Хороскоп за септември 2014 г. за всички признаци на зодиака

Хороскоп за септември 2014 Овен

С настъпването на есента всички овен трябва да бъдат по-разумни. Не харчите пари за нещата, от които не се нуждаете или без да се нуждаете, не участвайте в рискови бизнеси, не привличайте прекомерно внимание.

Не се карайте с близки до вас хора поради дребни неща, претегляйте всяка дума, защото с небрежно изявление можете да навредите на някой скъп за вас.

Бъдете внимателни, когато се занимавате със скорпиони и ракови заболявания, можете да бъдете измамени или измамени. Започнете да тренирате сутрин, това ще има положителен ефект върху Вашето благосъстояние.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Овен за всеки бизнес или предприятие: 3 септември, 8 септември, 17 септември, 24 септември 2014 г.

Дни, в които Овен трябва да бъде предпазлив: 1 септември, 9 септември, 19 септември 2014 г.

Хороскоп за септември 2014 Телец

През септември трябва да вземете всички висящи дела и най-накрая да ги изпълнявате. Ремонтирайте велосипеда, засадете цветя, боядисвайте оградата или помогнете на майката да прибира реколтата. Това е през септември, всичко, за да не започнете да го правите, ще получите добър и ефективен резултат.

В работата, която чакате малко затишие, няма да има спешен бизнес, просто правете във времето това, което е на ваша отговорност.

През септември Телцов чака важни новини от някой, когото не сте виждали от дълго време, но помнете кого.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Телец за всеки бизнес или предприятие: 2 септември, 10 септември, 19 септември, 21 септември 2014 г.

Дни, в които Телецът трябва да бъде предпазлив: 11 септември, 20 септември, 29 септември 2014 г.

Хороскоп за септември 2014 г. Близнаци

През септември трябва да разнообразите свободното си време. Ако сте пасивен домашен чиновник от Близнаци, след работа посетете изложби, концерти, филми, ресторанти. Ако сте завладяващ човек, променете начина си на живот за известно време, отидете с скъп човек на природата, временно се отпуснете от масови събития и претъпкани институции.

Приемете предложението за бизнес, което ще получите приблизително в средата на септември.

Не прекалявайте с прекалено физическо натоварване, погрижете се за сърдечната Ви система.

Особено благоприятни дни за хороскоп Близнаци за всеки бизнес или предприятие: 3 септември, 19 септември, 24 септември, 30 септември 2014 г.

Дни, в които Близнаци трябва да внимава: 6 септември, 9 септември, 13 септември 2014 г.

Хороскоп за септември 2014 г. Рак

Раковете трябва да прекарват повече свободно време със своите близки през септември. Нека вашето хоби да ви даде радост и удоволствие, но не забравяйте, че щастливите очи на вашето семейство ще ви дадат повече радост. Обърнете ги с малки подаръци и изненади.

Септември е време за преосмисляне на пътя на живота ви. Задайте си въпроса, къде отивате по потока на живота, какво искате да постигнете? Може би в края на септември ще почувствате лека депресия, но имайте предвид, че това явление е временно и затова не бъди тъжно и не се притеснявай.

Ако се чувствате уморени, отделете време, за да се отпуснете.

Особено благоприятни дни на хороскопа Ракова за всеки бизнес или предприятие: 5 септември, 18 септември, 24 септември, 30 септември 2014 г.

Дни, в които раковите заболявания трябва да бъдат предпазливи: 2 септември, 10 септември, 21 септември 2014 г.

Хороскоп за септември 2014 г. Лео

През септември трябва да направите нещо необмислено и крайно. Отидете на пътуване, което не е планирано, направете скъпа покупка, вземете домашен любимец, за който отдавна сте мечтали или смените кардиналното си изображение. Вече не се наслаждавате на живота и понякога сте тъжни. Такъв акт ще ви даде усещането, че живеете интересно и не отегчен.

Не забравяйте за родителите си през септември, сега вашата подкрепа е необходима.

Ако успеете да се запознаете с Девата през септември, вероятно е този човек да промени живота ви към по-добро.

Особено благоприятни дни за хороскопа в Лвов за всеки бизнес или предприятие: 3 септември, 14 септември, 21 септември, 29 септември 2014 г.

Дни, в които Лъвовете трябва да бъдат предпазливи: 1 септември, 11 септември, 22 септември 2014 г.

Хороскоп за Декември 2014 г. Дева

Тези Въргове, които са твърде ангажирани в работата си, си заслужава да помним живота, който се случва извън офиса. Преди всичко обърнете внимание на вашия дом. Вашият дом се нуждае от малък ремонт. Такава промяна в дейността ще донесе новост в живота ви и всичко, което сте предприели в домакинството, ще получите на стабилна пет.

На второ място, ако не сте били на почивка през лятото, е време да отидете на пътуване. Пътят ще бъде лесен, а самата почивка ще донесе безпрецедентно удоволствие.

Трето, прекарайте няколко вечери с някой, на когото ви интересува. Родители, приятели, половината или децата си - такова съвместно забавление ще ви даде взаимно удоволствие.

Особено благоприятни дни от хороскопа на Dev за всеки бизнес или предприятие: 4 септември, 9 септември, 17 септември, 24 септември 201 година.

Дни, в които Virgos трябва да бъде предпазлив: 8 септември, 12 септември, 26 септември 2014 г.

Хороскоп за септември 2014 Везни

През септември ще имате чувството, че вашата помощ е необходима на всички. И това не е случайно. Ще допринесете безцеремонно за работата, която колегите и началниците ви със сигурност ще отбележат.

Семейството ви ще се нуждае от вашето внимание и искрена топлина - не ги отричайте и ще ви бъде изплатено стократно.

Ако се обадите на приятел, за когото не сте се свързали дълго време, се оказва, че вашият призив е много подходящ и ще ви бъде от полза.

Не се страхувайте да поемете нов бизнес, ако получите тази възможност, ще бъдете успешни.

Но това, което не е необходимо да правите Везни през септември, така че е да пътувате на дълги разстояния, и още повече, само по себе си. Ако обстоятелствата ви принудят да отидете на пътя, вземете сателит с вас.

Особено благоприятни дни от хороскопа на Везни за всеки бизнес или предприятие: 3 септември, 12 септември, 18 септември, 26 септември 2014 г.

Дни, в които Везни трябва да бъдат внимателни: 7 септември, 14 септември, 29 септември 2014 г.

Хороскоп за септември 2014 Скорпион

Септември е най-доброто време за безвъзмездни дела! През септември трябва да помогнете на роднините си безплатно, да подкрепите колеги и дори непознати. Ще видите, че такъв алтруизъм не само ще ви донесе морално удовлетворение, но и ще ви бъде късметът в края на септември.

Обърнете внимание на вашето здраве, има възможност за инфекциозен настинка. Яжте повече сезонни плодове и зеленчуци, пазете се от течения.

Изчакайте за внезапна изненада от един добър познат в средата на септември - може би това ще бъде нещо като материална или неочаквана новина.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Скорпион за всички случаи и предприятия: 4 септември, 10 септември, 17 септември, 30 септември 2014 г.

Дни, в които Скорпионите трябва да бъдат внимателни: 5 септември, 12 септември, 22 септември 2014 г.

Хороскоп за септември 2014 г. Стрелец

През септември трябва да бъдете предпазливи! Някой може да сметне за изключително важно да участвате в недостойна сделка. Не приемайте съмнителни предложения, не правете прибързани заключения, не се страхувайте от ласкателство.

За да работите, трябва да обърнете повече внимание на Вашата точност.

Не забравяйте за важните дати и ваканции на вашите роднини или членове на семейството. Не пренебрегвайте щедрите дарове и особено приятните думи.

През уикенда в края на септември излизайте от града в добра компания.

Особено благоприятни дни от стрелтския хороскоп за всеки бизнес или предприятие: 5 септември, 10 септември, 16 септември, 23 септември 2014 г.

Дни, в които Стрелецът трябва да бъде предпазлив: 12 септември, 19 септември, 27 септември 2014 г.

Хороскоп за септември 2014 Козирог

През септември ще почувствате усмивка на щастието. Може би ще получите промоция за услугата, която дълго време очаквахте или ще спечелите в лотарията. За да не изплашите късмет, бъдете активни - на работа, на свободно време, в почивните дни, - не седите у дома и правете нещо близко до вас.

Време е да посетите стари приятели, да действате като организатор на срещата.

Ако имате спор с някого у дома си, покажете мъдрост и обвинявайте себе си, така че ще избегнете по-голям скандал и спокойствие ще царува в дома ви.

Вземете това, което искате от лятото - нови обувки, парфюми или велосипеди, тази покупка е подходяща и ще ви зарадва.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Козирог за всеки бизнес или предприятие: 8 септември, 13 септември, 23 септември, 30 септември 2014 г.

Дни, в които Козирозите трябва да бъдат предпазливи: 2 септември, 6 септември, 25 септември 2014 г.

Хороскоп за септември 2014 г. Водолей

Септември е отлично време за творческото развитие на Водолей. Разбира се, имате хоби или окупация, която ви носи радост. През септември дадете това време за работа и освен моралното удоволствие ще получите и материално възнаграждение!

Погледни отблизо знаците, слушай вътрешния си глас, отклони се от интуицията си.

Обърнете внимание на вашето здраве. Ако нещо те притеснява, тогава е време да отидеш на лекар през септември. Ако се почувствате добре, започнете активен спорт.

Особено благоприятни дни от хороскопа Водолей за всеки бизнес или предприятие: 1 септември, 14 септември, 21 септември, 24 септември 2014 г.

Дни, в които Водолеите трябва да бъдат предпазливи: 5 септември, 19 септември, 29 септември 2014 г.

Хороскоп за септември 2014 г. Риби

Септември ще даде на Рибите самотен романтичен познат с продължението, но само ако сте готови за това. Не седнете на четири стени, чакайки съдбата да почука на вратата. Разходете се по улиците на града си, приемайте предложения от приятели и познати, а също и да бъдете отворени и приветливи.

Бъдете предпазливи за завистливите хора, през септември те могат да увредят репутацията ви чрез слухове и клюки. По-добре не споделяйте нищо важно с колеги или непознати хора.

Ако сте помолени да сте в дълг, бъдете сигурни, че ще помогнете (ако имате тази възможност). По този начин в бъдеще този човек многократно ще ви помогне.

Особено благоприятни дни на Хороскопа на Риби за всеки бизнес или предприятие: 10 септември, 13 септември, 16 септември, 24 септември 2014 г.

Дните, в които Риби трябва да бъдат предпазливи: 6 септември, 12 септември, 22 септември 2014 г.

Прически за хороскоп за септември 2014 г. (общо за всички знаци)

Преди да отидете на фризьор или себе си, за да боядисвате косата си у дома, прочетете хороскопа за 2014 г., който подробно посочва благоприятните и неблагоприятни дни за нови прически.

1,4,7,8, 13, 15, 17, 18, 20, 21, 28 септември - дните, когато е необходимо да се намали косата. Подправянето в наши дни ще ви привлече добър късмет, прическата ще излезе красиво дори без дълъг стайлинг, косата ще расте бързо, здрава и дебела.

2, 3, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 14, 16, 19, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 29, 30 септември - тези дни на месеца болести, кавги, неприятности. Рязане на косата в тези числа означава отслабване на енергийния ни потенциал.

2, 3, 5, 6, 8, 9, 11,13, 15,18, 20, 24, 27 септември - ако имате желание, можете да боядисвате косата си в наши дни, цветя или тоник. Използвайте нежна боя, за да избегнете повреждане на структурата на косата

4, 12, 17, 21, 28, 30 септември - чудесни дни за промяна на изображението. Експериментирайте с цвета, с формата на прическата.

1,7,14,16,19,22,23,26,29,19,19,20,20,20,20,29,29,29,22,25,26,29,19,9,,,,,,,,,,,,,,,, 29 септември, не боядисвайте косата си, защото промените в цвета могат да развалят репутацията ви, а също да предизвикат завист и клевета на нечестивите.

Любовен хороскоп за септември 2014 г. (общ за всички знаци)

Септември е месецът на срещите и раздялата. Не люлееш лодката на връзката си ще помогне само мъдрост и търпение, но колко е трудно да млъкнеш, ако чувстваш несправедливо отношение на един партньор! Ето защо, в хороскоп за септември 2014 г. предупреждава за възможно изясняване на отношенията със силни думи и взаимни упреци. Но дори и в средата на кавга, не се опитвайте да не обидите съпруга си с обидни думи, тъй като вие ще се примирите, а изявлението няма да бъде върнато.

Възможно е слабите съюзи да се разпаднат, но това е естествено, така че не се разстройвайте.

Тези признаци, които са самотни през септември, могат да разчитат на многобройни познати, но едва ли някой от тях ще излезе на нещо сериозно.

Share:
Comments