Лунен календар на допустимите отклонения за декември 2012 г.

Забелязали ли сте, че понякога прическата, която е перфектна, след следващата прическа причинява много проблеми? Понякога с косата просто е невъзможно да се справите. А растежът на косата изглежда нечестив, след това те растат бързо, а след това просто неусетно бавно. Факт е, че растежът на косата в голяма степен преминава през определени фази на луната. Може да изглежда, че един астролог може лесно да композира хороскоп, например коса. Това обаче не е така. Трябва да вземем предвид огромен брой правила, които понякога се противопоставят един на друг. В древни времена сред популярните хора хороскопите бяха много популярни. Те дори се опитаха да не си мият главите без внимателни изчисления на астролозите.

Ако искате косата ви да расте бързо - прическата трябва да бъде направена по време на растящата луна (от новолуние до пълнолуние). Не забравяйте, че лунния календар и календарът на датите, по които живее съвременният свят, са напълно различни неща. Необходимо е да се сравнява ден след ден с календара на лунните дни от новата луна до пълната луна. Винаги е препоръчително да се ръководите от това дали растящата луна или намалява в момента, когато се очаква пълнолуние, какъв е днес лунния ден. Необходимо е да се разбере, че всеки лунен ден носи определен потенциал, който ви позволява да коригирате поведението и да планирате време за пътуване до фризьорския салон без известни неуспехи и усложнения.

Лъскави календарни прически за декември 2012 г. - перманентна коса

Къдрава коса - процедурата е противоречива. Множество от мнения са склонни да се противопоставят един на друг - някои не могат да се справят без нея, а някой след първия път съжалява за развалината коса и трайно отказва процедурата. Следователно, след като сте планирали вълна, най-добре е да проверите с лунния календар и да получите съвети от астролозите. За да се свие косата, лунния календар също има благоприятни дни. Много е добре тези процедури да се извършват под знака на Дева Мария. Това може да се случи с всяка луна. Девата има благоприятен ефект върху косата на жените, така че те не се разделят, вълната ще продължи дълго време. Можете също така да навиете косата под знака на Скорпион. Струва си да чакаме Луната да излезе от знака "Лъв", тъй като вълната може да стане твърде силна. Знакът на лъва ще помогне само на онези, които не се задържат дълго време на естествените свойства на косата. Категорично "не" казва астролозите, ако луната е под знаците на Водолей, Рак, Риби. Не забравяйте, че след килене косата се нуждае от специални грижи.

Луксозни календарни прически за декември 2012 г. - оцветяване на косата

За да промените външния вид, ви донесе радост, не разочарование, проверете действията си с лунния хороскоп за оцветяване на косата. Не всички дни се считат за благоприятни, но само 1,2,3,4,5,6,7,8,12,13,14,15 лунни дни. Няколко дни са неутрални и не могат да доведат до осезаема вреда или да увеличат ползите. Това е 16,17, 23 лунни дни. Обърнете внимание на състоянието на луната в момента. От факта, че знакът е по време на оцветяването, зависи от това колко косата ще бъде здрава след оцветяване. Най-благоприятното време е преминаването през знаците на Лъв и Дева. Но признаците на риби и ракови заболявания, както при подстригванията и къдриците, са най-неблагоприятните за оцветяване. Известно е, че настъпващата луна насърчава отделянето на веществата от тялото. Боята, приложена върху изгряващата луна, не се абсорбира много добре. Цветът скоро ще изчезне. Ето защо е по-добре да използвате това време за експерименти, за да можете бързо да промените цвета в случай на повреда. Дългосрочното оцветяване е по-добро при растящата луна. За да избегнете риска и ненужната манипулация с косата, вижте лунния календар.

Луксозни календарни прически за декември 2012 г. - благоприятни дни за прически

Ще бъдете доволни от прическата, извършена в дните, когато Луната преминава знаците на Лео или Дева. Луната по това време може или да расте, или да намалява, но е за предпочитане, разбира се, да расте. Дните на Дева са благоприятни за растежа на косата, така че косата се разрязва тези дни, много скоро ще се размножават отново. Косата ще изглежда като дебела глава на косата. В допълнение, прическата държи перфектно формата. Следователно, е напълно безопасно да се намали косата, дори когато Луната минава с такива знаци: Телец, Дева и Козирог. На изчезващата луна в тези признаци, косата расте по-бавно, но поддържа и добро състояние.

Луксозни календарни приходи за декември 2012 г. - неблагоприятни дни за допустими отклонения

Но, например, Овен, Рак, Скорпион и Риби може да бъде неблагоприятно или просто неутрално. По-бавната коса расте с намаляваща луна. Елиминирайте също така "сатанизма", т.е. неблагоприятните дни - 9, 15, 19, 23 и дните на лунните и слънчеви затъмнения. Има и друго доста сериозно ограничение: необходимо е да се избегне състоянието на Луната, когато няма курс. Времето на изгряващата луна под знаците на Близнаци и Козирог също се счита за неблагоприятно. Прически, направени в неблагоприятен ден, може да бъде трудно да се поддържат. Косата е разделена, изтънява, появява се пърхот. Най-лошото е, че те могат да започнат да падат, затова трябва да се опитате предварително да планирате ходенето си във фризьорския салон, като предварително установите в каква фаза е луната и кой знак я засяга в момента.

Лъскане на календара за декември 2012 г. - Заключение

Ние всички разбираме, че красотата и здравето на косата се влияят от различни фактори - хранене, употреба на наркотици, стрес, бременност, хормонални промени в тялото. Правилната грижа спомага за подобряване на състоянието на косата. И точното време ще засили още повече този ефект, ще го направи дългосрочен и устойчив. Не случайно нашите прародители избраха времето на растящата луна за първото прическа на бебета, а в никакъв случай и обратното. Подстригването променя не само вида на човека, но и нашата аура. Това е свързано с този знак, че не можете да отрежете косата си върху себе си. Човек не може сам да поправи биофилтъра си, но да го наруши напълно. Самият процес на рязане активно засяга нашето биологично поле. От древни времена се смяташе, че рязането на косата ви означава, че трябва да промените живота си. Лунният календар помага да се направят тези промени позитивни.

Share:
Comments