Модният историк александър василиев шокира публиката с нов

Наскоро известният моден историк и телевизионен водещ Александър Василиев даде майсторски клас в Казан, където речта му буквално шокира публиката. Василиев каза, че съвременният женски идеал за красота е далеч от този, който винаги е бил приет да се възхищава. Според историка тенденцията към младостта и грижата е нещо от миналото. Сега жените са популярни от четиридесет години (като например италианската актриса Моника Белучи), активно използвайки татуировка "без значение какво": тя може да бъде устни, вежди, "стрели" пред очите и други неща.

Освен това Василиев каза, че една зряла жена трябва да носи маникюр в черни или сиви тонове. Също така в тенденцията мазнини, остана заедно, не пенирани "дрипи", така че измиване на главата си, не е нужно да се притеснява.

Важен феномен в днешната красота на жените е естествеността. Въпреки това се наблюдава в нетрадиционен, отблъскващ смисъл: акне, възпаление, абсцеси, които не трябва да бъдат обхванати. В края на краищата това е модерно. И устните, известен предмет на женската гордост, не трябва да са пълни и равномерни. По-добре е, ако са напукани и дори по-добре със следи от херпес.

Трудно е да си представим колко почитатели на таланта на Александър Василиев ще възприемат новия си поглед към женската красота. Зрителите на майсторския клас бяха изненадани от реда и най-вероятно не са готови да променят рязко своите утвърдени възгледи за привлекателността на жените чрез новаторски съвременни тенденции.

Share:
Comments