Интимна прическа в къщи. етапи на стопанството

Можете да украсите тялото си не само с пиърсинг или татуировка, но и с красива интимна прическа, която е популярна в древния Египет. Дори тогава робите, обучавани от тази мъдрост, депилираха и боядисаха косите си в зоната на бикините.

Тази украса може да се направи в салон или у дома, където повечето се чувстват много по-комфортно. Нищо трудно да планирате, за първи път или за втори път, е достатъчно да имате проста рисунка и най-простите инструменти, които можете да намерите у дома или в най-близкия супермаркет.

Не се надявайте, че за първи път ще получите шедьовър, но като се има предвид, че косата в тази област расте доста бързо, скоро неуспешната картина може да бъде фиксирана и, както се казва, да запълни ръката ви.

За да направите проста рисунка, трябва:

  • огледало,
  • пинсети,
  • средни и малки ножици,
  • черен молив (подходящ за очите),
  • бръснач,
  • депилаторен крем или ленти с восък,
  • чертеж, който се прилага върху шаблона (започва се от най-простия),
  • всеки антисептичен агент (например мирамицин).

Етапи на работа

Всъщност нищо не е сложно в процеса на депилиране на бикини и рисуване на рисунка, просото в салона на господаря е "пълнено" с ръка, маса от шаблони за създаване на индивидуален образ, а също и достатъчно средства за идеално бръснене. Но у дома може да изненадате любимия си, така че.

Ние определяме с чертеж - може да бъде некомплицирана геометрична фигура или картина, базирана на фигура. Например, картон костюм от връх, лале, пеперуда, триъгълник, сърце или овал.

Поставяме снимката на хартия в необходимата сума, изрязваме я и я използваме като шаблон.

За този процес е по-удобно и по-малко болезнено, се препоръчва да вземете топла вана, да изпарявате кожата, да отваряте порите, така че премахването на космите да не е толкова забележимо. Можете да вземете упойка и да продължите. Между другото, ако през следващите няколко дни графикът трябва да бъде месечен, прическата трябва да бъде отхвърлена, процесът ще бъде много болезнен.

Нарежете косата на 1 см или малко по-малко, нанесете шаблон и го завъртете с молив. Ние посипахме косата си и погледнахме онези, които са избрани от картината, така че да не развалят нищо, просто да я отрежат, всичко, което е обръснато или извадено от рисунката.

Премахване на излишните косми може да бъде бръснач, въпреки че е необходимо да се действа внимателно, за да не се докосва до модела, можете да използвате пинсети, но процедурата е много болезнена и отнема много време. По-лесно е да използвате крем или ленти за депилация, те могат да бъдат отрязани, след като са достигнали необходимия размер.

След процедурата, когато всичко е направено, ние третираме кожата с антисептично средство и преди да започнем да бръснем или да бръснем, трябва да тестваме.

Струва си да се припомни, че след депилацията за няколко дни си струва да се въздържа от къпане в морето или реката (много лесно е да хванете инфекцията на увредената кожа), както и от туризъм до сауна и сауна, където може да се появи голямо раздразнение от горещия въздух.

Ако формата на "прическата" е подобна, нарастващите косми са просто коригирани и подрязани. Ако резултатът не ви харесва изобщо, можете просто да бръснете всичко и да изчакате растежа на космите, след което можете да опитате отново.

Текст: Ксения Александровна

Share:
Comments