Лунен календар на прилепите за ноември 2015 г. -

Лунният календар на прическите днес е още по-подходящ, отколкото в древни времена. Прическите станаха по-кратки и по-разнообразни, но трябваше да се грижат всеки ден, а не като Мария Антоанета, която носела "кула" с височина 92 см за един месец. За съвременните жени стандартът на красотата на Средновековието е почти ужасен, защото косата е угасена от кралицата със свинска мас, за да се запази теглото на пера и панделките, които формират великолепен дизайн.

Интересно!

Историята знае други примери, когато желанието за красота надмина здравия разум. Например, Древен Египет - там жените носеха прически за няколко седмици. Не е изненадващо, че с течение на времето египтяните започнали да бръснеха главите си и да използват перуки.

Днес няма нужда да се покривате със свинска мас или да си нарязвате косата, но можете да помогнете на косата ви да стане по-буйна и послушна с помощта на лунния календар на прическите. И това зависи от позицията на луната по отношение на Земята и Зодиака, както и от датите на пълнолунието и новата Луна. През ноември те се очакват на 12 и 26 ноември, през първата половина на месеца косата ще расте по-бързо, втората по-бавна.

Лунният календар на прилепите за ноември 2015 г. - подреждане на косата

Има три начина за навиване и всеки има своите предимства и недостатъци. Издръжлив на време и в краткосрочен план - обикновени бъркалки, бърз метод, но също така с кратък ефект - електрически клещи или термични ролки. Този метод има недостатък - от постоянната употреба на високи температури, косата може да изсъхне, тогава те ще трябва да бъдат възстановени за дълго време.

Perm косата също може да увреди косата, но съвременните методи (био-curling, дърворезба) засягат косата по нежен начин. Според лунния календар трябва да вземете предвид и вида коса за къдрене. За слаби и тънки коси е по-добре да избягвате онези дни, когато Луната активно расте под знаците на Лъв и Дева. Най-добрите дати за кърлинг ще бъдат 3-7 (Лъв и Дева), 10.11 (Скорпион), 24-27 (Телец и Близнаци).

Лъскане на календара за ноември 2015 г. - оцветяване на косата

Боята за коса ни помага не само да променим, но и да укрепим "естествения" цвят или да го възстановим, като рисуваме върху сивата коса. Най-добре е да се използва постоянна боя с естествен цвят, близък до естествения. Кафявата боя ще даде на кафявата коса интересно очи, къна дава удивителен червен блясък.

Въпроси и отговори

Възможно ли е да възстановите оригиналния цвят? За да облекчите косата, оцветена в тъмен цвят, трябва да я обезцветете с тон, който съответства на естествения цвят и боя в "естествения" цвят. Тези процедури трябва да се извършват с прекъсване в 1-2 седмици. По-лесно е да възстановите цвета на обезцветената коса, като я боядисвате с боядисана боя с желания цвят.

Постоянното боядисване трябва да се актуализира веднъж на всеки 4-5 седмици. Дълготрайното тонизиращо боя съдържа до 20 шампоана. Доброто обезцветяване на цвета на зърното. Всяко избистрящо вещество ще отслаби цвета на косата, а най-крайната от тях напълно премахва боята. На лунния календар през ноември е по-добре да боядисваш косата под признаците Рак, Лео (1-4), Близнаци (27), Козирог (15.16), Дева (5.6), Овен (22, 23).

Лунният календар на прическите за ноември 2015 г. - благоприятни дни за прическа

Технологията на прическите на моделите е индивидуалност, творчество и творческо въображение. Обичайните средства - гребенът и ножицата в ръцете на опитен майстор могат да създават чудеса. Дори ако не притежавате перфектното лице, прическата прави го стилна и красива по свой начин. Според косата от ноември Лунна otraschivaniya най-добре да отидете на фризьор в растежа на дните на Луната, както и за по-стабилна и стилна прическа - както в миналото. Благоприятни дни за косене стане Лъв, Дева (3,4,5,6,7), Телец (24.25), Стрелец, Близнаци (13,14), (26,27).

съвет

Изборът на прическата трябва да вземе предвид характеристиките на лицето, формата на главата, изрязването на очите и техния цвят, стил в облеклото, обеци и бижута. С помощта на подстригването човек може да получи радикално нов образ - например бизнес дама може да стане романтична красота за броени минути.

Лунният календар на приходите за ноември 2015 г. - неблагоприятни дни за допустими отклонения

Неуспешни дни за подстригване са известни на всички - това е пълната луна 26 и новата луна на 12 ноември, както и няколко неутрални дни в кръстопътя на кварталите (3, 8). Има и няколко неутрални дни, които не са подходящи за кардинална промяна на изображението (29, 30, 4). В неутрални дни можете просто да намалите дължината на косата или да отрежете бретон.

Внимание — челка!

Как да отрежете взрив? Необходимо е да имате много остри големи ножици. Не забравяйте, че влажната коса "скача" след изсушаване, така че оставете граница на дължина. Отделете бретонът от останалата част от косата и подредете с отделни нишки. Фрингът прави блясъка лек и ефирен, той се извършва с върховете на ножицата от центъра на челото към храма.

Ноември 2015 г. - заключение

Какви нови фризьорски иновации не дойдоха, за да направят нашите прически по-разнообразни, а момичетата - още по-красиви! Това е химията и оцветяването, оцветяването и подчертаването. Сред най-новите новости можете да отбележите цветно разтягане - плавен преход от тъмно към светло или обратно, възможно е да има вариации. За да добавите блясък към косата, нанесете прозрачно петно.

Ново!

Понякога дори се прави дизайнът на оцветяването - оцветяването на косата с различни бои. Тази опция се използва, когато използвате прическа, която трябва да настроите на лицето, да увеличите звука на прическата или да украсите мистериозния блясък на косата си.

Но за всяка манипулация на косата, използвайте лунния календар на прическите.

Бъди красив!

Share:
Comments