Смесени бракове: плюсове и минуси

Смесените бракове понякога предизвикват несъгласие и недоумение в обществото, а от младите хора, които решават да свържат съдбата с представител на друга раса или религиозна деноминация, родителите често се отвръщат завинаги. Но когато става въпрос за хора от шоубизнеса, които често са известни със своите изключителни изпълнения, публиката спира и започва да се възхищава на смелата стъпка на младите. Необходимо е обаче двойката да се разпръсне, това е причината за откровена злоба.

Известният немски модел Хайди Клум, който е завидна булка за много шоубизневи красавици, шокира мнозина, се омъжва за черна певица Сила. В любов и съгласие, двойката е живяла 7 години, след което русите деца трябвало да изнесат руса красота. Разбира се, много фенове на творчеството на дейностите на "Форс" и "Хайди" единодушно заявиха какво е разпадането на брака - разликата в цвета на кожата. Поне това е единственият аргумент в полза на разбитите смесени бракове. Колко жалко, че очите на бившия щастлив семеен живот са затворени, а други фактори за развод не се вземат под внимание.

Имате ли нужда от още примери за успешни или разпадащи се смесени бракове? За по-голяма яснота отново ще призовем някои чуждестранни звезди, за да подчертаем общото нещо на това явление. Е, тогава.

  • Покойният Марлон Брандо имаше склонност към жени от собствената си раса. Той е омъжена за индийската актриса Анна Кашфи, за виетнамския Френс Нгуен, за Пуерто Ричакан Рита Морен и за Таитиан Тареит Терипай,
  • Американският певец Дейвид Бауи от много години е женен за сомалийския модел Иман Мохамед Абдулмаджи,
  • Филмовият актьор Николас Кейдж е женен за корейската жена Елис Ким,
  • Звездата на серията "Staying Alive" Джош Холоуей е щастливо омъжена за индонезийската Джесика Кумала.

По този въпрос можете да спорите безкрайно. Поради големия брой смесени бракове, може спокойно да се говори за смесване на раси. Лице, което има определена националност, се отглежда от детството си в родната си национална среда. Мюсюлманинът не ходи на църква и синагога, но един християнин знае само за джамията. Когато влизат в такъв брак, хората с различен произход се раждат с деца, които имат 50% от знаците от всеки родител. В различните страни националността се възлага на един от родителите. Така че украинската жена Ани Лорак и нейният съпруг-турчин не могат да бъдат регистрирани в паспортната колона "националност" - "турци", само защото не взема само генетичното наследство на баща си. Поради такива бракове кръвта се смесва, което в крайна сметка води до изчезването или появата на нови раси и националности.

Красотата на смесените бракове е, че с влизането в нов съюз двамата съпрузи имат възможност да изучават културата и живота на друга нация. Децата, които наследяват черти на двамата родители, често се раждат невероятно красиви и ерудирани. Понастоящем отказът от култура и религия е станал ненужен, освен това не възникват спорове на национално основание и всеки от съпрузите е толерантен към религиозните възгледи на другия.

Share:
Comments