Конкурс мис вселена 2013: брюнетка "в закона" ...

Във вечния спор конкурса "блондинка - брюнетка" "Мис Вселена 2013" категорично утвърждава първенството на последната. Нито една руса красота не само не стигна до финала, но като цяло практически не представи нито една от участващите държави. Въпреки това никой от кандидатите не беше твърде сходен с конкурентите: всеки от тях имаше собствената си сянка на косата, косата му. Официалният спонсор на фризьорката Мис Вселена традиционно е американската марка Farouk Systems, известна на руснаците за боядисване на безимимахомото CHI и луксозни стилизирани и отпадъчни средства. Затова цялото разнообразие от нюанси и луксозни прически с тъмнокоси красота са абсолютните заслуги на Farouk Systems.

Стилистите на център за красота "Noble Manor" не са просто експерти по боядисване CHI, tk. работят върху нея от самото начало в Русия, те са експерти във всички тънкости и тайни на най-бляскавата фризьорска марка, тъй като те са преминали обучение директно в САЩ в Тексас в централата на Фарук.

Как да станете истинска кралица на красотата с помощта на правилното боядисване на косата? Капитанът на международното класно студио "Noble Manor" ще разкаже.

Първоначално, оцветяването и грижите за Farouk Systems нямат аналози сред другите безамийски марки: те не само запазват здравето на косата, но и създават ефекта на гъста "луксозна грива", дължаща се на "импрегнирането" на косата с коприна. Технологията на марката се основава на разработките на Американската космическа агенция НАСА.

Въпреки това, за да се получи желаният резултат, е необходимо не само познаването на техниката за оцветяване чрез CHI, но и значителен опит с багрилото. CHI ви позволява да получите всякакъв цвят: от дълбоко черно до бяло, както и хиляди различни нюанси. Ако сравните участниците в конкурса "Мис Вселена 2013", моля, имайте предвид, че по-голямата част от тях са брюнетки, но всеки от тях има свой уникален цвят на косата.

Това е този сянка, която в много отношения дава на очите дълбочина, а кожата е свежа и лъчиста. Сега, странно, границата между една блондинка и една брюнетка е много обичайна. Много тъмна блондинка лесно се нарича брюнетка. напротив, брюнетка с плавен преход от тъмни корени към по-леки върхове в съчетание със сива кожа може дори да се счита за вид блондинка. В тази дуалност има цялото очарование на новите брюнетки.

От петте финалисти само един има синьо - черен цвят на косата. Това може да си позволи само момиче с доста екзотичен външен вид с тъмна коса от природата. Ако погледът на една фатална красота се измерва на собственика на средна сянка, тя ще бъде осъдена на оцветяване на корените на всеки 7 дни.

При повечето други участници тъмната коса се подчертава от различни нюанси на кафяво. Между другото, изборът на сянка е и изкуство. Например, ако принадлежите към топъл цвят, тогава смело избирате шоколадови нюанси, всеки от които има малък червеникав нюанс. Ако цветът ви е по-близо до студа, тогава тена ще подчертае оттенъка на силно кафе или тъмно-тъмна пепел.

Какво трябва да правят блондинките през следващата година? Ако брюнетка да омекоти външния вид, трябва да се облекчи леко, а след това блондинки, напротив препоръчва "потъмняване". Това е особено вярно за боядисаните блондинки: Вие не само вземате по-естествено (а не по-малко секси, между другото) изображение, но давайте на косата си почивка.

И, разбира се, ако петна не се избягва, изберете сред най-добрите марки, а сред стилистите - най-опитните професионалисти. И тогава няма да дадете на нищо дори признатите победители в конкурсите за красота.

Share:
Comments