Мъжете също обичат ушите

Живеем в свят, изпълнен с илюзии и митове. Често ние ставаме техен заложник. Когато постоянно чувате определена "истина", тогава започвате да вярвате в нея. Едно такова клише е фразата "мъжете обичат очите, а жените имат уши".

Изявлението е вярно само за първия етап от връзката. Всъщност, мъжете обръщат повече внимание на външния вид на избрания. След това свикнат с този външен вид и дори когато ви видят в халат и без грим, няма да забравят колко сте прекрасни във вечерната рокля.

Истината е, че мъж, не по-малко от жена, има удоволствието да чуе комплименти. Те могат да имат и комплекси за собствения си външен вид. Дайте красиви думи пет минути на ден и любимата ви ще се похвали гордо, доволна и непременно ще иска да направи нещо приятно за вас. Съвпаденията не трябва да бъдат чисто "мъжки", например, за изпомпване на мускули. Освен това те може и да не са. Разкажи ни за красотата на очите му и за усмивката му, колко изкусителни са неговите устни и тяло. В края на краищата простата фраза "каква красота имате, която имате" ще повиши настроението си за целия ден. Мъжете са поглезени и със сложни комплименти като "вашата красота е като острие на перфектно ножче, е необичайно и бие в сърцето". Той ще чуе възхищението за себе си и факта, че метафората е наистина мъжествена. Много приятен за партньора ви ще бъде комплиментите за неговия ум, прозрение, сила. И никога да не участва в световни състезания при хвърлянето на ножове, но от вас той трябва да чуе, че го прави по-добре от всеки друг.

Отделен подход изисква период, когато любим ви е болен. Мъжете, като правило, дори ако те повдигнат леко повишена температура, държат така, сякаш там са на прага на смъртта. Те го правят, защото наистина искат внимание и проста грижа, както в детството. В крайна сметка, в момента стомана, те трябва да бъдат силни, те не могат да се оплакват от болка и умора. Болестите са единственият път, когато могат да се отпуснат. Заобиколете го с топлина и обич. И не забравяйте да кажете колко сте скъпи за него, колко много го обичате, колко е добър и прекрасен. Не отделете добри думи. Помнете нещо приятно от миналото. Как си починахте заедно, как ви покани в ресторант или дали нещо. В цветовете опишете колко сте щастливи в този момент. Той ще се възстанови точно пред очите му. Има, разбира се, опасност, че тогава той ще се преструва, че е болен, всеки път, когато иска нежност. Не губете ежедневно приятни думи и такъв проблем не възниква.

И като цяло му кажете по-често, че го обичате и го оценявате. Прочетете на глас неговите успехи. Добра дума и хубава котка.

Share:
Comments