Прически за идеята за нова година

Новогодишните празници са най-дългите, весели и "обвързващи". В края на краищата, "как ще се срещнете с Нова година, така че ще я прекарате"! ..

Парти в кръг от приятели, вечеря у дома, приказно нощ в модерен нощен клуб, романтична вечеря в ресторант, екзотична атмосфера на брега на морето или ски курорт - всеки, разбира се, ще има свой собствен формат на събитието.

Как да изберем едно изгодно изображение - модерен и в същото време удобен и подходящ за ваканционната атмосфера? Стилистите на козметичния център "Dvoryanskaya Usadba" ще разкажат за модерната новогодишна коса.

Нова година в клуба - любимата мечта на много момичета. Важно е в празничната тълпа да сте били не само забележими, но и да се откроите. Моделна прическа, съвпадение и привлекателен грим - това е скривалището на новата клубна нощ. В прическата за новогодишната дискотека основната роля ще играе нестандартен стил. Ако клубът е жалко, по-добре е да се тревожите предварително. Основното нещо - повече импровизация. При всякаква дължина на косъма и текстурата са добре дошли. Това е не само модерна тенденция, но и възможност да се създаде неочакван секси лък и с различен стил на облекло. Ако имате нужда от раздяла, изберете страна и дълбочина. Това може да се подчертае чрез тъкане.

Ако дължината позволява, тогава е по-добре да сложите взрив на върха.

Искате да бъдете женствени и по-плоски Коне - висока опашка Вашият избор. Няма достатъчно дължина на косата - те могат да бъдат отглеждани, зашити (специална техника на Холивуд) или закрепени. Е, за къси прически, има повече гел за силно фиксиране, а вие сте в празнична тенденция. Новогодишната вечеря в ресторанта е малко по-различна история. Това не е новогодишната Bacchanalia, както в клуба, а по-скоро зимна приказка и вашата роля в нея е да бъдеш кралица, но кое кралство решаваш. Готически, бароков или авангарден - и трите стила в челните редици на модата и, сякаш са създадени за фона на Нова година.

Позволете си истински лукс: корона на косата, ретро стил или най-неочакваната прическа от бъдещето.

Нова година в домашния кръг - не е извинение да се откажете от косата. Просто трябва да е поне празнично, но уютно и сладко. Перфектно подходящ за тъкане. Между другото, ти продължаваш да "poyuzaete" на следващия ден: тя не пълзи дори от най-забавните и снежните игри.

Е, модерен стил на заснемане - това само по себе си е образ на сексуална домакиня. Това е точно онова, което очарователната домакиня на къщата трябва да бъде на Нова година. Е, и разбира се, не забравяйте, че всяка прическа е продължение на правилната прическа, стилно оцветяване и, разбира се, здрава коса. И в това вие, както винаги, ще помогне стилисти красота център Ноубъл Manor.

Коментари

Reneyt 16.12.2016 Обичах прическата по-добре, отколкото на първата снимка, лека небрежност, но красива)
Share:
Comments