Пет ефективни упражнения за красива гърда

Красивите гърди не са изключителни форми. Красив бюст е добре подстриган бюст. И ако по природа жената няма повече гърди като пъпеш, това не означава, че тя няма да бъде популярна при мъжа.

Напротив, много момчета казват, че не са загрижени за размера на бюста, но за неговата форма и еластичност. Ето защо, като дами с големи сизии и жени с чисти гърди, първото нещо, което трябва да се мисли, не е да се увеличи / намали тяхната приказка, а за техните подметки.

Освен това, бляскавите диази са длъжни да тренират по-ревностно, защото богатството е по-богато, толкова по-вероятно ще се окаже.

Днес няма да се докоснем до това как да направим еластичен гръд с помощта на душ или любим човек, за който се говори, че може да подобри състоянието на бюста на партньора, като го меси.

В края на краищата силните контрастиращи водни потоци няма да дадат такъв резултат, както правилно и редовно се изпълняват упражнения, а приятелят-майстор не е на разположение на всички. Нека да говорим за пет магически упражнения, които ще накарат гърдите да се стегнат.

Push-up и неговите видове

Най-ефективното упражнение, бързо трансформиране на гръдния кош - натискане нагоре. Със сигурност веднага се свихте, представяйки колко е трудно. Отпуснете се, не е нужно да притискате направо от пода веднага. Напротив, по-добре е да започнете с по-леки натискания.

От коленете от опората

Като подкрепа можете да изберете голяма топка, стол, легло, пейка, като цяло, всичко. Избрали ли сте? Сега помислете за поставяне на пода. Можете, разбира се, да направите упражнението директно върху него, но с този подход рискувате да треперите коленете си.

Така че ние коленичим върху одеялото, мат или килим пред опората и, като акцентът лежи, започнете от него да изтръгне. Лактите по време на спускането на тялото трябва да се отклоняват странично. Такова упражнение трябва да се извърши най-малко 20 пъти.

Внимание: уверете се, че ръцете ви са поставени на рамото, гърбът не се огъва твърде много по време на упражненията, но задните части не се издигат. Докато правите лицеви опори, контролирайте дишането - издишването трябва да се случи при вдигането на тялото.

С колен от пола

Когато мускулите се затоплят малко и сте свикнали с натоварването, е време да усложнявате упражнението, като натискате опората настрана, защото сега не е необходимо. Имате нужда от:

1. Станете на всички четири.

2. Поставете ръцете си по-широки от раменете, но на нивото с тях.

3. Огънете коленете си.

4. Започнете да се отдръпвате от пода, пренасяйки тежестта на тялото в ръцете си и да ги огъвате в лактите.

Важно: багажникът трябва да бъде в същата равнина по време на тренировката. Това означава, че не трябва да се закопчавате в долната част на гърба или около гърба си.

Моля, имайте предвид, че за да може упражнението да доведе до резултати в рамките на две седмици, е необходимо да подтискате пода от коленете ежедневно. Подход - не по-малко от 20 пъти. Опитайте се да оставите в рамките на 30-35 секунди.

С изправени крака от пода

Трябва да почивате ръцете си на пода, като изправите краката си, като ги съберете. Преди да започнете да се движите, опитайте да опънете гърба, задните части. Започваме да падаме върху ръцете си, като смесим лактите.

Такова упражнение е класически натиск, по-сложен и ефективен от предишните. Един подход - 20 пъти. Когато приключите с натискането нагоре, седнете на колене, сложете ръце напред и се протягайте, опитайте се да поемете дълбоко въздух и да издишате. След като си поеме дъх, вземете първоначалната позиция. Огледайте се за подкрепата - е време за най-тежкото упражнение.

Накланяне с крака на опората

Вземете акцента, който лежи, поставяйки краката си върху опората. По време на натискане, опитайте се да не се огънете - издърпайте стомаха си, изтласкайте седалищата. Не забравяйте да следвате дъха.

Ще ви бъде по-лесно да изтриете, ако краката ви лежат на неподвижна подложка. Ето защо, ако вече сте забравили, когато за последен път помолихте тялото да се упражнява, изберете имота, като легло. Момичетата, за които редовното таксуване е нещо обичайно, могат да се опитат да започнат с футбол.

Други вариации на лицевите опори на правите крака

Друг вариант на натискане с изправени крака - с една ръка върху опората. Можете да извършите такова упражнение с ударение или лъжа. В първия вариант е по-добре да се използва баскетбол - ние с една ръка държим длан с една ръка и слагаме другата на пода. Във втория случай, ние използваме един стол: едната ръка седи на седалката, а другата на гърба. След като извършим един подход, смените ръцете.

Упражнение: "смачкайте топката"

Някои момичета уверяват, че е възможно да се направи гърди с помощта на обикновена топка. Не е необходимо да се поставя под сутиена, както може би си мислите - топката трябва да бъде изцедена.

Преди началото на упражнението, сложете ръцете си пред себе си на нивото на гръдния кош, като ги затворите по такъв начин, че сте будистки монах. Ръцете формират права линия, лакти изглеждат отстрани. Топката трябва да бъде поставена в основата на дланите. Сега опитайте да я стиснете колкото е възможно повече. Задръжте тази позиция за няколко секунди. След като сте спрели натискането, не спускайте ръцете си. Повторете всичко отначало.

Упражнението трябва да се направи до момента, в който сте уморени, но не по-малко от 30 пъти. Трябва да се стремите да се научите как да извършите подход при 80-100 контракции, без да усетите смъртоносна умора.

Внимание: чрез това упражнение можете да използвате волева топка или напълно да избегнете някоя от тях.

"Нарязване на въздуха"

С упражнението "ножици" всяка детска градина и ученик са запознати, но е жалко, че растат, често забравяме за него. Момичета, ако имате нужда от красиви гърди, не забравяйте да направите това упражнение. Не забравяйте, че дръжките не трябва да висят назад и напред, като колбаси - те трябва да бъдат натоварени.

Увеличаването на ефективността на упражнението ще помогне за претеглянето. Можете да купите гири или да използвате нещо, което им прилича на разстояние, например пластмасови бутилки с вода или пясък. Упражнението се извършва най-малко две минути, след кратък отдих да направят още три подхода. Препоръчва се да се увеличи натоварването с течение на времето, но първите упражнения се изпълняват най-добре с тегловни средства на половин килограм всеки.

Упражнение «обнимашки»

Хванете раменете си с ръце от двете страни - дланите трябва да почиват на раменете и лактите ви трябва да се повдигат. Като сте в това положение, направете кръгови движения на лактите след това един път, а после друг. Необходимо е да се опитате да напишете кръгове по един голям начин.

Тялото трябва да остане на мястото си по време на движение - шофираме само с един лакът. Редовното упражняване на това упражнение спомага за укрепването на гръбначните мускули, което води до нарастване дори на тежък бюст. Основното правило: "прегръдките" трябва да бъдат ежедневно, интензивно и възможно най-дълго.

"Симулатор"

Начално положение: изправете се прави, огънете краката леко в коленете, разтеглете мускулите на корема и задните части. Ръцете се вдигат и огъват в лактите. Опитайте се да вземете лактите си на гърба. След това сложи ръцете си пред себе си и се опитайте да изтласкате лактите един срещу друг. След това отново с напрежението, обърнете ръцете си, а след това бавно и с усилие, да ги свалите. Можете да изпълнявате с леки тежести (дъмбели) в ръцете си.

Такова упражнение трябва да се извърши най-малко 15-20 пъти в един подход. В идеалния случай трябва да има три подхода.

Share:
Comments