебели, прави и къси брекети, с дължина и форма много опции. Дамите с удължено лице преминават на различни нива на подстригване, например каскада. В този случай великолепната рамка е важна. Противопоказна изправена с гладеща коса, както и градуирани прически.

Средна прическа

За средни допустими отклонения има огромен брой варианти за оформяне, освен това можете да направите къдрене. Косата е подредена с помощта на сешоар, кръгъл гребен, коса, къдрици, гладене и папилот. Ретро, ​​класика, спорт, елегантност, обем, вълна, "ganson" и много други посоки.

Подстригване на средна коса. Снимка 1 Подстригване на средна коса. Снимка 2 Подстригване на средна коса. Снимка 3 Подстригване на средна коса. Снимка 4 Подстригване на средна коса. Снимка 5 Подстригване на средна коса. Снимка 6 Подстригване на средна коса. Снимка 7 Подстригване на средна коса. Снимка 8 Подстригване на средна коса. Снимка 9 Подстригване на средна коса. Снимка 10 Подстригване на средна коса. Снимка 11 Подстригване на средна коса. Снимка 12 Подстригване на средна коса. Снимка 13 Подстригване на средна коса. Снимка 14 Подстригване на средна коса. Снимка 15 Подстригване на средна коса. Снимка 16 Подстригване на средна коса. Снимка 17 Подстригване на средна коса. Снимка 18 Подстригване на средна коса. Снимка 19 Подстригване на средна коса. Снимка 20 Подстригване на средна коса. Снимка 21 Подстригване на средна коса. Снимка 22 Подстригване на средна коса. Снимка 23 Подстригване на средна коса. Снимка 24 Подстригване на средна коса. Снимка 25 Подстригване на средна коса. Снимка 26 Подстригване на средна коса. Снимка 27 Подстригване на средна коса. Снимка 28 Подстригване на средна коса. Снимка 29 Подстригване на средна коса. Снимка 30 Подстригване на средна коса. Снимка 31 Подстригване на средна коса. Снимка 32

Коментари

Валерия 08.08.2016 Здравейте :) През целия ден в интернет търсех този сайт. Сега знам точно какво ми трябва! Джулия 03-31 / 2016 И аз харесвам нещо като 21 снимки. Така изглежда женственият ... Правя почти същото, само за дълга коса. Като цяло. със средна дължина на косата, можете да експериментирате. Особено готино изглежда, мед или червен цвят на косата. Маша 03/03/2016 И кой е, аз ме интересува. измислена. че момичетата с фина коса не се нуждаят от подстригване? Струва ми се, че напротив, такива прически придава обем и изглежда шик. Аз ще има прическа с 5 снимки. Вероятно ще го направя. Карина 03/31/2016 Имам кръгла лице .. Благодаря за съвета. Много хубави прически. Особено ми харесва последното, а цветът на косата е толкова съблазнителен. И предпоследното .. Да много от това, което))) Не ми харесва много време, не съм свикнал с това и те се намесват в мен. Диана 03/31/2016 Благодарим ви за снимката на такива чудесни прически. Исках да взема нещо за дълго време. Нещо като 22 снимки. Изглежда толкова изтънчено. Разбира се, такива прически не са за всеки, но те просто ми пасват, дори под характер.
Share:
Comments