Колко бързо да станете идеални поради недостатъците на

За всеки неженен мъж има трима неомъжени жени. Повечето от нас знаят от първа ръка за конкуренцията. Какво да правите и как да получавате винаги желания човек?

Има много митове за жените. Много момичета имат същите недостатъци. Ако успеете да се справите с основните женски проблеми, тогава ще можете да завладеете всеки човек през първата седмица на отношенията. Само защото не сте като другите.

Жените са лоши събеседници

Има два вида жени - chatterboxes и stesnyashki. В този случай същата дама може да се разхожда от една категория в друга, в зависимост от събеседника. Първите говорят без спиране, последните мълчат като заловени партизани, готови да защитават тайните на родината Отечество.

Мъжете не харесват и първото, и второто. Chatterboxes приличат на героинята на Рина Зелена във филма "The Foundling". Помниш ли, съсед, който говори много бързо, много и много нечетлив?

Историята на разговорите на първата дата може да изглежда така: "Марина живее с Володя и наскоро Антон, това е синът на Володя и Марина, дойде при баба на Вероника Петровна, това е баба на Антон, тя е много приятна с Марина и Лука, леля на баба на баба на баба на баба му Григорий Василиевич, казах ти за него.

И зачем мужчине все эти имена? Он уснул уже на том моменте, что у кого-то там есть сын. Chatterboxes рассказывают огромное количество ненужной и неинтересной информации. Кстати, болтушкам невероятно важно, чтобы мужчина запомнил дружескую иерархию и генеалогию. Ведь рассказов об этих людях он еще наслушается, думает она.

Стесняшки пасивни, те са свикнали с факта, че човек, подобно на харпун, прокарва целия разговор на себе си. Той - истински супергерой, спестява срещата от дълги паузи, неловко мълчание и потискащо мълчание.

Stesnyashki наистина може да бъде притеснен от гледната точка на събеседника, и може да бъде коварна furies, които са просто свикнали с такова поведение на мъжете. Да кажем, че едно момиче казва, че е смутено и че човек, омагьосан от скромността на Пушкин-Тургенев, й помага да се бори със самоконтрол. Това мислят дамите. От това е лошо? Е, човек се уморява не по-рядко, отколкото от разтресения, а цялото женско население на планетата е маркирано: "Лош събеседник".

Как да станам оратор?

Вече сме дали практически съвети относно комуникацията с мъжете. Освен това бих искал да кажа, че един от писателите пише в едно от произведенията си: "Хората спряха диалога, не говорят повече, просто чакаха да говорят".

Помислете дали вашият събеседник се интересува от това, което ще кажете. Мъжете са по-търпеливи и ако понякога можем да си позволим да спрем да говорим безцеремонно, тогава събеседникът ви има само едно нещо, за да не изглежда зле - да спре комуникацията, ако наистина не му харесва. Въпреки че защо, тъй като голям процент жени се държат по този начин. Тук също е необходимо момчетата да се примирят и да свикнат да говорят повече.

Да се ​​научиш да говориш е в твоя интерес. Вниманието на хората зависи от способността ви да говорите! Колкото повече време отделяте за подобряване на себе си, толкова повече ще се откроявате от тълпата от неидеални жени.

Жените не могат да мислят за нещо интересно

Или не искам. Жените са свикнали с факта, че любимците решават всичко за тях: в кой ресторант да отиде, как да прекарат вечерта и къде да си почине. Той трябва да завладее. Независимо от факта, че човек винаги се опитва да реши нещо и да измисли нещо, той периодично порицава факта, че "никъде не сме намерили", "ми липсва романтика" и "всяка вечер е като предишната".

За да се превърне в идеал, поради не-идеалността на другите на този параметър не е толкова просто. Когато срещнете проблема "Как да прекараме една вечер", тогава се оказва, че няма толкова много възможности и тогава наистина разбирате вашия човек и дори започвате да изпитвате малко съчувствие към него.

Човек ще оцени, ако решите заедно къде да отидете. И ако се окажете отличен организатор и отличен създател, бъдете сигурни, че ще бъдете разкъсани при обмена на самотни сърца с вас, няма да имате дефект във феновете си.

Какви оригинални идеи мога да ви предложа? Може би те ще ви тласнат към нещо по-интересно ...

- Ресторантът е по-отдалечен от центъра. За да почувствате целия фолклорен цвят. Не е нужно да ядете там. Можете да пиете бутилка шампанско или бира. Въпреки, че кой знае, може би ще бъде наистина приятен тих ресторант с най-хубавата храна, която сте опитали. Можете също да се храните в гората, най-важното е, че гледката е красива.

- Зимни разходки. Основното е да изберем място, където има хора все едно, за да не потънем в снегорините, опитвайки се да се наслаждаваме на природата. Можете да отидете до реката. Не е необходимо да се лови риба. Можете просто да седнете до огъня.

- Изоставени места. Благословението в Русия е пълно. В Русия ще намерите огромен брой изоставени села, градове, църкви и къщи. И не всички от тях са напълно опустошени. Понякога можете да се препънете по следите на бивши жители. Седнете малко в интернет и ще намерите чудесно място за пътуване. Това ще бъде чудесно приключение за уикенда.

- Bike турне. Сега се организират различни обиколки с велосипеди. Можете да ги поръчате в туристическите агенции. Заедно с професионален треньор и група отивате на интересни места на железни понита. Всички маршрути се поставят предварително. Можете да изберете къде да отидете и какво да видите.

Най-добре е да предприемете такива турнета, а не да се насочвате към себе си. Първо, това е по-безопасно и, второ, вие сте сигурни, че ще видите нещо полезно. Атракциите и красивите места са основната задача на организаторите на маршрута. Не се страхувайте от тежки товари, екскурзии се създават не само за професионалисти, а начинаещи също са много доволни.

Подредете почивка за себе си, направете изненада за мъж. Помислете за това, което искате и изразявайте желанието си към любимия си. Съгласете се, малко усилие и ще прекарате най-доброто време, приятелките ще се влошат и човекът никога няма да иска да пусне някой, с когото може да бъде толкова забавно!

Коментари

Дария 11/23/2016 Уважаеми автори, с нетърпение очакваме да чуем от вас следната статия и много по-интересна и интересна статия на жените: "Колко бързо можете да получите идеалния партньор за сметка на вашите недостатъци"!)
Share:
Comments