Лунен календар на допустимите отклонения за октомври 2013 г.

Традиционно, косата се счита за контейнер за жизненост. На практика всеки народ има вярвания, свързани с косата. Спомняте ли си как в една от приказките на братя Грим принцесата използва косата си като стълба, слизайки от кулата? Красив принц ги изкачи на принцесата на самия връх. За да запазите и умножете силата на косата при малки деца, не ги срязвайте до определена точка. В славянските традиции първото подстригване се извършва под формата на специален ритуал, наречен "плакати". Принцовите семейства много ценят "плакатите", след като ритуалът на момчето седна за първи път на кон. Между другото, в убежденията на много страни се смята, че е невъзможно да се намали косата на детето. "Къдриците на младостта" останаха на децата в древен Египет в храмовете или в патриевата зона, в Китай оставиха удар, а момичетата превързаха косите си с червена нишка. И библейският Самсон, който имаше власт в косата си? Враговете го лишиха от властта му - косата му беше нарязана. Той успя да си възвърне силата и да се покае само когато косата на индустрията. И романо-германската митология има парцел, свързан с косата. Богинята Сиф бръсна косата на коварния Локи, но с помощта на джуджетата получи нова коса - те бяха изковавани от злато. И те се развиваха като истински. Жените и мъжете по цял свят днес признават и мистичната сила на косата. Ето защо лунния календар е толкова популярен във всички възрасти. Влиянието на луната върху растежа на косата е без съмнение, най-крайните скептици могат да видят това от собствения си опит, като експериментират с прически по време на растежа и намаляването на нощното осветление. Съветът на астролога ще ви помогне да изберете най-оптималното време за манипулиране на косата. Първо, достатъчно е да отбележите критичните дни на октомври - новата луна (5 октомври), пълната луна (19 октомври). Трябва да се отбележи, че в деня на пълната луна на 19 октомври 2013 г. ще се проведе затъмнение на полу-сянка в лунна светлина.

Луксозни календарни прически за октомври 2013 г. - пермутирана коса

Някой даде природата криволичеща къдрава коса и някой има шикозна права коса. Но така се е случило, че желанието най-малкото понякога да покаже къдрици, характерни за почти всички жени. Всъщност не всичко е толкова сложно - вълната коса е доста проста процедура, въпреки че изисква определен подход. Според лунния календар, някои признаци засягат косата по такъв начин, че да започнат да се свиват, достатъчно е да им помогне доста. Това са знаменията на Дева, Лъв и Телец. Независимо от факта, че октомври започва последната четвърт на луната, вълните 1, 2, 3, както и на 15 октомври 16, ще бъдат просто великолепни. Също така ще бъде добре да продължите да кърли по време на растежа на луната (от 12 до 18 октомври), косата не само ще стане буйна и послушна, но и корените на косата ще се укрепят. Ако се страхувате от химическия ефект върху косата, но въпреки това мечтаете за красиви къдрици, обърнете внимание на биологията - сравнително нова процедура. В състава на активния разтвор няма амоняк и водороден пероксид и - и наистина те оказват толкова негативно влияние върху косата, разреждат ги и разрушават структурата. При отблъскване, бравите се фиксират с по-деликатни компоненти. Той поддържа такава вълна за около три месеца и е най-подходящ за мазна и нормална коса. Не рискувайте здравето на сухата и чуплива коса и, разбира се, изберете правилния ден за лунния календар.

Луксозни календарни прически за октомври 2013 г. - оцветяване на косата

Подобно на вълна, структурата на косата има значителен ефект и цвят на косата, особено ако е обезцветена или светло. Стилистите не препоръчват веднага да се облекчи косата повече от три тона - по-добре е да го направите постепенно. Също така, постоянна промяна в цвета засяга косата. Не променяйте напълно цвета повече от веднъж на всеки два месеца до три месеца. Не оказвайте негативен ефект, а напротив, подобрявайте състоянието на естествените органични багрила на косата (къна, басма, чаен бульон, луковици). Не можете веднага да боите косата си с химическа вълна - трябва да изчакате поне три дни. След боядисването, косата не може да се измие в продължение на два или три дни, а възстановителните маски са добре дошли. Хороскопът на лунната светлина показва, че през октомври можете да боядисвате косата си цял месец, с изключение на 5, 19, 20, 21 и от 27 октомври до самия край на месеца. В домашно оцветяване, косата е разделена на четири части от преградите и започва от тилната част. И накрая, косата на челото и храмовете са боядисани, тъй като те абсорбират боята по-бързо.

Луксозни календарни приходи за октомври 2013 г. - благоприятни дни за прически

След 6 октомври можете да си позволите всякакви фантазии по отношение на подстригването, дори ако нещо не е наред, можете да го поправите в близко бъдеще. Между другото, косата расте по-бързо по време на сън - затова опитайте да получите достатъчно сън и да не променяте деня с нощта. Времето след пълнолуние от 20 до 27 може да се използва и за комуникация със стилисти. Започнете и края на месеца, посветен на грижа за косата. Като цяло, целият октомври 2013 г. е време за решителни хора, които не зависят от мнението на другите. Втората половина на месеца ще бъде по-продуктивна в действията, ярките хора ще могат да получават доходи, признание, перспективи за влияние. Екстравагантна прическа ще помогне в тези начинания. Най-добре е да изработите прически на средна коса, които позволяват на жената да се променя при различни ситуации.

Луксозни календарни приходи за октомври 2013 г. - неблагоприятни дни за допустими отклонения

През октомври, новата луна и пълнолуние съвпадат в дни съответно на 5ти и 19ти. Тъй като пълната луна този месец съвпада с лунното затъмнение и съзвездието на Телец, не отрежете и косата си на 20 октомври. Тези дни можете да се грижите само за косата си и дори тогава, само по нежен начин. Можете да се ограничите само чрез изплакване на билкови тинктури и отвари. Ползите се пораждат от компреси от репей, градински чай, витаминни комплекси. Неблагоприятна за прическата, два дни в средата на месеца, когато луната ще бъде под влиянието на Стрелец (8 и 9 октомври).

Лъскане на календара за октомври 2013 г. - Заключение

19 октомври ще бъде невероятно красиво събитие - лунното затъмнение. Земята, разположена между Слънцето и Луната, ще покрие Луната. Това се случва всяка година, плашещи хора и мистично припомняне на непредсказуеми събития. Съвременната астрология се опитва да я даде съвсем различно значение, просто обяснявайки основните моменти. Eclipse се появява само по време на пълнолуние, когато Земята хвърля сянка върху Луната, а слънчевите лъчи се отразяват от повърхността на по съвсем различен начин. Земята сянка над лунен диск е 2.5 пъти, така че на самата затъмнение трае около 2-3 часа. Този вид е еднакъв във всички точки на планетата. Астролози следени отблизо и засенчените лунни затъмнения, когато земята е само частично покрива светлината на луната. Цикличността на затъмненията позволи на предсказателите да определят точното време на събитията, което е описано в аналозите. Смята се, че по това време се случват съдбоносни събития. Според лунния календар на прически лунно затъмнение е по-добре да пропуснете процедурите във фризьорството, особено след като почти всички останали от времето през октомври е много благоприятно за създаването на нови оригинални прически. Бъдете красиви и здрави с хороскоп прически!

Коментари

юлиански 11.11.2016 Да, винаги се консултирах в календара на Луната. Поръчвам на сайта на списание Wheel of life. Никога не съм се провалил
Share:
Comments