Прически за празник за момичета за дълга коса: опашки и

Дългата коса за момиче е винаги красива и дава възможност да се направи сложен и красив стил.

Лъжица плитки, опашки, лъкове - всичко това ще бъде отлична възможност за празнична прическа за сутрешно представление или друго празненство.

Прости прически за почивка за момичета с дълга коса

Рамка от косата

Направете прави раздяла и разделете косата на две части. След това хванете предните нишки от двете страни и ги спуснете до лицето.

Вземете къдрене от дясната страна в близост до храма. От нея започнете да тъчете шпилалите, като вдигате нишките, които свободно виси напред.

Облегнете се в другия храм. Уверете се, че рамото се превръща в чиста и гладка рамка на лицето.

В крайна сметка, останалата част може да бъде скрита под по-голямата част от косата невидима. Основната част от косата изправя желязото или го завива на кърлената ютия. Проста празнична прическа за детето е готова.

Прокат плитка

Съберете косата в тясна опашка без "петелчета". От опашката отделете малка струна и завъртете плитката.

Обърнете го около венците и скрийте върха на невидимия. Вземете по-голяма направляваща и преплитайте прашката.

След това притиснете веригата в края и я издърпайте нагоре. С плитка ще стане обемист и неравен.

Вземи друга ключалка и повтаряй едно и също нещо. В края на краищата свържете пинсети с тънки еластични ленти.

Прически за празник за момичета с дълга коса: прости плитки

Сърце от косата

Разделете косата на две части на равномерно разделяне. Лявата част на ключалката, така че не се намесваше в работата с дясната страна.

Разделете дясната маска на две части. Отстранете задната част и я закопчайте с щипка за коса. Сега нямате нужда от това. От останалите коси, вдигнете малка струна и започнете да завъртате просто ухо назад, като добавите нишки от двете страни.

Необходимо е да се преминем към времевия регион. След като стигнете до храмовете, започнете да дърпате конците назад, така че да се образува полукръг.

След като сте завършили с първата част на косата, вземете втората и продължете да тъчете шпайкелите, като се придвижвате към разделянето. Повторете същите манипулации от лявата страна на косата.

В крайна сметка свържете косата в една плитка и я завържете с еластична лента или лък.

Две отворени плитки

Разделете косата на две равни части. Вземете малката предна нишка наляво. Започнете да се заплитате с обичайното острие, тъкане на нишки от двете страни.

Необходимо е да преминете към тилната част. Не вземайте всички направления, оставете 3-4 безплатно. В края на тъкането по главата вземете тези навити навивки и тъчете в обикновената плитка.

Всяка направляваща трябва да бъде изтъкана в малко пространство. Те ще създадат дантелен ефект и ще направят косата по-просторна.

Завършете тъкането на обикновената плитка по цялата дължина. Повторете същото от другата страна.

Прически за празника за момичета на дълга коса: зрелище коса-setochka

Разделете две дебели нишки отпред от двете страни. Основната част от косата е обвързана с гумена лента или е закрепена с щипка, така че да не пречи на работата. Предната част на косата е грижливо изплетена. Вземете от тази маса коса prjadku в средата, за раздяла.

Разделете струната на две части и я завържете, но не стягайте до края, оставете сантиметър 2-3. Върнете на разстояние 2-3 сантиметра от първия възел и направете още една. Продължете да се оттегляте с 2-3 сантиметра и направете възли. От дълга коса, средно, се оказа 6-7 възела. След като достигнете еластичната лента, фиксирайте ключалката с клема.

Сега вземете друга част отдясно. Разделете на две части. Завържете първия възел с малко удебеление. Завийте една коса през прилежащия пръстен на косата и отново възлежете.

Сега трябва да тъчете всеки възел по такъв начин, че лявата част на низа да минава през следващия пръстен на вече завършената нишка. Когато започнете да тъчете от дясната страна на първата нишка, тогава трябва да преминете десния низ към съседния пръстен. Оказва се красива мрежа под формата на мрежа.

Повторете това с всички предни коси. Оставащите краища на косата трябва да се добавят към насипно състояние. След това можете да спрете и просто да вържете опашката с красива лента, еластична лента или лък.

За да направите косата още по-елегантна, продължете прическата. За тази цел, от основната част на косата, завъртете две или три прости плитки и ги обвийте около венците.

Всяка коса трябва да бъде защитена с невидими. Накрая поставете красив клипс за коса или фиба в средата. Оказва се много ефективна прическа за почивка за момичета с дълга коса.

Прически за празник за момичета за дълга коса: 2 сложни плитки

Праздничная коса

Започнете, като направите раздяла отстрани. Отделете предната част на косата, я сгънете във флагел и я закопчайте с щипка за коса.

Докато не се нуждаете от това. Започнете да работите с основната част на косата. В десния храм отделете долната част. Завийте фланела и го извадете до първия пакет. Вземете средната нишка в храма отляво.

Започнете да плетете обичайния шпилал, като вземете страничните нишки. Преместете се в средата на главата. Периодично разхлабвайте нишките, за да направите косата да изглежда по-обемна. Продължете да тъчете хоризонтална плитка от останалата коса.

Завържете получената гумена лента. Останалата част от косата се увива около нея и се крие под декоративен лък. Сега вземете тази част от косата, която сте отделили в самото начало.

Започвайки от лявата страна, плетиво плитка, отпред се движат от дясната страна. Всеки път изберете косми от косми от тялото. Хванете плитката до края. Внимателно завъртете свободния връх в черупката и приколит до лък с невидим. При желание косата може да бъде украсена с панделки, цветя или лъкове.

Плитките, лъкове

Направете прави раздяла и разделете косата на две части, едната по-ниска трябва да е по-голяма от другата. Едно парче (голямо) с еластична лента или щипка за коса, така че да не пречи на работата.

Вземете малка предна нишка от дясната страна. Започнете да заплитате обикновен шпакловък, като добавите нишки от дясната и от лявата страна.

Бич по цялата глава. Завършете като обикновена плитка от три направления. Сега отделете малкия низ от предната част на лявата страна на косата.

Поставете фурната в горната част на завършеното спирала. Обърнете флагела от низа и го завържете с фиба в плитка, за да вземете малко лък.

Към останалата част от линията, добавете още една, завъртете фланела и отново под формата на лък и го пъхнете в плитка с фиба.

Добавете тънки ивици и формирайте лъкове по цялата глава.

Повторете същото от лявата страна. Не забравяйте да оставите свободна част от косата близо до разделителната част, от която ще оформите лъковете от лявата страна. Оказва се, че една много красива прическа за празник за момичета за дълга коса.

Share:
Comments