Насладете се на живота, докато сте без партньор!

Не случайно все повече жени не са разстроени от липсата на постоянен партньор. Всеки, който знае всички положителни аспекти на този период, намира в живота пътя към своето щастие.

Периодът на вашата "самота" може да се разглежда като път пълен със свобода и възможности. Който има дълги отношения по раменете си, ще твърди, че разбира се, любовта и взаимоотношенията ни носят много велики моменти. Обаче, съзнателно или не, сте били придружени от определени ограничения, поради вашето задължение да отделяте много време заедно. За разлика от това, в ролята на "singleton" можете да направите каквото сърцето ви желае. И това ще започне вече от момента, в който се изправите сутрин от леглото! Без външно мърморене в банята можете да прекарвате часове в огледалото, да мислите за екзотична прическа, защото сега не е нужно да разделяте банята с някого. И когато избирате дрехи, не е нужно да слушате коментарите на човек, който изобщо не разбира модните тенденции.

Може би това е фазата на живота ви е идеална възможност да опитате нещо ново сексуално. Бяхте ли обсебен от някакви фантазии, но сте се смутили да кажете на партньора си за това? Време е да откриете очарователен дамски мъж с мускул, който напълно отговаря на вашата цел. И не забравяйте, че всяко приключение е още едно плюс във вашия дълъг списък на недовършените бизнеси.

Във време, когато нямате сериозна връзка, можете напълно да се насладите на очарованието на приятелството. При първото обаждане се състезавайте с клуба и танцувайте до сутринта или наблюдавайте с приятелката си 10 последователни поредици от "Сексът и градът". Не забравяйте, че в този период е най-лесно да започнете катерене по кариерата. Никой не ви безпокои, отвлича вниманието ви и не изисква твърде много внимание. Между другото, сега нищо не те държи на едно място. Искаше да отидеш в Австралия или Испания, но избраният ти беше против и винаги те възпираше от това "глупаво" начинание? Време е да живеете само за себе си и за душата, да се ангажирате с личностно израстване и самоусъвършенстване!

Ако принадлежите към 85% от жените, които все още искат взаимоотношения с мъжете, не се паникьосвайте и не бързайте в търсене. Който с ентусиазъм преследва целите си, слуша своите нужди, знае какво иска и кой е той - той действа върху хората като магнит.

Share:
Comments