Салата маникюр - изберете модерен вариант за лятото

Модерният дизайн на ноктите позволява използването на абсолютно всички цветове. Но ежегодно стилистите разграничават някои от най-подходящите нюанси. В сезона на 2018 г. един от тези цветове е салата.

Салата маникюр е особено в търсенето сред младите момичета. Изборът им лесно се обяснява с яркостта на цвета и разнообразието от комбинации. Този маникюр е еднакво подходящ за всеки сезон. Но със сигурност най-подходящото е лятото.

Основни нюанси или как да направите идеален зелен маникюр

Липа зелено се свързва с лятото. Когато човек види този цвят, най-приятните му спомени се появяват в главата му: безгрижно детство, любими плодове, пресни треви, пикник в кръга на роднини и т.н. Психолозите наричат ​​този цвят символ на стремежи, цели и желания. Салатова предпочита целенасочена, решителна природа. Те не се страхуват от трудности, не искат да се съобразяват с общоприетите ограничения.

Хората, които избират нюанси на светло зелено, в повечето случаи се отнасят за творчески индивиди с добре развито въображение.

Такъв зелен маникюр може да бъде направен в различни нюанси. Тази функция ви позволява успешно да играете на контрастите, да комбинирате няколко тона по едно и също време, да комбинирате зелената с другата палитра.

Светло зеленото е комбинация от ярко жълто и спокойно зелено. Резултатът е тон, който има характеристиките на двата си компонента. Той е съсредоточен върху студената изразителност и спокойствие на зелената и импулсивна красота на жълтото. Тази комбинация подчертава желанието за формиране на топло, доверие и откритост към света.

Стилни идеи

Съвременната козметична индустрия предлага на жените безкрайно разнообразие от ежедневни и празнични възможности за маникюр. В повечето от тях липата се вписва перфектно.

Доказана класика от години

Без класиците никоя сфера в живота ни не може да направи. Класическият маникюр в светлозелени цветове е ярък детайл в изображението. В този случай не е необходимо да се добавят допълнителни елементи ("стафиди") към дрехите.

Цветът на вар има огромен брой вариации. Това и вар, шам фъстък и билкови. Можете да продължите списъка за дълго време.

Линусът от лунен маникюр дава допълнителен чар, особено ако се използва на фона на класически нюанси. Отлична комбинация в тези случаи на салата с тъмно черно, сиво, тъмно синьо, а също и бяло и светло зелено. Можете да завъртите дупката в обратна посока или да я направите неправилна.

В този случай не е необходимо дупката да е овална. Днес в тенденцията триъгълни кладенци, дупки под формата на сърца и обърнати дупки - усмивки.

Може да се подчертае районът около полумесеца. Има няколко начина да направите това:

 • Украсете с кристали;
 • означават един от контрастиращите нюанси;
 • напуснете района небоядисан.

На върха на популярността - лунните пети. За да го създадете, трябва да издърпате луната, но не я закръгвайте. От центъра се простира на тънка линия, наподобяваща женска фиба. Изглежда невероятно красива!

Френският маникюр със салатен лак ще изглежда оригинален. Всичко, което трябва да създадете, е да подчертаете върха на ноктите с ярки цветове.

На едноцветно покритие можете да изобразите камъните, да добавите кристали или пайети. Този дизайн със сигурност ще повиши настроението на своя собственик. Но човек не бива да се отвлича. Твърде блестящ, "писък" маникюр не е привлекателен. Такива нокти изглеждат вулгарни.

Необичайни техники за маникюр

 • Gradient. С помощта на лаково зелено можете да създадете перфектния летен градиент. В комбинация със синьо и синьо тя ще ви напомня за лазурното, безгрижно море, с всякакви нюанси на зелено - безкрайната поляна с неоново жълто - хладка тропическа напитка на летния плаж. Салатният градиент може да бъде счупен в тъмни нюанси, да премества фокуса върху отделни пръсти.
 • Ефектът на счупеното стъкло. Този маникюр е особено подходящ през лятото. За да постигнете желания ефект, можете да използвате прозрачен филм, който поради слънчевите лъчи създава отблясъци. На салатно покритие това е особено изразено. Използвайте тази техника може да бъде на монофонични нокти и във всякакви чертежи. Например, можете да украсите листа или цветя. Те ще изглеждат още по-сочни и естествени. В светло зелен цвят, този маникюр ще изглежда особено добре на къси нокти. Слънчевата светлина може визуално да разшири нокътната плоча.
 • Kamifubuki. Думата идва от Япония. Обозначава пайети на конфети. Тези ярки декоративни елементи украсяват ноктите. Можете да ги поставите на зелена основа или да купите кръгове от сочно зелено. Този вид маникюр просто не може да се нарече скучно. Трябва да се има предвид, че кадифубките ще се съхраняват изключително под слой от специален гелообразен лак.
 • Design. Лилав цвят е идеален за рисунки. Контурите са ясно маркирани върху него. Можете да прилагате всякакви плодове, цветни букви, символи и т.н. Нийл изкуството със стъбла е върхът на нежността. Нанесете този шаблон с тънка четка. Като основа, в този случай, подходящи голи тонове. Съседните невен се лакират с цвета на младата зеленина.

Как да направите нежен маникюр за вода

Отнася се за няколко прости маникюрни разновидности. Направи го всяко момиче може. Всичко, от което се нуждае, е чаша / чаша с малко вода, лак, чифт клечки за зъби, крем от мазна текстура.

Има няколко етапа.

 1. Етап 1. Обработка. Ноктите или ноктите се поставят под лак.
 2. Стъпка 2. Изсипете една капка лак в предварително приготвена чаша вода. Гладки, неспирни движения, с помощта на клечка за зъби, за формиране на различни линии на повърхността.
 3. Етап 3. Изчертаване на шаблона. Предварително е необходимо да подготвите пръст за процеса. За да направите това, поставете крем за ръце. След това обвийте пръстите с лента. Пиронът трябва да остане сух и свободен. След това гвоздеят се поставя успоредно на повърхността на повърхността. След това пиронът се спуска във водата. Останките от излишния лак се почистват внимателно с клечка за зъби.
 4. Етап 4. Необходимо е да се отървете от шотката и остатъците от крема.

Резултатът е привлекателен, ярък и оригинален маникюр. Можете да използвате няколко нюанса на светло зелено.

Светло зелен цвят - богат, ярък и разнообразен. За повечето момичета зеленото не е подходящо като ежедневен маникюр. Трябва да внимавате и стриктно да спазвате мярката, когато комбинирате салатен дресинг с други изразителни нюанси. Основното нещо в този бизнес е да се доближите с ума!

Share:
Comments