Причини за популярността на детското облекло

Скъпите неща за децата са търсени. Те се купуват не само от богатите, но и от хора с много ограничен доход. "Защо?", Питате. Оказва се, че това явление е лесно обяснено.

емоции

Родителите не изпитват съжаление за децата си, затова получават скъпи дрехи за тях, въпреки високата цена. Те искат детето да изглежда модерно и красиво, точно като картина.

Някои възрастни вземат бебешки неща само в маркови магазини. Облеченото дете изглежда сладко и докосващо, без да знае, че перфектно изпълнява задачата на маркетинговите специалисти.

Малките деца не се интересуват какви дрехи носят. Истинската причина за успешна продажба е желанието на възрастните да се излагат в уважавана светлина на другите хора.

Качество

Има категория купувачи, които вярват, че само скъпите детски дрехи могат да бъдат с високо качество. Според убеждението си цената е оправдана и се състои от следните фактори:

  • Брэнд. Оригиналы для малышей от Gucci, Dior, Dolce & Gabbana, Kenzo и т. д. не могут стоить дешево.
  • Високо качество. Скъпите консумативи, елитно оборудване, квалифицирани специалисти - всичко това трябва да гарантира отличното качество на готовия продукт.
  • Prestige, обусловена от дългата история на марката и нейната популярност.
  • Един пример е добра причина, обясняваща търсенето. Хората се доверяват на производителите, чиито дрехи се носят от обществени личности, познати, роднини.

Оттук и търсенето на скъпи детски дрехи. Търговците от своя страна добавят собствена супена лъжица мед, говорят за околната среда, развиват привлекателни лозунги и мотос, опитват се да влияят върху ниското ниво на качество (гордост, суета и т.н.) на клиентите.

изключителност

Един от факторите, по които хората купуват и ще купуват скъпи дрехи за деца, е, че в повечето случаи това са изключителни модели. Броят на елементите в колекцията е ограничен.

Родителите искат детето им да бъде уникално. Това желание е последвано от големите производствени компании, които не правят печалба не от продажбата на стоки сред масовото население, а на прекалено висока цена.

Любовта към вашето дете, желанието да изглеждате скъпо и красиво, желанието да се присъедините към елитния свят - всичко това създава добро търсене на световни марки на детско облекло. Ето защо отварянето на магазин за елитни детски дрехи е един от начините да получите високи доходи.

Share:
Comments