Китайците съдят съпругата си за факта, че е грозна

Един китайски гражданин, чието име е Джиан Фън, се влюбва в много красива жена и скоро играе сватба с нея. Когато имаха дъщеря, съпругът забеляза, че навън тя не е като него, а не красива жена. Момичето не се различаваше от "блестящата красота", както майка й. И докато тя беше малко като баща й. Фън предположи, че нещо не е наред и започва да разкрива от съпругата си кой е истински баща.

След известно време съпругът призна, че красотата й не е естествена. Тя стигна до нея с помощта на пластични операции, провеждани от севернокорейски хирурзи, които й струваха 100 000 долара. Фън се разгневи на начина, по който го водят, и реши да прекъсне отношенията си със съпругата си. Всичко това не е свършило, измаменият мъж решил да съди бившия съпруг, че е сключил връзка с него чрез измама.

Съдът установи, че жената е виновна. Като обезщетение, ответникът трябва да плати на жертвата глоба от 120 000 долара.

Пластичната хирургия сега е един от най-популярните начини да се направи "красота" красота. Въпреки цените, предлагани от пластичните хирурзи за техните услуги, все повече и повече хора, които са недоволни от външния си вид, се обръщат към тях за помощ.

Много пациенти от такива клиники просто имитират знаменитости, за които външният вид е източник на доходи. Във всеки случай, естествената красота е най-добре дадена от пластмасови клиники, много хора вярват, а не поддръжници на такива операции. В този случай виждаме дори как промяната в външния вид по този начин може първо да изгради личен живот и след това да го разруши. В крайна сметка, красотата, получена чрез усилията на пластичните хирурзи, не се предава от гени.

Share:
Comments