Лъскане на календара за юли 2016 г. - благоприятни и

Луксозната красота, която получи диамантена диадема в конкурс за красота, причинява завист и възхищение. Но в допълнение към самата диамант, очите ни са привлечени от красивите къдрици на тази красота. Изглежда, че те са ключът към победата във всяка ситуация, въпреки че красотата може да има проблеми. Лунният календар ще помогне за намаляване на тези проблеми до минимум. В края на краищата той ще ви каже кога да отидете на фризьора не само да не причинявате вреда на косата, но и да им помагате. Известно е, че най-добрият растеж на космите се наблюдава в интервала между новата луна и пълната луна. През юли това е от 5 юли (нова луна) до 20 юли (пълнолуние). Също така помислете как позицията на луната влияе на състоянието на косата спрямо зодиакалните съзвездия.

Луксозни календарни прически за юли 2016 г. - благоприятни дни за боядисване на косата

През юли звездите се наричат ​​благоприятни дни за оцветяване от 19-то до 22-то число. За да цвят по-дълго, се препоръчва да боядисва косата на развиващата се Луна - от 5 до 20 число.

В този сезон на висотата на популярността са тъмните нюанси. В модата кестен, шоколад и кафе палитра. За тези, които не искат да се пребоядисат в брюнетка, можете да избирате естествени цветове с топъл златист оттенък или топли медо-бежови нюанси, които винаги са на мода.

Брюнетките, които отново ще бъдат в тенденцията този сезон, ще се съчетаят перфектно с нюансите на тъмната канела, шоколада и богатия кестен. Русата коса трябва да бъде прозрачна-млечна, без жълта коса. Резидните не са все още в модата, въпреки че спокойните цветове са приемливи, например цветът на старото злато или бледа мед. Изглежда страхотно ефект на избелена коса. Зачернените тъмни корени в този сезон ще изглеждат много стилни.

Интересно: Как да оживим основния цвят на косата?

Стилистите обичат да украсяват косата с неравни картини, букви от латинската азбука, екзотични цветя, геометрични мотиви. При различни видове натрупване тези модели се променят.

Лъскави календарни прически за юли 2016 г .: благоприятни дни за подстригване на косата

Що се отнася до къдренето, къдриците, свити под знаците на Лъв, Дева и Козирог, ще бъдат най-добре запазени - 1, 19-22 юли. Навиването на развиващата се Луна ще продължи по-дълго. През юли това е от 5-то до 20-то.

Всички момичета и жени се чудеха как да направят перфектни къдрици, така че да не паднат и да запазят формата добре? Един от най-безопасните начини на къдрене е навиване на къдрици. Този метод на полагане е тестван от години.

Защо бъркалки?

Много по-бързо могат да се формират красиви къдрици с кърлинг, сешоар или клещи. Все пак, въпреки модерността, всички те имат един недостатък: топлината и слънцето правят косата крехка, провокира напречно сечение на върховете. На фризьорите се препоръчва да прибягват до този начин на съхранение само в екстремни случаи, например, когато трябва да се съберете много бързо.

Съвети:

• Изтъркайте косата в посоката, в която ще се поставят къдриците.

• За косата, която е по-подходяща за поставяне, преди да използвате косата, е желателно да се измие с шампоан без силикон.

• Използвайте специални инструменти за оформяне: пени, спрейове, пяна. Повечето от тях трябва да се прилагат към измитите влажни коси.

Лъскане на календара за юли 2016 г. - благоприятни дни за рязане на косата

Много модерно беше прическата, подчертавайки линията на скулите, например асиметрична боб или кара, удължена отпред. Но плавен боб в комбинация с дебел взрив, въпреки периодичния спад в търсенето, остава в модата повече от 30 години.

Какви прически да изберете момичета с дебели вежди?

Ако сте собственик на дебела коса и голямо чело, можете да изберете средна дължина на подстригване - "класически квадрат" с равномерен взрив, гладък и прав. Бретонът може да скрие веждите си или да достигне средата на челото. Квадратът може да се простира до средата на раменете или до средата на врата. Удълженото боб или продълговатият квадрат може да е до раменете и малко по-ниско.

Що се отнася до лунния хороскоп, дните, когато Луната е в знаците на Лео, Дева и Везни - от 19 юли до 25 юли, са благоприятни за посещение на фризьор. Отглеждане на луната от 5 юли до 20 юли.

Лъскане на календара за юли 2016 г. - неблагоприятни дни за коса

Неблагоприятните дни са дните на Новолуние - 5 юли, Пълнолуние - 20 юли, а също и 5, 11, 12, 20, 26, 27 юли.

В допълнение към неуспешно избрания ден за подстригване, косата може да бъде повредена от други фактори:

• често изсветляване, химически перм, боядисване, изправяне на косата;

• Често използване на сешоари, както и помощни средства за стилизиране;

• често измиване и цялостно изтриване на косата;

• излагане на слънце;

• лошо хранене, стрес, безсъние.

Лъскане на календара за юли 2016 г. - заключение

Юли е средата на лятото. Отсъствието на тежки шапки, чист въздух - от една страна, топлина и сухота - от друга страна. За да останат здрави, косата им се нуждае от специални грижи. Използвайте шампоани с баланс на рН и високо съдържание на протеини. Кондиционери и балсами ще овлажняват косата, а специалните маски ще ги подсилят, ще ги направят по-здрави и по-силни.

Рецептата за домашна климатизация:

Разбийте няколко яйца, добавете супена лъжица лимонов сок и зехтин. Разбъркайте, нанесете балсам за косата за 20-30 минути. Измиваме с шампоан.

И, разбира се, не забравяйте да погледнете в лунния календар на прическите! Бъди красив!

Share:
Comments