Как да направите костюм на герой за момче със собствените си

Образът на древния руски войн се харесва от всички момчета. Грижата майка може да хареса момче с костюм от истински герой, който се прави от собствени ръце. Състои се от шлем, верижна поща, броня и ботуши. Как да превърнете простите неща в героичен антураж? Инструкциите стъпка по стъпка и подробният майсторски клас ще помогнат в това.

Какво да направите шлем за герой

Костюмът на герой без шапка не е изобщо, така че един малък воин ще се нуждае от красива шлема. Тя може да бъде направена от прости и достъпни материали.

Какво трябва да работите:

• петлитрова пластмасова бутилка;

• пластмасова чаша от 500 ml;

• торбичка за пране или окото;

• боядисвайте сребро или злато в кутията;

• монтаж на двустранна лента;

• ножици и лепило.

Курс на работа

1. От горната част на бутилката изрязваме основата на шлема. За да направите това, изчертайте широка челна част с маркера, оставяйки страните равномерно. Изрежете всичко ненужно.

2. От пластмасовата чашка направете конуса на каската. За да направите това, изрежете дъното на стъклото и го изрежете вертикално. От получената пластмасова тъкан изрязваме конуса, закрепваме го с двустранна лента.

3. След това свържете детайлите на каската. Фиксираме конуса с лепилна лента върху пластмасовата каска от вътрешната страна.

4. Започваме да правим броня за шлема. Ние го правим от торбата за измиване. Такава мрежа е доста силна и евтина. Можете да използвате мрежа против комари или останки от тюл, но такъв материал е тънък и силно опънат.

5. Мрежата е боядисана с боя от кутията в сребрист или златист цвят.

6. След това боядисваме самия шлем, като нанасяме няколко слоя, така че да не се вижда. Оставяме детайла да изсъхне.

7. Изрежете решетката и опитайте върху каската. В местата за закрепване налагаме двустранна самозалепваща лента, към която прикрепваме мрежовата мрежа.

Нека да опитаме готов героичен шлем на бебето. Започваме да правим други подробности за костюма.

Поща и риза за героя със собствените си ръце

Незаменим атрибут на героичния костюм е ризата със славянски модел и верижна поща. За да зашие костюм за богатство на момче със собствените си ръце, човек трябва да се сдобие със следните материали:

• бяла риза;

• изрязване на ръба със славянския модел;

• фолиен субстрат за ламинат;

• лепило, ножица, двустранна лепяща лента.

Курс на работа

Стъпка № 1 Герой на ризата

В риза на герой можете да превърнете обикновена бяла риза или нощница. За да направите това, достатъчно е да шиете на дъното на продукта красива граница с шаблон. Сега в продажба можете да намерите почти всяка граница. Ризата за героя е готова.

Стъпка # 2 поща

Пощата може да бъде направена по няколко начина.

1. Една жилетка е изрязана от стар трикотажен пуловер, боядисан с боя от кутия. За да направите това, жилетката е издърпана върху задната част на стола. Подобна поща е доста лесна, но мирисът на боята остава.

2. Можете да направите люспеста броня. За да го произведете, се нуждаете от правоъгълници със същия размер, които са разпределени в размазан ред. Започнете работа от долната част на пощата. В допълнение, правоъгълниците трябва да бъдат боядисани от двете страни. Сухите части се пришиват върху здраво без ръкави яке.

Важно! Бронировката на веригата за упражнения може да бъде изработена от фолио под ламинат, картон, пластмасова папка или други материали.

Как да направите ботуши и панталони за костюм момче-герой със собствените си ръце

Старите руски богати хора носеха високи ботуши с навити чорапи и фигурални ботуши. В продажбата на такива не са намерени, но да ги направи просто от импровизирани материали.

Какво трябва да работите:

• плътна тъкан за ботуши;

• дублет;

• гъст линолеум или кожа за подметката;

• дебели нишки за декоративна работа;

• шило, ножици.

Стъпка # 1 Обувки за модели

Изваждаме необходимите измервания от крачето на детето и рисуваме този шаблон.

Ние прехвърляме детайлите на страничните и предните части на ботушите върху тъканта, като не забравяме и надбавките за шевовете. От гъста линолеум или кожа ние изрязваме подметката.

Стъпка # 2 Събиране на ботуши

Всички детайли се изглаждат. Предната част на вала е допълнително запечатана с дублер, така че ботушите да запазят формата си.

Върху подметката на шила, ние правим дупки, през които ще бъде пришит ботуш.

Подробностите за ботушите от тъканта са сгънати отстрани и ги разпръскваме на пишеща машина. Обръщаме се и се опитваме да го направим. Ние разпространяваме тъканта отстрани на подметката, като ги закрепваме. Подшийте единствено тоалетна единствено на ръка, с равномерни и чисти шевове.

Ботушите за костюма на героя са готови!

Панталоните на древния руски герой са изработени от монофонична тъкан. За разрязването им ще прилягат моделите на всякакви спортни панталони или панталони. Модел, който прехвърляме върху тъкан и шият панталони на странични и стъпаловидни шевове, без да забравяме да обърнем дъното на панталоните и да вмъкнем еластична лента в колана.

Можете да използвате готови спортни панталони, изработени от трикотажна плат с мек цвят.

Щит и меч за героя от импровизирани материали

Оръжието прави екипажа по-ефективен. Като правило костюмът на героя за едно момче, пришит от собствените му ръце, е допълнен с щит и меч.

За да направите меч имате нужда от:

• гъст картон;

• боя в кутията;

• метални и пластмасови бижута;

• лепило, ножици.

На дебел картон нарисувайте скица на бъдещия меч. Изрязваме някои подробности, които лепираме заедно. Това ще добави допълнителна здравина към крайния продукт.

Изсушените изсушени заготовки на меча са покрити с няколко слоя аерозолна боя, за да се постигне гладък и красив цвят. Когато боята изсъхне, продължете да украсявате меча.

За да украсите дръжката, можете да вземете мъниста, цветни пластмасови или метални кристали, цветно фолио и така нататък. Орнаментите са залепени в произволен ред за дръжката на картонен меч.

Щитът за войн го прави лесен. В славянската култура формата на щита е проста, по-скоро като кръг или овал. Щитът за героя се състои от няколко части:

• основната част - 2 кръга картон. Диаметърът на кръга се изчислява, както следва: измерваме дължината на ръката от върха на средния пръст до лакътя на детето;

• джанти - картонен обръч с широчина около 3 - 5 см. Вътрешната част на обръча може да бъде извита;

• Централният кръг с украса: главата на дракона, слънцето или монограма.

Елементите на борда от картон за основната част се залепват помежду си, след това боядисват и дават подготовка за изсъхване. Границата се оцветява отделно, след което се нанася върху основната част и се залепва. Също така идва с централната част на щита. Когато щитът е готов, към него се залепва еластична лента отвътре, която ще го постави в ръката.

Работейки на костюм на герой за момче, можете да дадете новото си назначение на ежедневните си неща сами. Чрез свързването на въображението и разбирането можете точно да копирате всички детайли от древните легенди. Важно е да не прекалявате с декорации, защото героят е строго и страхотно изображение.

Share:
Comments