Характеристики на рокли за фигурата "круша": снимки и съвети

Всяко момиче е специално по свой начин и иска да изглежда достойно, женско и привлекателно, но така се случва, че не всички представители на справедливия пол имат идеална фигура. Природата замисляше всяка жена поотделно, въпреки някои нюанси. Ако фигурата не отговаря на идеалните параметри, но има някои недостатъци, тогава те трябва да се научат да се превръщат в добродетели с помощта на женската хитрост и изобретателност.

Има няколко вида женски фигури, от които "крушата" е доста женствена, но изборът на образ за тази жена изисква известна скромност и вкус. Цифрите "круша" не трябва да се срамуват, това е голямото ви предимство!

Облечи за фигурата "круша" - неразделна част от гардероба

Наклонени тесни рамене, наличието на относително тясна талия, тесни широки бедра на гръдния кош или по-скоро значителна разлика между талията и бедрата, вероятно пълни крака и бедрата. Ако всички тези описания се отнасят до вашата фигура, тогава не бързайте да се разстроите! Мъжете често обръщат внимание на космати косми, дълги коси с широки бедра. Един от тези списъци вече съществува, така че си струва да мислите как да направите бедрата си основно предимство.

За тази фигура можете да вземете абсолютно всички дрехи, но най-добрият и най-простият вариант е рокля, тъй като този тип дрехи отваря огромен избор от стилове преди "крушата"!

Как да изберем рокля за фигурата "круша"?

1. Трябва да обърнете внимание на върха - ръцете, гърба и гърдите. В този случай ще се побере рокля с тънки ремъци, което увеличава тесните рамене, подчертавайки гърдите. Долната част трябва да бъде уголемена и удължена до коленете или малко по-ниска.

2. Не се страхувайте да изберете рокли с големи детайли в областта на гърдите, такъв стил ще е добър със стеснено дъно, само в долната част, в този случай е по-добре да изберете по-проста.

3. Подчертайте най-важната си добродетел - тясна линия на талията! Тук можете да изберете монтирана рокля или стегнато, да използвате колани, лъкове, баски. Тя ще изглежда добре и безплатна рокля под колана.

4. Не се плашете от деколтето! В комбинация с пухкав ръкав, той ще създаде перфектно балансиран и завършен силует.

5. Рокля с едно голо рамо е отлична вечерна рокля, която подчертава гърдите и красивите рамене.

6. Облечи в стил империя - добър избор. Трапезив със средна дължина, подчертана талия, здрав корсаж ще създаде необходимия визуален тандем.

7. Класика на жанра - черна рокля, която визуално стеснява бедрата и дава на притежателя си сексуалност и елегантност.

8. Не се страхувайте от стегнати стилове на рокли, особено ако изображението се допълва от скъсено монтирано яке.

9. Рокли, изработени от леки, течащи тъкани, напълно ще скрият ханша, просто трябва да избягвате наслояването в долната част на роклята.

Какви неща заслужават да се закупят в гардероба ви?

Момичетата с крушовидна фигура могат да носят нещо, само да вземат под внимание следните характеристики. Какво да избера?

• На първо място, това са блузи и рокли с великолепни върхове - рушвети, скоби, фланелки;

• Изрезките за предпочитане трябва да са V-образни или кръгли;

• Лумени ръкави;

• Използвайте трапецовидни дрехи;

• Други;

• Рокли с претеглена талия;

• Манжети;

• Можете да изберете якета и рокли с подложки;

• Цветът на тъканта е от значение! Увеличете гърдите могат да бъдат дрехи с хоризонтална лента или в грах.

Табу в гардероба

• Всякакви подробности, придаващи обем на дънките или панталоните (особено в горната част);

• Задни джобове, странични джобове, джобове;

• Панталони, дънки или поли с ниска талия;

• Усложнени модели на панталони или дънки;

• Тесни модели на панталони, поли или дънки;

• Сгъва се на бедрата или ездачите;

• Безплатни стилове на якета;

• Прави покрития;

• Стил на рокля "случай";

• Плетени поли или рокли;

• Облекло с големи разпечатки и геометрични шарки също не се вписва в този вид фигура;

• Поли или рокли с плисета.

Звездни рокли за фигурата "круша"

Сред холивудските звезди и звезди на руската сцена и кино има много представители с крушовидна фигура. Те могат да бъдат отличен пример за вас и визуална помощ, за да направите правилния избор, когато купувате дрехи.

Нека разгледаме конкретни примери:

Дженифър Лопес. Отлична черна рокля от течащи тъкани, едно рамо с колан на кръста. Няколко моменти незабавно се следват, както е описано по-горе.

Или друг вариант - плътно монтиращ се модел с напълно отворен капак, който привлича вниманието. Роклята е здрава, без излишни отпечатъци, ярка детайлност на гърдите.

Риана. Момичето е облечено в рокля от течащи тъкани с фиксирана фиксация на гърдите, покрита с тесни талии и бедра, която се разширява от дъното.

Избор на аксесоари за рокли за фигурата "круша"

Момичетата с круша могат да допълнят лъка си с различни аксесоари, това не само ще помогне да се поставят акценти в образа, ще ви направи по-ярки и привлекателни, но и ще подчертаете предимствата и скритите недостатъци, както и визуално правилния избор на дрехи.

Разгънете визуално горната тясна част на тялото. За тази цел можете да използвате огърлици, скъсани мъниста, модни дръжки днес, големи цветни брошки, закрепени на горните граници на дрехите. Украсете шията в по-хладното време на годината, ще изработите перфектно с помощта на шалове, бактуси, копринени кърпички.

Страхотно допълнение ще бъдат големи обеци и сладки шапки с полета, но тези аксесоари вече трябва да бъдат избрани, като се има предвид формата на лицето.

Следващата част от тялото, която трябва да бъде избрана, е кръста. Както вече беше обяснено по-горе, желателно е да се наблегне на талията с колани, колани от тъкани и лъкове, но навсякъде трябва да обърнете внимание на такъв модерен аксесоар като колан за меч.

Колана е кожен продукт, изработен от ремъци, а в случая на фигурата "круша" трябва да се избира меч, който е висок на талията с тънки колани, които не са тежко натрупани с елементи.

Специално внимание към обувките

Имиджът на жената винаги трябва да е пълен, а обувките, макар и да не са пряко свързани с бедрата и талията, но въпреки това трябва да са в хармония.

• Първо, обувките не трябва да са твърде масивни и визуално да натоварват долната част на изображението.

• Много високи и тесни токчета също ще изглеждат неестествени.

• Най-добрият вариант на обувките за фигура "круша" са обувките или отворените сандали със стегната нога със средна височина и дебелина на петата.

• През студения сезон - съкратените ботуши или ниски ботуши, тъй като надценените модели често не отговарят на дебелината на крака, тъй като често фигурите с форма на круша са разширени не само на бедрата, но и на краката.

Бъдете красиви, просто използвайте полезни съвети, за да бъдете винаги на върха!

Share:
Comments