Какво означава сватбата?

Защо сватбата е мечтана - според мечтата на Милър

Според Дрийм Милър, той вижда себе си в съня си сватба, ние трябва да очакваме бърз изход от смущаващи обстоятелства или премахване на всякакви пречки. Сватба, имаше една мечта на млада жена, която не говори в полза на нейните лични качества и показва, че тя трябва да се промени отношението си към живота. Предложение за брак, получено на сън обещава изпълнение на обещанието и възхода на очите по-високите хората. Липсата в съня на одобряването на брак от родителите означава, че няма да бъде приета и събудена. Мечта за това, което човек да се ожени за друга жена, предавания за бъдещето на ненужно страдание и страхове, че не е нужно без никакви основа. Да се ​​видиш с него вече омъжена е лошо знамение. Млада жена се вижда на неговата личност сватба в траур - на нещастен живот на сватбата на някой друг - за тъжната съдба на някой от роднини или приятели, или към болестта или към неприятности по време на пътуването, което ще последва, след тази мечта в реалност.

Каква е мечтата за сватба - според сбирката на Ванга

Бъдете сред гостите на сватбата - на весело забавление в компанията на старите си приятели, по време на които е възможно да се срещнете с човек, който може да се превърне в основно нещо в живота ви. Вижте себе си в една мечта на вашата сватба - необходимостта да се направи трудно решение в близко бъдеще, което ще се отрази на останалата част от живота си. Да бъдеш в съня си на сватба като почетен гост - на нуждата да помогнеш на близък човек. Откажете тази помощ не трябва да бъде, защото ще отнеме малко време и вие сами ще се нуждаете от услугите на този човек.

Каква е мечтата на една сватба - според сбирката на Фройд

Сватбата като събитие (но не и брак или брак) е символ на хармоничния секс, към който партньорите се предават безкористно и в същото време получават взаимно удоволствие. Ако подобна мечта се вижда от човек, който все още не е имал сексуален контакт, това показва наличието на страх преди началото на сексуалния живот.

Какво означава сватбата?

Според мечтата на Лофа, дешифрирането на такава мечта трябва да бъде направено, като се вземат предвид онези събития, които биха могли да послужат като причина за нея. Такава мечта например може да говори за подходящи лични очаквания. Ако хората, на които той мечтае, не се подготвят за сватбата и не се стремят към нея, може да има няколко варианта на неговата интерпретация. Първо, тя трябва да бъде корелирана с други житейски обстоятелства. Той може да каже, че тежестта, която си понесла, е непоносима за теб. Ако сънува в навечерието на приемането на някакво важно задължение, свързано с работата, тогава подобна мечта може да се използва, за да се прецени целесъобразността и приемливостта на това задължение. Например една радостна сватбена церемония говори за надеждността на предстоящото споразумение. Ако сватбата се разглежда като безрадостно или съмнително събитие, тогава сънят трябва да се разглежда като намек за преосмисляне на отговорностите, които ще наложите върху вас.

Каква е мечтата на една сватба - според книгата на мечтите на Цветков

Според мечтания син на Цветков сватбата сънува тъжни събития или смърт.

Какво означава сватбата?

Ако подобна мечта сънува неженени, то обещава ранен брак; за хора, които са омъжени, той обявява раждането на децата. Ако виждате в съня си, че танцувате на сватба - трябва да сте внимателни, когато се занимавате с противоположния пол; Да мечтаете за собствената си сватба - за щастлив брак; Вижте себе си на сватба в общество на жени или мъже - да усложнявате и обърквате някои обстоятелства.

Каква е мечтата за сватба - според мечтата на Менегети

В съновната книга на Meneghetti, сватбата е представена по двусмислен начин, който трябва да се тълкува въз основа на други детайли на съня.

Какво е мечтата на сватбата?

За човек, който не е женен, мечтата на сватбата му говори само за голямото желание на това събитие в живота. Ако сватбата мечтае за омъжена жена или омъжена жена, тогава такъв сън представя новост в отношенията с партньора си.

Share:
Comments