Какъв грим мога да използвам в салона

Фитнесът е място, където се придобива красота, поради което използването на козметика не е необходимо там. Въпреки това, има представители на справедливия секс, които просто не мислят, че сами, без червило и руж.

Струва си да се припомни, че спортното обучение предизвиква обилно изпотяване, обичайният грим често се превръща в непривлекателна маса, порите са способни да ударят, а козметиката просто ще бъде субстанцията, която замърсява лицето след появата на такива пъпки и дразнене и дори алергични реакции ,

Естествено, не всяка жена може да посети спортна зала без маратон. Предлагаме няколко препоръки и съвети как да се сведе до минимум използването на козметика, да позволи на кожата да диша и да бъде привлекателна дори след изтощително физическо обучение.

  • Препоръчително е да изберете водоустойчива козметика, която в случай на това, което няма да се отцеди от лицето. За това трябва да е лесно, в последно време все по-популярно е силиконовата козметика, която не запушва порите и е достатъчно лека.
  • Ако не напускате къщата без да прилагате маскиращ агент (предназначен да скриете несъвършенствата на лицето), козметиците препоръчват използването на овлажнителя, смесен с рогозки. Прилага се в проблемните зони, невидим е при всяко осветление и ще ви накара да се чувствате комфортно и уверено на всяко място.
  • Не е необходимо да се кандидатствате за ходене в салона с молив или молив, обикновено водоустойчива спирала от черен или кафяв цвят. Ако е необходимо, полученото подуване може да бъде премахнато с мокра салфетка, за да се премахне грима, малка опаковка козметични салфетки винаги трябва да бъде в спортна торба.
  • За да направите козметика, след като класовете изглеждат естествени и не се плъзгат, не използвайте тежка основа, нека е лесен хидратиращ крем, който се нанася с грунд.
  • За спорта е за предпочитане да се използва безцветно хигиенично червило или вазелин, но можете да вземете овлажняващ блясък с естествени нюанси.

По отношение на дипломирането се препоръчва да се направи душ. Ако няма такава възможност, достатъчно е да измиете лицето си, независимо дали има козметика на лицето или не. Това ще изчисти порите и ще предотврати появата на дразнене.

Текст: Ксения Александровна

Share:
Comments