Лунен календар на допустимите отклонения за септември 2013

Лятото дойде тихо през есента. Топлината беше заменена от прохлада, изумрудената украса се промени в злато. Септември 2013 г. непосредствено след лятната ваканция и пътуванията включва активни делови и бизнес дами и обикновени домакини. Астролозите се съветват да планират и изчисляват по това време доходите на бюджета и собствените си разходи. Стават излишни ненужни контакти и връзки, кръгът на общуването се подновява. Разбира се, човек се променя с околната среда. Звездите подкрепят ново начало и процеси, септември ще бъде този месец, което ще доведе до максимална възвращаемост в промоцията на работа и в творческите търсения.

Астролозите съветват да се сравняват дейностите им с лунните цикли. За много жени е станало необходимо да планирате манипулации със собствен външен вид в съответствие с лунния календар. Календарът на допустимите отклонения ще помогне да се избере подходящото време, така че новите заведения през септември да имат успешно продължение. Този месец започва с последната фаза на луната преди новата луна на 5 септември. Пълната луна се очаква на 19 септември. В края на месеца се очаква известна умора и физическа слабост. Хороскопските прически ви помагат да се справите с лунните цикли и да изберете най-благоприятното време за подстригване, къдрене и боядисване на косата.

Луксозни календарни прически за септември 2013 г. - перманентна коса

Ярките съвременни прически акцентират върху черти на лицето и дават на изображението свежест и новост. Днес е особено модерно да има практични триизмерни прически. Най-често, за да се постигне обем и къдрава брави могат да използват вълната, която успешно се извършва само под знака на Дева. През септември знака съвпада с новолуние, така че се получава 5 септември за медицински процедури. За кикотене много дни от всяка фаза, с изключение на някои знаци. В дните на Лъв (3,4-септември) къдрава коса сами по себе си, но под знака на Водолей, Риби, Рак, Скорпион, (9, 10, 15, 16, 17,18, 26,27,28), така че да използва тези дни навиване на обикновена машина.

Няколко прости правила за навиване на косата на косата къдрици: - Големи къдрици се използват за производство на вълнообразна коса. Тънките бобини правят прически с малки къдрици. - Необходимо е да намотавате едни и същи нишки, за да получите дори къдрици. - Максималният обем може да се получи с гребен с малки зъби. Преди да се пеете, оставете косата да се охлади. - Твърде дебели и здрави къдрици могат да бъдат отслабени със сешоар. Най-добре е да се прави химическо парче 5,13,14 септември. Добрият основен обем дава резба за къса коса. Това е чудесен начин да се гарантира бързо полагане. Дърворезбата е сравнително безопасна, в точното време тя може да се извърши 3-4 пъти годишно.

Луксозни календарни прически за септември 2013 г. - оцветяване на косата

Боядисването на коса е най-добро, когато луната расте. Боята продължава по-дълго, така че използвайте този път, за да промените изображението си и да се появи пред другите в напълно ново изображение. От 6 до 18 септември можете да използвате фризьорски салони или да боядисвате косата си в различни цветове. Проверете как можете да изглеждате с нов цвят с настъпващата луна - през септември това е началото и края на месеца. В същото време можете просто да съживите цвета на косата. В началото на септември косата ще запази добре влагата, така че подгответе отвара от лечебни билки и направете лечебно изплакване.

Известно е, че корените трябва да бъдат оцветени не по-късно от 6 седмици след боядисването. Между другото, оцветяването с висококачествени бои има положителен ефект върху здравето на косата. Тръбата на косата става по-плътна и по-дебела. Промяната на порьозността на косата води до намаляване на мазнините, поради което е възможно да се измие косата в първите дни след оцветяването. Богатият цвят на боята придава на косата по-плътен вид. Но теглото на гъстата коса може да бъде премахната с отблясъци.

Луксозни календарни прически за септември 2013 г. - благоприятни дни за прически

Когато планирате да използвате лунния календар, препоръчително е да знаете точно какво искате да направите с косата си. Фактът, че на растящата луна те растат по-добре, не означава, че в други дни не можете да посетите фризьорски салон. Ако искате да сте доволни от допустимите отклонения, посетете фризьора в дните, когато позицията на Луната е повлияна от Дева или Лъв. Това е 2.3, 4 септември и края на месеца на 29, 30 септември. В целия интервал след новата луна са също благоприятни. Прически в дните на Лео правят косата дебела и вълнообразна. Нарастващата луна оказва огромно влияние върху растежа на космите след подстригване, коса и космени фоликули. На понижаващата се луна през септември е по-добре да се присвоите на 22 септември, 23, 24, 25 и 29.30 часа. Тези дни също са благоприятни за онези, които имат коса отрязана, падаща или станала по-тънка. Късата коса обикновено се нарязва на всеки 4 седмици, средната дължина на косата расте за около 6 седмици.

Лъскане на календара за септември 2013 г. - неблагоприятни дни за допустими отклонения

Лошата коса може да засегне косата на изгряващата луна под съзвездието Козирог (13, 14 септември). Косата пада, ако ги обръснеш под съзвездието на Овен (19 септември 20, 21), през септември този период съвпада с пълната луна, така че 19 септември (пълнолуние) и 7 септември (новолуние) са изключени. Този период може да се използва за депилация на косата. Лазер и фотоепилация, горещ восък - можете да избирате метода, който ви подхожда, но кожата на отдалечените обекти ще остане гладка за дълго време, дори ако използвате обикновен бръснач.

Лъскане на календара за септември 2013 г. - Заключение

Според древни легенди, в древни времена човек изобщо не е имал коса. Над главата му се издигна ореол, състоящ се от няколко хиляди енергични косми, като лъчите на слънцето. Тези лъчи свързват човека с Бога. Но по някое време хората спряха да слушат Бога, така че лъчите се трансформираха в една и съща коса, която все още имаме днес. Това е истинска антена, която ни свързва с Божествения принцип и енергията на Космоса. Ето защо лунният календар отразява съвсем очевидни възможности да направи тази връзка по-плодотворна. Избирайки подходящото време за прическа, привличаме късмет и успех.

Share:
Comments